Mine Ayman Evlilik ve aile hayatı ön planda
HABERİ PAYLAŞ

Evlilik ve aile hayatı ön planda

Herkese merhaba, güzel ve huzurlu bir haftanın bizim olmasını dileyerek yazıma başlıyorum. Bu hafta ev ve aile hayatı ön planda olacak. Haftaya sakin, hatta biraz sıkılarak, sorunlarla yüzleşerek başlayabiliriz ama Çarşamba akşamından sonra hayatımıza renk ve şans geleceğini hissedeceğiz, en azından olumlu anlamda bir hareket yaşayabiliriz. Sorunlar olsa da her zaman pozitif kalmaya çalışmalıyız, iyi şeyler bir şekilde bizi bulacaktır…

14 Kasım Pazartesi; saat 09;15 itibariyle Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. Burcu ya da yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanlar kendilerini daha iyi ve şanslı hissedebilirler. Duyguların ön planda olacağı bir hafta bizi bekliyor. Ailemize ya da vatanımıza düşkünlük gösterebilir ve yaşanacak olaylar karşısında aşırı fanatik tepkiler gösterebiliriz. Ev hayatına önem vereceğimiz, evimizi yenilemek ya da düzenlemek isteyeceğimiz bir hafta, evdeki ya da aile içindeki sorunlar ön plana çıkabilir, bunların çözümlenmesi ile uğraşmanız gerekebilir. Çarşamba akşamına kadar bu ruh hali içinde kalacağız.

Haberin Devamı

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı duygusallık.
*Moralsizlik ve huzursuzluk.
*Midede yanma ve hazımsızlık.

Bu hafta Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri hayatınıza mutlaka “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

16 Kasım Çarşamba; saat 18:13’de Ay Aslan burcunda hareket etmeye başlayacak ve enerjimiz değişecek. Daha pozitif ve coşkulu olabilir, eğlenmek isteyebiliriz. Dışarı çıkmak, eğlence mekanlarına gitmek, arkadaşlarla görüşüp sosyal olmak adına çok elverişli bir gün olacak. Sevgiliye jest yapmak, gönlünü almak ya da güzel sözlerle etkilemek için de çok uygun bir gün. Burcu ya da yükseleni Aslan, Koç ya da Yay olanlar daha da şanslı ve keyifli olabilirler.

Ay Aslan’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Kendini beğenmişlik ve aşırı gurur.
*Kıskançlık ve baskı.
*Aşırı spor.
*Uykusuzluk.
*Sinirlilik, kalp ve tansiyon sorunları.

Haberin Devamı

Bu hafta, Perşembe ve Cuma günleri hayatımıza mutlaka “sarı” rengini bir şekilde sokun. Ay Aslan’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir. Özellikle altın sarısı pırıltılı ve şık kıyafetleri giymek için, ayrıca altın sarısı aksesuarları kullanmak için uygun günlerdeyiz.

17 Kasım Perşembe; saat 00:15’de gerçekleşecek Mars ve Jüpiter arasındaki üçgen açı, elimize güzel bir şansın geçmesini ya da çok güzel bir haber almamızı sağlayabilir. Parasal ya da iş anlamında birkaç gün içinde güzel bir gelişme yaşayabiliriz. Özellikle burcu ya da yükseleni Başak olanlar daha şanslı olabilir.

18 Kasım Cuma; saat 17:08’de Aslan burcunda Son Dördün gerçekleşecek. Tamamlanması gereken ne varsa tamamlayabiliriz. Hatta bitmesi gereken bir şeyler varsa hayatınızda bitirmek için uygun zaman.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder