Mine Ayman Satürn geri hareketine başlıyor
HABERİ PAYLAŞ

Satürn geri hareketine başlıyor

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya iletişim yönünden oldukça hareketli bir başlangıç yapabilir ve yoğunluk yaşayabilirsiniz. Güneş burç değiştireceği için ruh halimiz ve olaylara bakış açımız değişebilir. Disiplin gezegeni Satürn de geri hareketine başlayacağı için beklemediğimiz olaylar yaşamaya başlayabiliriz. Hafta sonu da Merkür geri hareketine başlayacağı için, etkisini bu hafta itibariyle hayatımızda hissetmeye başlayabiliriz. Sürpriz gelişmeler yaşayacağımız bu hafta, beklentilerinizin gerçekleşmesini diliyorum.

18 Şubat Pazartesi & 19 Şubat Salı; Ay İkizler burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni İkizler, Terazi ve Kova olanlar kendilerini çok daha keyifli hissedebilirler. Ay İkizler burcunda hareket ettiğinde iletişim dünyamız hızlanır ve birçok haber bir anda hayatımıza giriş yapabilir. Çok fazla konuşmak isteyebilir, her olaya bir yorum yapabiliriz. Entelektüel olarak da kendimizi geliştirebileceğimiz, istediğimiz bir konuda bilgimizi arttırabileceğimiz günlerdeyiz. Yeni bir hobiye ya da eğitime başlamak için de oldukça uygun günlerdeyiz. Pazartesi saat 13:49 itibariyle Güneş Balık burcunda ilerlemeye başlayacak ve böylece Balık burçlarının zamanı başlamış olacak. Burcu ya da yükseleni Balık olanlar, bu dönemde dikkat çekebilir ve birçok alanda başarılı olabilirler. Genel anlamda herkesin ruh hali daha duygusal ya da romantik olabilir, psikolojik konular gündeme gelebilir. Pazartesi akşamı saat 19:02 itibariyle disiplin gezegeni Satürn Akrep burcunda geri hareketine başlayacak ve bu geri hareket 8 Temmuz’a kadar devam edecek. Geçmişteki işler ya da eski sorumluluklar yeniden karşınıza gelebilir, kaçırdığınız fırsatları değerlendirmek için iyi bir dönem olabilir.

Ay İkizler’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Kararsızlık.

*Gevezelik.

*Dedikodu.

*Yalancılık.

Bu hafta Pazartesi ve Salı günleri “turuncu” rengini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay İkizler’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

20 Şubat Çarşamba, 21 Şubat Perşembe & 22 Şubat Cuma; Ay Yengeç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Genel anlamda herkes daha duygusal, sezgisel, yardımsever ve korumacı olabilir. Ay Yengeç burcundayken ailevi konular özellikle de kadınlarla ilgili konular daha ön planda olur. Özellikle annenize, eşinize ya da bir kadın arkadaşınıza vakit ayırmak, onun sorunlarıyla ilgilenmek ve çözüm bulmak için uygun günlerdeyiz. Evinize düşkün olacağınız bu günlerde evinizin dekorasyonunu yenileyebilir, yeni bir eve taşınma kararı alabilir hatta yeni bir ev satın almayı planlayabilirsiniz. Ailenize ve vatanınıza aşırı düşkün olacağınız bu günlerde, fanatikliğe karşı dikkatli olmalı ve olayları abartmamaya özen göstermelisiniz!

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı duygusallık ve alınganlık.

*İçe kapanıklık.

*Moralsizlik ve huzursuzluk.

*Midede yanma ve hazımsızlık.

Bu hafta Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder