Mine Ayman Duygusal ve uyumlu bir başlangıç
HABERİ PAYLAŞ

Duygusal ve uyumlu bir başlangıç

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Ay’ın Balık burcundaki etkisi ile duygusal ve uyumlu bir başlangıç yapabiliriz. Kafamız karışık olacağı için karar vermekte zorlanabiliriz ama akşam saatlerinde Ay Koç burcunda ilerlemeye başlayacağı için düşüncelerimiz netleşmeye başlayabilir. Beklentilerinizin gerçek olacağı bir hafta yaşamanızı diliyorum.

3 Kasım Pazartesi; Ay Balık burcunda ilerlediği için burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanlar kendilerini çok daha güçlü hissedebilirler. Ay Balık burcundayken daha hassas ve duygusal olur, çabuk kırılıp kabuğumuza çekilebiliriz. Hayal dünyamıza dalabilir ya da meditasyon yapabiliriz. Hislerimiz çok güçlü olacağı için içimize doğan şeyler gerçekleşebilir ve rüyalarımızda önemli mesajlar alabiliriz. Romantik, sevgi dolu ve uyumlu olacağımız için sevdiklerimizle güzel vakit geçirebiliriz. Küs ya da kavgalı olduğumuz biriyle barışmak için çok uygun bir gün, empati yapmamız ve anlayışlı olmamız daha kolay olabilir. Bugün 20:53 itibariyle Ay Koç burcunda ilerlemeye başlayacak ve enerjimiz artacak.

Ay Balık’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Tembellik ve dalgınlık.
*Keyfe ve lükse aşırı düşkünlük.
*Alkol, nikotin, kafein gibi uyarıcı maddelere aşırı düşkünlük.
*Aşırı yemek yeme isteği ve sonucunda kilo alma durumu.
*Her türlü bağımlılık; ilaç, bilgisayar oyunları, sosyal paylaşım siteleri…

Bu hafta pazartesi günü hayatımıza mor ya da kırmızı renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Balık’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji verecektir.

4 Kasım Salı & 5 Kasım Çarşamba; Ay Koç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Koç, Aslan ve Yay olanlar kendilerini çok daha keyifli ve şanslı hissedebilirler. Ay Koç burcundayken enerjimiz yenilenir, kendimizi çok güçlü ve cesur hissedebiliriz. Hareket halinde olmak isteyebilir, yerimizde duramayıp birçok şeyi aynı anda yapmak isteyebiliriz. Ruh halimiz çocuksu ve meraklı olabilir, deneyimlere açık olabiliriz. Çok çabuk sinirlenebileceğimiz için tartışmalara açık olabiliriz ama çabuk sinirlendiğimiz gibi sakinleşmemiz de kolay olur. Aşk hayatımızda hareket yaşanabilir, yeni bir aşka yelken açabilir ya da var olan ilişkimizde yeni bir heyecan yaşayabiliriz.

Ay Koç’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı sinirli olma ve kavgacı ruh hali.
*Acele karar verme.
*Tehlikeli konularda fazla cesur olma ve risk alma.
*Sakarlıklara ve kazalara yatkın olma.

Bu hafta salı ve çarşamba günleri hayatımıza mutlaka Kırmızı rengini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Koç’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

6 Kasım Perşembe & 7 Kasım Cuma; Ay Boğa burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Boğa, Başak ve Oğlak olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Boğa burcundayken işlerimizi pratik bir şekilde halledip daha sonrasında kendimize keyifli ve tembellik yapabileceğimiz ortamlar yaratmak isteriz. İşlerimizi toparladıktan sonra yavaşlar ve her şeyi ağırdan almaya başlarız. Keyfimiz her şeyden daha önemli olabilir, lükse ve rahatımıza aşırı düşkünlük gösterebiliriz. İştahımız da açık olacağı için fazla yemek yiyebilir ve kilo alabiliriz! Kokular da çok önemli olacağı için, güzel kokulara karşı zaaf gösterebilir ve kendimize yeni ve özel bir koku alabiliriz. Masaj yaptırmak için de oldukça güzel günler olabilir, sevgiliyle romantik ve tutkulu anlar yaşanabilir. Cuma günü 00:23’de Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay bazı gizli konuların ortaya çıkmasına ve belirsiz durumların netleşmesini sağlayabilir. Hayatımızla ilgili önemli bitiş ve başlangıçlar için önemli günlerde olacağız.

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu hafta perşembe ve cuma günleri hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

8 Kasım Cumartesi & 9 Kasım Pazar; Ay İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve iletişim dünyamız hız kazanacak. Burcu ya da yükseleni İkizler, Terazi ve Kova olanlar kendilerini çok daha şanslı hissedebilirler. Ay İkizler burcundayken çok fazla konuşma gerçekleşebilir ve birçok bilgi sizi aynı anda ulaşabilir. Kafa karışıklıklarının ve kararsızlıkların yaşanabileceği bugün, değişken bir ruh hali içince olabilir ve çevremizdeki insanları şaşırtabiliriz! Yalan ve dedikoduya çok fazla dikkat etmemiz gereken bugün, gereksiz bilgi kirliliğinden de korunmamız faydalı olacaktır! Ellerimiz çok becerikli ve hızlı olacağı için birçok işi hızlı bir şekilde yapabilir, yeni bir hobiye başlayabilir veya yazarak kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Pazar günü 01:09 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak ve düşüncelerimiz netleşecek. Aklımıza koyduğumuzu hayata geçirebileceğimiz önemli günlerdeyiz. Sivri dilli olmamaya ve kalp kırmamak için aşırı eleştirmemeye dikkat etmemiz gerekebilir!

Ay İkizler’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Kararsızlık.
*Gevezelik.
*Dedikodu.
*Yalancılık.

Bu hafta sonu günü “turuncu” rengini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay İkizler’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

KOÇ: Parasal konularda dikkatli olmalısınız, beklenmedik bir ödeme maddi konularda sıkıntı yaşamanıza sebep olabilir, ani kayıplara karşı dikkatli olun.

BOĞA: Çok duygusal olabilir ve değişken bir ruh hali içinde olup çevrenizdekileri rahatsız edebilirsiniz. Ani bir kararla bir yolculuğa çıkabilir ya da yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

İKİZLER: İş hayatınızda ortağınızla ya da birlikte çalıştığınız biriyle sorun yaşayabilir, bir konuda yanlış bilgilendirildiğinizi fark edip sinirlenebilirsiniz.

YENGEÇ: Aşk hayatınızda hızlı ve güzel bir gelişme yaşayabilir, arkadaş çevrenizden biriyle yakınlaşma yaşayabilir, kendinizi yeni bir heyecanın içinde bulabilirsiniz.

ASLAN: Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedebilir ve manevi konulara yoğunlaşabilirsiniz. Geçmişte kalan bir konuyu tamamlamak için harekete geçebilirsiniz.

BAŞAK: Kendinizle çok fazla ilgileneceğiniz bu hafta, fiziksel anlamda değişiklikler yapabilir ve tarzınızı tamamen değiştirebilirsiniz.

TERAZİ: Parasal anlamda dikkatli olmanız gereken bu hafta beklenmedik bir para kaybı yaşayabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeli ve aşırıya kaçmamalısınız.

AKREP: Aşk hayatınızın canlanacağı bu hafta karşınıza hoşlanacağınız biri çıkabilir ve kendinizi yeni bir heyecanın içinde bulabilirsiniz. Geçmişte kalan biri de yeniden sizinle birlikte olmak isteyebilir.

YAY: Ev hayatınızda değişiklik yapabilir ve yaşam alanınızı tamamen değiştirme kararı alabilirsiniz. Bu ev değişikliği olabileceği gibi şehir değişikliği de olabilir.

OĞLAK: Özel hayatınızda canlanma yaşayabilir ve sevgilinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Enerjinizin yükseleceği bu dönemde çekiciliğiniz de artabilir.

KOVA: Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. İş hayatınızdaki sıkıntılar sağlığınızı olumsuz etkileyebilir, aşırı stres ve sinire karşı önlem almalısınız.

BALIK: Uzun zamandır sizi üzen bir konu hakkında çözüme kavuşabilir ve iyileşme yaşayabilirsiniz. Çevreniz tarafından destekleneceğiniz bir dönemdesiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder