Öner Döşer 14 Eylül haftası astrolojik yorumu: Şansımız dönüyor!
HABERİ PAYLAŞ

14 Eylül haftası astrolojik yorumu: Şansımız dönüyor!

Başak burcundaki Güneş’in Plüton ve Satürn gezegenleriyle uyumlu açıları, önem verdiğimiz kişilerle, önemli pozisyondaki kişilerle görüşmek, talepte bulunmak açısından uygun bir haftada olduğumuzu gösteriyor. Pazartesi günü kullanılabilir. Ama haftanın uygun günü cuma diyebiliriz.

Önemli uygulamalar kapıda!

17 Eylül Perşembe günü 14:00’te 25 derece Başak burcunda yeniay meydana geliyor. Başak burcundaki yeniaylar üzerinde çalıştığımız konuları düzenleme, metodik hale getirme, konusunu vurgular. Topluma hizmet etme ve sosyal yardımlaşma temaları gündeme gelir. Sağlık ve hijyen konuları sorgulanır. Bu alanda yeni metotların ve kuralların ortaya konması mümkün olacağı gibi, mevcut yöntemler de sorgulamadan geçer. Başak burcu yeniayı Satürn ile uyumlu açıda gerçekleşeceğinden, toplumun sağlığını ilgilendiren konularda yeni düzenlemeler ve yaptırımlar kuvvetle muhtemeldir. Korona virüs vaka sayısındaki artışa bağlı olarak yeniayı takip eden bir aylık süreçte, gündelik hayatımızı düzenlemeye yönelik uygulamalar ve denetimler yapılması olasıdır.

Haberin Devamı

14 Eylül haftası astrolojik yorumu: Şansımız dönüyor

İlişkilerde dikkat!

İlişkiler gezegeni Venüs’ün Uranüs gezegeniyle dik açısının etkili olduğu haftanın özellikle ilk yarısında ilişkiler açısından zorlu bir zaman diliminde olacağız. Pazartesi ve salı günleri beklenmedik gelişmeler, ani duygusal patlamalar yüzünden ilişkilerimizde çatlaklar oluşabilir farkında olalım!

Tutamayacağınız sözü vermeyin!

İletişim gezegeni Merkür’ün Jüpiter gezegeniyle uyumsuz açısının etkili olduğu hafta genelinde kendimizi veya yapabilirliğimizi abartmamız yüzünden boyumuzun üzerinde işlere kalkışma olasılığımız artıyor olacak. Farkında olalım, tutamayacağımız sözler ve vaatler vermekten uzak duralım. Bu bağlamda özellikle çarşamba, cumartesi ve pazar günlerinde abartılardan kaçınalım ve sözlerimize özen gösterelim.

  • Koç: İş, kariyer, gelecek hedefleri
  • Boğa: Seyahatler, eğitim, yayıncılık, hukuk
  • İkizler: Ödemeler, harcamalar, müşterek kazanımlar
  • Yengeç: İkili ilişkiler, anlaşmalar, taşınma, yer değişiklikleri
  • Aslan: Sağlık, çalışma hayatı, hizmetliler, evcimen hayvanlar
  • Başak: Aşk, çocuklar, spekülatif kazançlar, hobiler
  • Terazi: Ailevi konular, gayrimenkuller, taşınma
  • Akrep: Kardeşler ve akrabalar, seyahatler, eğitim
  • Yay: Parasal kazanımlar, sahip olunan kaynaklar
  • Oğlak: Sağlık, kişisel girişimler, mesleki beceriler
  • Kova: tedaviler, şifa konuları, geleceğe yönelik hazırlıklar
  • Balık: Sosyal çevre, arkadaşlar, iş kazanımları

Başak Yeniayı ile nasıl adımlar atalım?

Başak burcu ekinler, hasat, çiftçilik, hizmet sektörü, yiyecek tedariki, doğal beslenme, halkın sağlığı, sağlık sektörü, muhasebe, finans, mühendislik, örneğin peyzaj mühendisliği bu burcun doğasındadır. Hayvanların bakımları ve hakları da yine bu burcun kapsamına girer. İş hayatı, memurlar, çalışanlar, çalışanların hakları, işsizlik, iş geliştirme yöntemleri, üretimle ilgili konular Başak burcu kapsamındadır. Dolayısıyla 17 Eylül’de gerçekleşecek Başak yeniayının ardından bu alanlarda yeni adımlar atabiliriz.

Haberin Devamı

Çeki-düzen verme zamanı!

Oğlak burcundaki gezegenlerle, özellikle de Satürn ile yakınlaşan açıda gerçekleşen bu yeniay gerek iş hayatımıza gerek gündelik hayatımıza çeki düzen vermemiz gereken bir zaman dilimine girmekte olduğumuzu gösteriyor. Teknik ve teknolojik alanda, akademik konularda olduğu gibi, bankacılık ve finans alanlarında da Başak burcu karakteristiğini görürüz. Başak burcu yeniayını takip eden bir aylık süre içerisinde bankacılık da dahil olmak üzere ekonomik tüm sistem ve yöntemlerin sorgulanması, dağılması ve yeniden yapılanması söz konusu olabilir.

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter 13 Eylül Pazar günü direkt harekete dönüyor. Dolayısıyla önümüzdeki haftadan itibaren doğum haritalarımızda Oğlak burcunun denk düştüğü evin konularında daha evvelce kaçırdığımız bazı fırsatlar ve şanslar tekrar karşımıza çıkmaya başlayabilir! Peki bu hangi hayat alanlarında olacak? Kısaca burçlara göre değerlendirelim. Eğer biliyorsanız, Yükselen burcunuza göre okuyunuz. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.

Haberin Devamı

14 Eylül haftası astrolojik yorumu: Şansımız dönüyor

Haftanın günlere göre değerlendirmesi

Pazartesi

Pazartesi gününün ilk yarısında ilişkiler açısından dengesizlikler söz konusu olabilir. Alışveriş yaptığımız şeyler konusunda fikirlerimiz sonradan değişebilir. Önemli konuşma ve yazışmaları, talep ve başvuruları öğleden sonraki saatlere bırakmamız isabetli olur.

Salı

Salı günü genelinde kendimizi daha aktif, cesur ve girişimci hissedebiliriz. Güçlü pozisyondaki kişilerle, otorite figürleriyle irtibata geçmemiz ve kendimizi özgüvenli bir şekilde ifade etmemiz açısından uygun bir gündeyiz. İkili ilişkilerde ise dengesiz bir enerji akışı var, farkında olalım!

Çarşamba

Çarşamba günü boyunca Ay kapanmakta. Dolayısıyla eldeki işleri tamamlama ve yarın gerçekleşecek yeniay sonrasında atılacak adımları planlama zamanındayız. Güzel gelişmelere de açık olacağız. Önemli değişiklikler yapmak açısından yarını beklemekte fayda var!

14 Eylül haftası astrolojik yorumu: Şansımız dönüyor

Perşembe

Perşembe günü boyunca yoğun bir iletişim trafiği devrede olacağa benzer! Haftanın en şanslı günlerinden birindeyiz. 14:00’te Başak burcunda gerçekleşecek dolunayın ardından yeni adımlar atmak için uygun bir sürece giriyoruz. Ama boyumuzu aşan girişimlerden ve ayağı yere basmayan işlerden uzak durmamızda iyi olur. Perşembe günü boyunca yoğun bir iletişim trafiği devrede olacağa benzer! Haftanın en şanslı günlerinden birindeyiz. 14:00’te Başak burcunda gerçekleşecek dolunayın ardından yeni adımlar atmak için uygun bir sürece giriyoruz. Ama boyumuzu aşan girişimlerden ve ayağı yere basmayan işlerden uzak durmamızda iyi olur.

Cuma

Cuma günü önemli görüşmeler açısından kullanılabilir. Özellikle tecrübe sahibi, aklı başında, olgun kişilerden destek ve tavsiye almak açısından harika bir gündeyiz. Özel ilişkiler açısından günün ikinci yarısı, bilhassa akşam saatleri çok verimli. Değerlendirebiliriz

Cumartesi

Cumartesi günü boyunca dalgalı bir enerji akışı var. Sabah saatlerinde girişeceğimiz işlerde ve yapacağımız konuşmalarda sonradan değişiklikler olasıdır. Günün ikinci yarısında da işlerimizde gecikmeler yaşayabilir, engellere takılabiliriz. Şartları çok zorlamamak gereken bir gündeyiz.

Pazar

Pazar günü genelinde ilişkiler açısından dengesiz ve dalgalı bir akış var, farkında olalım! Yangına körükle gidip ilişkilerimizi yıpratmayalım. Alışverişlerde dengesizlikler, gereksiz harcamalar yapabiliriz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder