Mine Ayman Kararsızlıklara dikkat!
HABERİ PAYLAŞ

Kararsızlıklara dikkat!

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya kararsız ve kafamız karışmış bir şekilde başlayabiliriz, ayrıca oldukça duygusal olabiliriz. Salı günü itibariyle daha enerji dolu ve hızlı olabileceğiz, yapmak istediğimiz her ne varsa Salı günü hayata geçirmemiz çok daha kolay olabilir. Bu hafta itibariyle Jüpiter gezegeni İkizler burcunda hareket etmeye başlayacağı için özellikle iletişim ve medya dünyası canlanacak ve bu alanlarda çalışanlar parasal anlamda çok daha şanslı olabilecekler. Bol bereketli bir hafta diliyorum…

11 Haziran Pazartesi; haftaya oldukça kararsız ve değişken bir ruh hali ile başlayabiliriz, tam olarak ne istediğimizi bilmediğimiz için, bugün önemli bir karar almamak faydalı olacaktır. Özellikle burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanların hisleri çok güçlü olacak, gördüğünüz rüyalar size hayatınızla ilgili çok önemli işaretler verebilir. Bugün aynı zamanda çok duygusal ve hassas olacağız, çevremizdeki herkese karşı daha duyarlı olabilir ve yardım etmeye istekli olabiliriz. Bugün itibariyle Jüpiter İkizler burcunda ilerlemeye başlayacağı için özellikle iletişim, medya ve eğitim sektörleri canlanacak ve bu alanlarda çalışanların kazançları artacak. Özellikle burcu ya da yükseleni İkizler ve Yay olanlar çok şanslı bir döneme başlıyorlar, ellerini attıkları her işten oldukça kazançlı çıkabilirler.

Ay Balık’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Tembellik ve dalgınlık.
*Keyfe ve lükse aşırı düşkünlük.
*Alkol, nikotin, kafein gibi uyarıcı maddelere aşırı düşkünlük.
*Aşırı yemek yeme isteği ve sonucunda kilo alma durumu.
*Her türlü bağımlılık; ilaç, bilgisayar oyunları, sosyal paylaşım siteleri…

Bu hafta, Pazartesi günü hayatımıza Mor ya da Kırmızı renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Balık’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji verecektir.

12 Haziran Salı & 13 Haziran Çarşamba; Ay Koç burcunda hareket etmeye başlayacak, enerjimiz artacak ve her konuda harekete geçmemiz kolaylaşacak. Burcu ya da yükseleni Koç, Aslan ve Yay olanlar kendilerini çok daha iyi ve şanslı hissedebilirler, çevreleri tarafından oldukça dikkat çekici bulunabilirler. Bugün itibariyle Chiron geri hareketine başlayacak, geçmişte kalan bir sorunla ilgili şifa bulabilir ve eski bir sorunun çözümlenmesini sağlayabilirsiniz. Aşk hayatımızda da güzel gelişmeler olabilir, yeni biriyle tanışılabilir ve güzel zaman geçirilebilir. Flört etmek için oldukça uygun günlerdeyiz ama Venüs’ün hala geri harekette olduğunu unutmamalı ve karşımıza çıkan insanlara hemen güvenmemeliyiz!

Ay Koç’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı sinirli olma ve kavgacı ruh hali.
*Acele karar verme.
*Tehlikeli konularda fazla cesur olma ve risk alma.
*Sakarlıklara ve kazalara yatkın olma.

Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri hayatımıza mutlaka Kırmızı rengini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Koç’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

14 Haziran Perşembe & 15 Haziran Cuma; 14 Haziran Perşembe saat 19:24 itibariyle Ay Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak ve güvenlikle ilgili konular çok daha önemli olacak. İşler yavaşlamaya başlayacağı için, bugüne kadar yetişmesi gereken acil işleri tamamlamış olmanızda fayda var. Ay Boğa’dayken keyfimize oldukça düşkün oluruz, ayrıca yemeklere karşı aşırı düşkünlük de yaşayabiliriz. Evde ya da evimiz gibi rahat edebileceğimiz yerlerde vakit geçirmeyi tercih edeceğiz. Tembelliğe karşı dikkatli olmak gerekir ama eğer tatildeysek tadını sonuna kadar çıkartabiliriz. Burcu ya da yükseleni Boğa, Başak ve Oğlak olanlar kendilerini çok daha keyifli hissedebilirler. Parayla ilgili konularda da şanslı olabilir ve yeni gelişmeler yaşayabiliriz.

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder