Mine Ayman İkili ilişkiler ön planda
HABERİ PAYLAŞ

İkili ilişkiler ön planda

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Ay’ın Terazi burcundaki pozitif enerjisiyle güzel bir başlangıç yapabilir, hayatımızda güzellik, sanat ve adalet gibi konulara daha fazla önem verebiliriz. İkili ilişkilerin ön planda olacağı ve bağların güçlenebileceği bu hafta, iletişim gezegeni Merkür’ün hala geri harekette olduğunu unutmamaya dikkat etmeliyiz. Beklentilerinizin gerçekleşeceği güzel bir hafta yaşamanızı diliyorum.

15 Temmuz Pazartesi & 16 Temmuz Salı; Ay Terazi burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Terazi, İkizler ve Kova olanlar kendilerini daha keyifli ve özgür hissedebilirler. Ay Terazi burcundayken güzellik, estetik, sanat ve adaletle ilgili konular ön plana çıkabilir. Daha uyumlu ve anlayışlı olabilir, politik davranıp her konuda orta yolu bulabiliriz. İkili ilişkilerin çok önemli olacağı bu günlerde ilişkiler ya çok kuvvetlenir ya da tamamen kopar! Zevkli olacağımız için alışverişe çıkabilir ve kendimize en uyacak eşyaları satın alabiliriz. Güzelliğimize de düşkün olabilir, vücudumuzla daha fazla ilgilenebiliriz. Böbreklerimiz ve üreme organlarımız hassas olacağı için üşütmemeye dikkat etmeli ve enfeksiyonlara karşı tedbirli olmalıyız! Mücadele gezegeni Mars Yengeç burcunda ilerlemeye başladığı için burcu ya da yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanlar her konuda daha fazla öne çıkabilir ve dikkat çekebilirler.

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.
*Stres ve sinirlilik.
*Tembellik ve keyfe aşırı düşkünlük.
*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu hafta, Pazartesi ve Salı günleri hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

17 Temmuz Çarşamba & 18 Temmuz Perşembe; Ay Akrep burcunda seyrine devam edeceği için burcu ya da yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Akrep burcundayken duygularımızı çok yoğun yaşar ve tepkilerimizi çok sert bir şekilde gösterebiliriz! Çok tutkulu ve kararlı olacağımız için aklımıza koyduğumuz şeyi mutlaka yapmak isteriz. Kıskançlık ve sahiplenme duyguları çok yoğun olacağı için ilişkilerde krizler yaşanabilir, olayları abartmamaya dikkat etmeliyiz! Aşkınızı çok yoğun yaşayabilir ve sevgilinizle özel anlar geçirebilirsiniz. Parasal konularda daha dikkatli ve mantıklı hareket edebilirsiniz. 17 Temmuz Çarşamba akşamı itibariyle, çılgın ve asi gezegen Uranüs Koç burcunda geri hareketine başlıyor ve bu durum 17 Aralık’a kadar devam edecek. Özellikle burcu ya da yükseleni Koç olanların hayatlarında ani ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir, geçmişte yaşanan ilginç durumlar tekrar karşılarına çıkabilir!

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı kıskançlık ve hırs.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu hafta, Çarşamba ve Perşembe günleri “yeşil”, “mavi” ya da “turkuaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

19 Temmuz Cuma; Ay Yay burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar kendilerini daha şanslı ve keyifli hissedebilirler. Ay Yay burcundayken daha pozitif ve inançlı olabilir, olaylara farklı açılardan bakıp yaratıcı çözümler bulabiliriz. Ay Yay burcundayken aile ve akrabalarla olan ilişkiler daha yoğun ve keyifli olabilir. Ayrıca arkadaşlarla görüşmek ve sosyal ortamlara girmek için karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir. Uzun ya da kısa bir yolculuğa çıkmak, yeni mekanlar keşfedip yeni insanlarla tanışmak çok iyi gelecek ve moralinizi düzeltecektir. Tatil planı yapmak için de uygun günlerdeyiz. Açık havada vakit geçirmek ve bacaklarınızı zorlamayacak şekilde spor yapmak sağlığınıza iyi gelecektir.

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.
*Sorumsuzluk.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu hafta Cuma ve Cumartesi günleri “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder