Mine Ayman İletişim sorunlara dikkat!
HABERİ PAYLAŞ

İletişim sorunlara dikkat!

Haberin Devamı

Merhaba, Merkür geri hareketini yaşadığımız bu günlerde hafta sonu planlarımızı uygulamaya geçmek için oldukça uğraşmamız gerekebilir, yanlış anlamalara ve iletişim sorunlarına oldukça dikkat etmemiz gerekiyor. Yarım kalan işlerimizi gözden geçirebileceğimiz ve yeni planlar yapabileceğimiz bu hafta sonunda, planlarınızın istediğiniz gibi gerçekleşmesini diliyorum.

21 Temmuz Cumartesi; Ay Aslan burcundaki seyrine akşam saatlerine kadar devam edecek. Keyfimize ve lüksümüze oldukça düşkün olabiliriz, daha çok kendimizi düşünebilir ve ön planda olmak isteyebiliriz. Ay Aslan’dayken yüce gönüllü olunur, eğer birileri yardımımızı isterse keyifle yardımcı olabiliriz ve sevdiklerimize jestler yapabiliriz. Ay Aslan’dayken ego yüksek olacağı için, tartışmalara daha açık olabiliriz, böyle durumlarda mantığımızı kullanmaya daha fazla özen göstermeliyiz.

Ay Aslan’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Kendini beğenmişlik ve aşırı gurur.
*Kıskançlık ve baskı.
*Aşırı spor.
*Uykusuzluk.
*Sinirlilik, kalp ve tansiyon sorunları.

Bu Cumartesi günü “sarı” rengini bir şekilde hayatımıza sokalım. Ay Aslan’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir. Özellikle altın sarısı pırıltılı ve şık kıyafetleri giymek için, ayrıca altın sarısı aksesuarları kullanmak için uygun günlerdeyiz.

22 Temmuz Pazar;
Ay Başak burcunda olacak ve detaylara daha fazla önem vermeye başlayacağız. Daha titiz olacağımız bu günlerde, küçük sorunlara takıp çok fazla büyütmemenizi tavsiye ediyorum. Burcu ya da yükseleni Başak, Boğa ve Oğlak olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilirler. Yarım kalan işleri tamamlamak için ve eksik yönlerimizi bulup geliştirmek için çok uygun bir gün bizi bekliyor. Her detayı kolayca fark edebilir ve her konuda hatalarımızı daha net görebilir, oldukça objektif olabiliriz. Eleştirilerin fazlaca yapılabileceği bu günde, kalp kırmamak için çok daha yapıcı olmaya çalışmalıyız.

Ay Başak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı eleştirel olmak.
*Kıskançlık ve kavgacılık.
*Mide ve hazımsızlık sorunları.
*İlişkilerde soğukluk.

Bu Pazar günü hayatımıza “sarı” ve “yeşil” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Başak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder