Öner Döşer 10 Mayıs haftasına astrolojik bakış: İyileşme zamanı!
HABERİ PAYLAŞ

10 Mayıs haftasına astrolojik bakış: İyileşme zamanı!

Korona virüs tablosuyla açıklanan vaka ve kayıp sayılarının biraz daha düşmesini umut ederek güne başladığımız zamanlardayız. Tabii bizim bu süreçte nasıl davrandığımız, kapanma dönemini nasıl kullandığımız, vaka ve kayıp sayılarının düşmesinde en büyük faktördür. Şüphesiz ki bunu gezegenlerden bekleyemeyiz. Ama astrolojik işaretleri okuyarak bazı tahminlerde bulunabiliriz. 14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcuna geçişinin ardından iyileşme yönünde güzel sinyaller almaya başlayabiliriz. Bu geçişle birlikte Türkiye astroloji haritasının Güneş derecesi de Jüpiter’den olumlu açılar almaya başlayacak. Tek başına bir faktör olmasa da hayatta kalma ve sağlıklı olma açısından destekleyici etkisi olan bu transitin olumlu etkileri ziyade olur inşallah.

Haberin Devamı

Jüpiter Balık burcuna geçiyor!

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter, 14 Mayıs Cuma günü Balık burcuna geçiyor. Geleneksel Astrolojide Jüpiter burada kendi burcundadır ve bu yüzden iyicil doğasının gereğini yerine getirebileceği ortamı bulur. Evrensel bütünleşme ve toplumun iyiliği için kendini adama güdüsü kuvvetlenir. İnsanların hayatlarını, kendi hayatının üzerinde tutabilen, başkalarına yardım unsurunu hayatının amacı haline getirmiş politikacılar ve yöneticiler için ideal bir ortam oluşur. Bu geçiş, ruhsal farkındalık ve maneviyat açısından son derece olumludur. Sadece insanlara karşı değil, hayvanlara, bitkilere karşı da merhamet artar. Endişelerden uzaklaşma ve akışa adapte olma kabiliyeti artar. Aşağıda Jüpiter’in 2021 yılı boyunca Balık burcunda olduğu tarihleri bulabilirsiniz.

  • 14 Mayıs 2021, Balık burcuna geçiş
  • 28 Temmuz 2021, Kova burcuna gerileme
  • 29 Aralık 2021, Balık burcuna geçiş

Bayramımız kutlu olsun!

Birbirimize fiziksel olarak yakınlaşamadığımız, kucaklaşamadığımız bir bayram olacak biliyorum ama yine de onun manevi güzelliğini hissedeceğiz. Birbirimizi arayacağız ve tebrikleşeceğiz. Sadece yazılı mesaj göndererek bayram kutlaması yapmayı veya hatır sormayı yeterli görmeyenlerdenim. Umarım teknolojinin nimetlerinden faydalanabilir, görüntülü veya sesli aramaları tercih edebiliriz.

Yaşlılarımızı ihmal etmeyelim!

İletişim gezegeni Merkür’ün olgunluk ve bilgelik gezegeni Satürn ile üçgen açısının etkili olduğu hafta genelinde yaşlılarımızla iletişim kurmayı ihmal etmeyelim. Evet, bu kapanma döneminde fiziksel olarak bir araya gelmemiz yaşlılarımız açısından uygun olmayabilir ama en azından telefonla arayabiliriz veya diğer iletişim mecraları yoluyla seslerini duyabilir, imkânımız varsa görüntülü aramalar yapabiliriz.

Haberin Devamı

Tecrübeli kişilerden tavsiye alabiliriz

Merkür-Satürn üçgeninin etkili olduğu bu haftayı değerlendirmek açısından yaşlı, tecrübeli, olgun kişilerle fikir alışverişi yapabilir, tavsiyelerine kulak verebiliriz. Her türden fikirleri olgunlaştırmak, karşılıklı mütalaa etmek açısından haftanın ilk yarısı çok uygun gözüküyor. Online toplantı mecralarını, iletişim kanallarını kullanarak fikir ve görüşlerimizi başkalarıyla paylaşabiliriz. Eski, geleneksel düzenler ve konular bize katkı sağlayan fırsatlar yaratabilir.

Yardımlaşmanın önemi

Ramazan’ın son günlerinde, Bayram’ı kucaklamak üzere olduğumuz, insan ilişkilerinde karşılıklı fedakârlık ve yardımlaşmanın da ön planda olacağı güzel bir zaman dilimindeyiz. Ramazan ayı yardımlaşmanın arttığı bir aydır. Ardından gelen Bayram da öyle. İhtiyaç sahiplerine elimizi her zaman uzatabiliriz. Astrolojik açıdan bir fikir vermek gerekirse, Güneş-Neptün altmışlığının etkisinin maksimumda olduğu 13 Mayıs Perşembe günü değerlendirilebilir. Cuma günü Jüpiter’in Balık burcuna geçişi de bu bakımdan güzel verimli bir zaman dilimine girişimizi müjdeliyor adeta!

Haberin Devamı

Yenilikçi projeler

Mars-Uranüs altmışlığının etkili olduğu hafta genelinde değişik, farklı, sıra dışı konularda efor sarf etmek, ideal edindiğimiz konulara yüreğimizi koymak açısından uygun bir zaman diliminde olacağız. Enerjimizi, gücümüzü, eforumuzu farklı, yeni düşünceler için ortaya koymak üzere güç biriktirebilir, kapanma döneminin tamamlanmasının ardından bu konularda harekete geçebiliriz.

Aceleci olmayın!

Mars-Kiron kare açısının etkili olduğu hafta genelinde, özellikle Çarşamba günü civarında sakarlıklara, kazalara, yaralanmalara açık bir enerji akışı olacak, dikkat! Aceleci hareketlerden uzak kalmakta fayda var.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

  • 10 Mayıs Pazartesi Bizimle aynı idealde olan kişilerle bir araya gelmek, ortak hareket etmek, iş birliği içinde olmak, toplantılar yapmak açısından uygun bir gündeyiz, bu yönüyle istifade edebiliriz. Akşam saatleri spor, yürüyüş, egzersizler açısından çok uygun gözüküyor.
  • 11 Mayıs Salı Yeni adımlar atmaktan ziyade eldeki işleri tamamlama zamanındayız. Gece 21.59’da Boğa burcunda yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayla sağlam ve kalıcı adımlar atmak için uygun bir zaman dilimine giriyoruz. Sakin ve huzurlu bir ortam yaratma, maddi anlamda kendimizi güvenceye alma arzumuz artmaya başlıyor.
  • 12 Mayıs Çarşamba Sabah saatleri önemli iş ve girişimler açısından daha uygun. Aklına saygı duyduğumuz, olgun fikirli kişilerle bir araya gelmek, fikir alışverişinde bulunmak, aklımızdakileri somutlaştırmak için bugünü değerlendirebiliriz. Öte yandan, yaralanmalara, sakarlıklara, kazalara açık olacağız, uyanık olalım ve aceleci davranışlardan uzak duralım!
  • 13 Mayıs Perşembe Güneş-Neptün altmışlığının olumlu etkileri gün boyunca devrede olacak. Karşılıklı yardımlaşma ve fedakârlığın ön planda olduğu, manevi açıdan güzel bir gündeyiz. Sanatsal konularda girişimler ve ruhsal çalışmalar yapabiliriz. Sevdiğimiz insanlarla bir araya gelebiliriz. Küslüklerin giderildiği, bütünleştiğimiz, barış ve güzellik dolu bir gündeyiz. Bayramımız kutlu olsun!
  • 14 Mayıs Cuma Jüpiter 01.35’de Balık burcuna geçiyor. Maneviyat, inançlar ve ilahi konularla ilgilenmek açısından güzel bir döngüye giriyoruz. Günün ilk yarısında biraz daha kararsız bir enerji akışı var. Günün ikinci yarısında bu etki azalmakla birlikte yine de çok büyük kararlar vermezsek isabet ederiz. Durum değişikliklerine açık olduğumuzu bilmek faydalı olur.
  • 15 Mayıs Cumartesi Ailevi konular ile ilgilenmek, sevdiğimiz insanlarla bir araya gelmek, ortak paylaşımlar içinde olmak açısından çok güzel bir enerji akışı var. Maneviyatın güçlü olduğu ve yardımlaşmanın ön planda hissedildiği bir gündeyiz, değerlendirebiliriz.
  • 16 Mayıs Pazar Yeni ve farklı şeylerle ilgilenmek, biraz rutin dışına çıkmak için uygun bir günde olacağız. Doğa, açık hava ve spor gibi faaliyetler ile ilgilenebilir, arkadaş ve dost çevremizle birlikte geçirebiliriz.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder