Nihat Dik Cilt lekelerinize akıllı çözüm: Akıllı lazer
HABERİ PAYLAŞ

Cilt lekelerinize akıllı çözüm: Akıllı lazer

Merhaba sevgili okurlarım, sosyal medya hesaplarımdan bana ulaştırdığınız soruları yanıtlamaya devam ediyorum. Bu hafta cilt lekeleri ve tedavileri hakkında gelen sorularınızı yanıtlandıracağım. Hadi başlayalım …

Soru : 28 yaşındayım. Akıllı lazer konusunda bilgi almak istiyorum. Yüzümün farklı yerlerinde kahverengi güneş lekeleri var. Akıllı lazer bu güneş lekelerine iyi gelir mi? A.AYDINLI/ Diyarbakır

Cevap: Güneş lekeleri başta olmak üzere, yaşlılık lekeleri, melazma denilen; düzensiz şekilli renk koyulaşmaları şeklinde oluşan lekelenme tablolarında sıklıkla kullanılan akıllı lazer lekelerinizden kurtulmanıza yardımcı oluyor. Akıllı lazer fraksiyonel lazerler arasındaki en yüksek teknolojiye sahip lazer türüdür. Doğrudan lekenin oluştuğu katmana etki ettiği için diğer leke tedavilerinde kullanılan yöntemlerle kıyaslandığında tek seansta bile lekenin açılma oranı çok daha yüksek ve çok daha belirgindir.

Haberin Devamı

Cilt lekelerinize akıllı çözüm: Akıllı lazer

Soru : 36 yaşındayım. Yüzümde ciddi oranda yanık izleri var. Yanık izlerinde de etkili midir akıllı lazer?

Y. AYTOZ / Mersin

Cevap : Lazer ışınları yanık izleri üzerine gönderilerek, izler en uygun derecelerde tedavi edilir. Yanığın derinliğine, genişliğine, bulunduğu bölgeye göre akıllı lazer uygulama seans sayısı değişmektedir. Akıllı lazer ile deriden kabarık izler yumuşatılabilir veya tamamen silinebilir, kızarıklıklar düzeltilebilir. olgunlaşmış izler dediğimiz lekeler bile seans sayısına bağlı olarak yok edilebilir.

Cilt lekelerinize akıllı çözüm: Akıllı lazer

Soru : 32 yaşında yüzünde hamilelik döneminde lekeler oluşmuş bir bayanım. Hamilelik sonrasında lekelerim geçmedi. Ne yapabilirim ?

M.Abdullayva / BURSA

Cevap : Hamilelik döneminde oluşan lekelerin tedavisinde akıllı lazer son derece başarılı olmaktadır. Ortalama seans sayısı 2-4 dür. Seans aralıkları 2-4 haftadır. Yaklaşık 15 dk. süren akıllı lazer tedavisi sonrası normal hayatınıza dönebilirsiniz.

Cilt lekelerinize akıllı çözüm: Akıllı lazer

Soru : 46 yaşındayım ve yüzümde oldukça belirgin bir yara izim var. Akıllı lazer yara izinde de fayda sağlar mı? Tedavi sonrası etkisini ne zaman görürüm, ağrılı bir uygulama mıdır?

Haberin Devamı

B.KARAYURT/ Manisa

Cevap : Akıllı lazer uygulamasında ağrı ya da acı hissetmezsiniz. Tedavi bölgesinde birkaç saat içinde kaybolan kızarıklık, sıcaklık, ödem ve gerginlik olabilir. Yaranızın sebebine ve derinliğine göre seans süresi değişebilir. Akıllı lazer yara tedavisinde sıkça kullandığımız ve çok başarılı sonuçlar aldığımız bir uygulamadır. Etkisini ilk seanstan sonra hemen görürsünüz.

Önümüzdeki hafta akne izleri, yeşil ışık ve kılcal damar tedavileri hakkında sizlerden gelen sorulara cevap vermeye devam edeceğim. Sizlerde bu şikayetlerden birini yaşıyorsanız bana sosyal medya hesaplarımdan ulaşıp sorularınızı iletebilirsiniz.

Sağlıkla kalın…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder