Nevzat Akdere The Woods: Ormanın sırrı çözülecek mi?
HABERİ PAYLAŞ

The Woods: Ormanın sırrı çözülecek mi?

Harlan Coben, mutlaka kitaplarını okuduğum birkaç yazardan biridir. Gerilim romanları ilgimi çeker ve güncelini takip ederim. Yazarın kitapları son zamanlarda dizilere de uyarlanmaya başladı. Önce Safe ardından The Stranger derken şimdi de The Woods beğenimize sunuldu.

İlk iki dizinin aksine bu defa İngiliz değil Polonya yapımı olması merakımı iyice artırdı açıkçası. Safe’in hikayeyi iyi bir finalle sonlandıramaması ama The Stranger’in başarılı olması dikkatleri The Woods’a çevirdi ister istemez. The Woods, 1994 ve 2019 olmak üzere iki farklı zamanda geçiyor. Dizinin çıkış noktası 1994’teki yaz kampında yaşanan trajik bir olay.

Haberin Devamı

The Woods: Ormanın sırrı çözülecek mi

Kampta kaybolan 2 kayıp gençten biri 25 yıl sonra bir cinayete kurban gitmiş olarak bulunuyor. Gençlerden biri kızkardeşi olan Pawel ise şimdiki zamanın savcısı. Doğal olarak cinayet soruşturmasıyla yakından ilgilenmeye başlıyor. The Woods, yavaş temposuna rağmen kurgusuyla izleyeni içine çekmeyi başaran bir yapım olmuş.

Heyecanı sonuna kadar yaşıyorsunuz. Fakat hikayeyi bitiriş şeklini çok benimsediğimi söyleyemeyeceğim. Yine de nadir izleme şansı bulduğumuz bir Polonya dizisini deneyimlemenin iyi olduğu kanısındayım.

  • THE WOODS: Dram-Suç/2020, Netflix/1 sezon
  • SÜRESİ: 46-55 dakika
  • OYUNCULAR: Grzegorz Damiecki, Agnieszka Grochowska, Hubert Milkowski, Wiktoria Filus

ARKADAŞLAR VEYA EŞİNİZLE:

The Woods: Ormanın sırrı çözülecek mi

Marcella (Netflix): Dizi, özel sorunlarına rağmen katilleri yakalamaya çalışan Londralı bir kadın detektifin maceralarını anlatıyor.

EL AYAK ÇEKİLİNCE

Çıplak (BluTV): iPhone ile çekilen ilk dizi ünvanını alan yapım aynı zamanda cesur ve yenilikçi tarzıyla da dikkat çekiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder