Mine Ayman Özel hayata dikkat!
HABERİ PAYLAŞ

Özel hayata dikkat!

Merhaba, haftaya Ay’ın Boğa burcundaki etkisi ile keyfimize düşkün bir şekilde başlayabilir ve tembellik yapmak isteyebiliriz. İştahımız da artacağı için kilo almaya meyilli bir günde olacağız! Lüks olan her şey ilgimizi çekebilir ve maddi bir şeylere sahip olmak için çaba gösterebiliriz.

Özellikle ev ortamında ya da güvendiğimiz ve rahat ettiğimiz yerlerde vakit geçirmeyi tercih edebiliriz. Ay Boğa burcundayken kırmızı, mercan ve turuncu renkleri enerjimizi arttırabilir. Aşk gezegeni Venüs ve hayaller gezegeni Neptün arasında gerçekleşen sert açı bazı hayal kırıklıkları yaşamamıza sebep olabilir, özellikle özel hayatımıza dikkat etmemiz gerekebilir!

Aynı zamanda pazartesi günü Ay boşlukta olacağı için haftaya kafamız karışık bir şekilde başlayabiliriz, önemli kararlar almamak faydalı olacaktır! Pazartesi günü saat 12:42 itibariyle Güneş Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak, burcu ya da yükseleni Boğa ve Akrep olanlar bu dönemde dikkat çekip öne çıkabilecekler. Salı ve çarşamba günleri Ay İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve iletişim dünyamız hızlanacak.

Çok fazla konuşabilir ve önemli yazışmalar yapabiliriz ama her şeyi büyüten gezegen Jüpiter ve iletişim gezegeni Merkür arasındaki sert açı, iletişimle ilgili abartılı durumlar yaşamamıza ve bu durumların iletişim krizlerine dönmesine sebep olabilir! Bu günlerde önemli kararlar alıp ciddi konuşmalar yapmadan önce çok dikkatli düşünmek gerekir!

Çarşamba günü gerçekleşecek olan mücadele gezegeni Mars ile dönüşüm gezegeni Plüton arasındaki olumlu açı hayatımızdaki bir konunun hızlanmasını ve netleşmesini sağlayabilir. Aynı zamanda tutku ve isteklerimiz de ön plana çıkabilir. Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjimizi ve iletişim gücümüzü arttırabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda ilerleyecek ve ailemizle ilgili konular gündemimizde olacak. Ev hayatımızı düzenleyebilir, yenileyebilir ve bu günlerde taşınmak için hazırlık yapabiliriz.

İletişim gezegeni Merkür ile mücadele gezegeni Mars arasındaki kavuşum bizi yavaşlatabilir ve karar vermemizi zorlaştırabilir ama bu günlerde yapacağımız işler çok sağlam olabilir. Alacağımız bir kararı hayata uygulamak için kendimizi güçlü hissedebiliriz. Ay Yengeç burcundayken beyaz, gümüş ve sarı renkleri enerjimizi dengeleyebilir. Pazar günü ise Ay Aslan burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak, sosyal ortamlarda sevdiklerinizle vakit geçirmek için keyifli bir gün olabilir. Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi daha da arttırabilir.

KOÇ: İş hayatınızla ilgili kafa karışıklığı yaşayabilir ve hangi yöne gitmeniz gerektiği konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: Maddi konular gündeminizde olabilir, özellikle eşiniz ya da sevgilinizle bu konularda tartışma yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER: Yeni bilgiler öğrenebilir ve bu bilgileri önemli insanlarla paylaşıp gündeminizdeki bir konunun yönünü değiştirebilirsiniz.

YENGEÇ: Çok yardımsever ve paylaşımcı olacağınız bu hafta çevrenizdeki birkaç kişiyi jestlerinizle sevindirebilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN: Çevrenizin dikkatinizi çekeceğiniz bu hafta güzel sözler duyabilir, yeni teklifler alabilir ve keyifli ortamlara girebilirsiniz.

BAŞAK: Çok çalışmaya devam edeceğiniz bu hafta sizi güzel ödül ve sürprizler bekliyor olacak, sevildiğinizi hissedeceksiniz.

TERAZİ: Güzelliğinizle daha fazla ilgileneceğiniz bu hafta imajınızda bazı değişiklikler yapıp çevrenizdeki insanları şaşırtabilirsiniz.

AKREP: Bir seyahate çıkabilir ya da bunun hazırlığını yapabilirsiniz. Bu ara çevrenizden biraz uzaklaşmak size iyi gelecek.

YAY: Yeni ortamlara girebilir ve yeni insanlarla tanışıp yeni fikirler öğrenebilirsiniz. Keşifler yapacağınız bir hafta sizi bekliyor.

OĞLAK: Sevdiğiniz kişiden çok özel sözler duyabilir ve kendinizi fazlasıyla iyi hissedip bulutların üzerinde uçabilirsiniz.

KOVA: Huzura ve sevgiye çok fazla ihtiyaç duyacağınız bu hafta, kendinizi sizi gerçekten seven kişiye ve akışa bırakmak isteyebilirsiniz.

BALIK: Dostlarınızla daha sık görüşeceğiniz bu hafta, gündeminizde çok fazla konu olabilir ve her yere yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder