Mine Ayman Başarılı girişimler
HABERİ PAYLAŞ

Başarılı girişimler

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya kararsız ve yorgun bir başlangıç yapabiliriz ama öğleden sonra enerjimizi toplayıp iş hayatımıza yoğunlaşabileceğiz. Kararlı ve hırslı olacağımız bu hafta, başarılı girişimlerde bulunabiliriz. Beklentilerinizin gerçekleşeceği bir hafta yaşamanızı diliyorum.

29 Nisan Pazartesi, 30 Nisan Salı ve 1 Mayıs Çarşamba; Ay Oğlak burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Oğlak, Boğa ve Başak olanlar kendilerini çok daha güçlü hissedebilirler. Ay Oğlak burcundayken çalışkan ve hırslı oluruz, işlerimizi iyi planlayabilir ve hızlı bir şekilde tamamlayabiliriz. Parasal konulara daha fazla yoğunlaşabilir ve yeni kaynaklar elde etmek için yeni girişimlerde bulunabiliriz. Yeni iş görüşmeleri için uygun bir hafta, güzel başlangıçlar yapabiliriz. Paramızı doğru kullanabilir, karlı yatırımlar yapabiliriz. Çarşamba akşamı saat 17:31 itibariyle iletişim gezegeni Merkür de Boğa burcunda ilerlemeye başlayacağı için, düşüncelerimizde güvenlik ve konforla ilgili konulara daha fazla önem verebiliriz. Aşk, güzellik, sanat gibi konular hayatımızda ön plana çıkabilir. Çarşamba günü saat 16:19 itibariyle Ay Kova burcunda ilerlemeye başlayacağı için enerjimiz değişmeye başlayacak.

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;
*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu pazartesi, salı ve çarşamba günleri gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

2 Mayıs Perşembe & 3 Mayıs Cuma; Ay Kova burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Kova, İkizler ve Terazi olanlar kendilerini daha keyifli ve özgür hissedebilirler. Ay Kova burcundayken enerjimiz artar, daha yaratıcı ve özgür olabiliriz. Kafamıza koyduklarımızı hayata geçirmemiz daha kolay olur. Kafamız çok iyi çalışacağı için zor konulara çözüm bulmakta daha başarılı oluruz. Hareket halinde olmak isteyeceğimiz bu günlerde yolculuğa çıkmak çok keyifli olabilir, yeni yerler keşfedilebilir. İştahımız artacağı için kilo alımına karşı dikkatli olmalıyız, yeni lezzetler denemek için karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir.
Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Güneş yanıkları ya da rüzgar çarpması.
*Aşırı yürüyüş.
*İştah ve kilo artışı.
*Tartışmalar.

Bu hafta, salı ve çarşamba günleri “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder