Nevzat Akdere Gitmek mi zor kalmak mı?
HABERİ PAYLAŞ

Gitmek mi zor kalmak mı?

After Life, karısını genç yaşta kanserden kaybeden yerel gazete editörü Tony’nin hayatını anlatıyor. Tony yaşadığı bu trajediden sonra bir daha eskisi gibi olamıyor ve hayata küsüyor. Birkaç defa da intihara teşebbüs etmesine rağmen başarılı olamıyor.

Ya da hayata devam etmenin hep bir bahanesini yaratıyor. Sevimli köpeğine mamasını vermek gibi… Düzgün diyalog kurduğu tek insan karısının mezarında tanıştığı yaşlı bir kadın.

Diziyi izlememin sebebi ünlü stand up sanatçısı Ricky Gervais’in hikayeyi yazıp, yönetmesi ve başrolde olması. Gervais’in iğneleyici, yerinde yaptığı durum tespitlerine çok gülüp, eğlenirim. Bu doğrultuda sanatçının dramı nasıl ele aldığını merak etmemek mümkün değil.

Haberin Devamı

Gitmek mi zor kalmak mı

Öncelikle İngiliz aktörün alışık olduğumuz esprilerini, şakalarını beklemeyin. Komedi düzeyi İngiliz soğukluğunda. Fakat yine de yaptığı ters köşe espriler güldürüyor. Ama dizinin dram kısmı sizi içine çekiyor. After Life’ın yan karakterlerine de biraz daha ağırlık verilebilirmiş. Beğeneceğinizi düşündüğüm After Life’ın 2. sezonu 24 Nisan’da platformda olacak.

AFTER LIFE

Komedi-Dram/2019

Netflix / 1 sezon 25-31 dakika

OYUNCULAR

Ricky Gervais, Tom Basden, Tony Way, Diane Morgan

IMDb: 8.4

ARKADAŞLAR VEYA EŞİNİZLE

Bojack Horseman (Netflix)

Hem huysuz hem de kaba… Üstelik bir de at kendisi. Bojack’in TV yıldızı olduğu şaşalı günlerine dönme çabalarını izlemeye var mısınız?

FUTBOLU ÖZLEYENLERE

Antoine Griezmann (Netflix)

Dizide küçük ve zayıf yapılı Fransız futbolcunun cesareti ve kararlılığı sayesinde bir yıldız olmasını izliyoruz.

EL AYAK ÇEKİLİNCE

Freud (Netflix)

19. yüzyıl Viyanası’nda başarıya aç bir genç olan Sigmund Freud, gizemli olayları çözmeye çalışır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder