Mine Ayman İş odaklı bir hafta
HABERİ PAYLAŞ

İş odaklı bir hafta

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya oldukça ciddi ve iş odaklı başlayabiliriz, yapılacak çok iş olabilir ve çalışmak için oldukça hırslı olabiliriz. Merkür gezegeninin devam eden geri hareketi her ne kadar işleri yavaşlatsa ya da aksatıp karıştırsa da, haftaya birçok işi tamamlayarak ya da önemli adımlar atarak başlayabiliriz. Güzel ve kazançlı bir hafta yaşamanızı diliyorum.

30 Temmuz Pazartesi & 31 temmuz Salı; Ay Oğlak burcunda olacak, burcu ya da yükseleni Oğlak, Boğa ve Başak olanlar kendilerini çok daha iyi ve güçlü hissedebilirler. Haftaya iş yoğunluğuyla başlayabilirsiniz ancak çalışma isteği işlerinizin tamamlanmasını hızlandırabilir. Parayla ilgili önemli konuların yaşanacağı bu hafta, yeni bir işe ya da projeye hazırlık yapabilirsiniz ama yeni bir şeye başlamadan önce Merkür gezegeninin düzeleceği 8 Ağustos tarihini beklemek çok daha doğru olacaktır.

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu hafta Pazartesi ve Salı günleri son dönemin moda renklerinden olan gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

1 Ağustos Çarşamba, 2 Ağustos Perşembe & 3 Ağustos Cuma; Ay Kova burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Kova, İkizler ve Terazi olanlar kendilerini daha iyi ifade edebilir ve özellikle 2 Ağustos Perşembe 06:29’da yaşanacak Dolunay’dan çok daha fazla etkilenip önemli bir gelişme ya da değişim yaşayabilirler. Ay Kova’dayken kendimizi daha özgür hissederiz, hatta bu özgürlük isteği asiliğe dönüşebilir, bu yüzden sinirlerimize dikkat etmemiz gerekir! Özellikle 2 Ağustos saat 06:29’da gerçekleşecek olan Dolunay, fikirlerimizde büyük değişim yaşamamıza sebep olabilir. Dolunay’lar hayatımızın bir alanında bitiş ya da başlangıç yaşamamızı sağlar, bu bitiş ya da başlangıç oldukça gereklidir ve kötü gibi görünse de aslında bize çok faydalı olacaktır. Bu hafta hislerimiz de çok güçlü olabilir, ayrıca aklımız da çok iyi çalışabilir, yeni fikirlere yoğunlaşıp geleceğe yatırım yapmak oldukça faydalı olabilir.

Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;


*Güneş yanıkları.
*Aşırı yürüyüş.
*İştah ve kilo artışı.
*Tartışmalar.

Bu hafta, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder