Öner Döşer Bu yeniayı değerlendirin
HABERİ PAYLAŞ

Bu yeniayı değerlendirin

15 Kasım Pazar sabahı 08.07’de 23 derece Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay diğer gezegenlerle uyumlu açılar yapıyor. Dolayısıyla yeniayla birlikte girişeceğimiz bazı işlerde daha rahat ilerleyeceğimizi gösteriyor.

Özel ilişkilerde dikkatli olmak gerekiyor

İlişkiler gezegeni Venüs’ün Mars ve Plüton ile zorlu açılarının etkili olacağı bir haftaya giriyoruz. Dolayısıyla ikili ve özel ilişkilerde zorlanmalar, sıkıntılar söz konusu olabilir. Venüs-Mars karşıtlığının kesinleştiği pazartesi günü bu açıdan hayli dikkat çekiyor. Venüs-Plüton karesi de pazar günü kesinleşiyor. Ayrıca Ay’ın bu açıları tetiklediği perşembe ve cuma günleri de sert bir enerji akışı var. Bu hafta ilişkileri fazla zorlamasak iyi ederiz. Aksi takdirde yıpratıcı durumlarla, beklenmedik kopuşlarla karşılaşabiliriz!

Haberin Devamı

Görüşmeler için uygun zamanlar

Bu yeniayı değerlendirin

Güneş’in uyumlu açılarının etkili olduğu salı, cumartesi ve pazar günlerini önem verdiğimiz kişilerle bir araya gelmek, otorite figürlerden talepte bulunmak veya başvurular yapmak için değerlendirebiliriz.

Mars gerilemesi bitiyor

10 Eylül’den beri Koç burcunda gerileyen Mars gezegeni 14 Kasım’da direkt harekete dönüyor. Dolayısıyla cesaret ve girişimcilik isteyen işlerde adımlar atmak açısından daha aktif olacağımız bir sürece girmeye başlıyoruz. Tabii ki temkinli olarak ve şartlara göre hareket etmemizde fayda var. Zira her ne kadar Koç burcundaki Mars hızlı ve fazla cesur hareketleri tetiklese de, henüz Oğlak burcundaki gezegenlerle dik açılarını tamamlamadığı için mantıklı hareket etmemizde fayda var. Ayrıca giderek artan zorlu şartlar da hızımızı kesecektir. Mars’ın zorlu açılarını tamamlaması yıl sonunu bulacak. Dolayısıyla çok hızlı hareket etmek zaten pek de mümkün olmayacak.

Kapitalizmin sonuna geliyoruz

Bu yeniayı değerlendirin

2016 yılında Sırbistan Belgrad’da 17. Balkan Astroloji Konferansı'nda yaptığım konuşmada 2020 Kasım ayının önemli bir milat olduğundan, bildiğimiz kapitalizmin sonuna varışımızı ilan eden Oğlak burcundaki Jüpiter-Satürn-Plüton kavuşumundan bahsetmiştim. Sosyal medyada o günkü konuşmamdan bazı bölümler aktarıyoruz.

13 Kasım’da Jüpiter- Plüton kavuşumunun üçüncü ve sonuncusu ile bahsettiğim sürece varmış oluyoruz. Para ve ekonomi sistemlerinin dönüşüm zamanı geldi, bunu artık iyice anlamış durumdayız. Kapitalizm corona virüsle başa çıkamadı. Bu yüzden de bence 200 yıldır devam eden sistem ölüyor, 200 yıllık bir döngü bitiyor.

Haberin Devamı

Yılın son Süperayı

Bu yeniayı değerlendirin

Daha önceki yazımızda belirttiğimiz gibi, Ay’ın Dünya etrafındaki dönüşü esnasında Dünya’ya en yakın geçiş yaptığı zamanda bir yeniay veya dolunay denk gelmesine Süperay denir. Yani enerjisi daha güçlü ve daha etkin diyebileceğimiz bir atmosfer oluşturur. Bu yıl gerçekleşecek son Süperay olumlu açılarla bağlantılı olduğu için, işlerde daha hızlı bir ivme yakalayacağımızı gösteriyor.

Büyümek için fedakarlık gerek

Akrep burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek yeniay Agena yıldızıyla birleşiyor. Sabit Yıldızlar konusunda uzman astrolog Vivian Robson’a göre bu yıldız Güneş ile birleştiğinde zihinsel aktivite, telaş, başarı, birçok arkadaşlık; Ay ile birleştiğinde alay ve acı sözler, güçlü tutkuları temsil eder. [Robson, s. 118.]

Astrolog Bernadette Brady’e göre ise öğrenme ve anlama uğruna yapılan fedakarlıklarla, büyümek için istenen feda etme, adama-kurban etme ile ilişkilendirilir.

Haberin Devamı

Özetlersek: zihinsel aktiviteler, öğrenme, arkadaşlıklarla ilgili yeni adımlar atmak, yapacağımız işe kendimizi adayarak ve tutkuyla sarılmak, girişeceğimiz işlerde başarı elde etmek istiyorsak da başka şeylerden feda ederek yaptığımız işe asılmak için güzel bir sürece giriyoruz. Tabii alaycı ve acıtan sözlerden de kaçınmalıyız!

Aşı ile ilgili olumlu gelişmeler

Bu yeniayı değerlendirin

Agena yıldızı bir amaç için veya bir konunun düzeltmesi veya şifalandırılması gerekliliği ile ilgilidir; bireysel ya da kolektif olarak. Yeniayın gerçekleşeceği Akrep burcu şifa ile ilişkilendirildiğine, yeniay derecesi Agena yıldızı ile birleştiğine ve iyileşme-şifa ile ilişkilendirilen Jüpiter ile de olumlu açı yaptığına göre, yeniay civarından itibaren Covid-19 aşısı ile ilgili olumlu gelişmeler bekleyebiliriz. Daha evvelce bahsettiğim gibi, bu konuda yılbaşı üzeri de güzel gelişmeler yönünde bir tahminim var. Öte yandan, kasım ayında salgının daha da zirve yapacağını tahmin ettiğimi uzun zamandır söylüyorum. Özellikle de 30 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla birlikte zirve noktasını göreceğiz muhtemelen. Bu yüzden sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konusunda azami dikkat göstermemiz gerekiyor, farkında olalım!

21 Aralık'ta yepyeni bir döngüye giriyoruz

Bu yeniayı değerlendirin

İşbirlikçi, adaletli ve insanı kucaklayan bir ekonomik sistemin yer aldığı bir döneme girdiğimizi söyleyebilirim. Yenidünya düzeni kuruluyor ve ezberler bozuluyor. Yeni ekonomi, yeni iş yapış şekline dönüşme, özellikle bu dönemin en büyük getirileri. Şu anda doğal ekolojik sistemler dahil kurulu tüm düzenler, dünya görüşleri, ahlaki anlayışlar ve politik hedefler üzerinde birtakım radikal değişimlerin stresini yaşıyoruz. Ekonominin globalleşmesi ile gelişmiş ülkeler ve kültürler arasındaki temasların artması, sistemimizin savunulacak bir yanı kalmadığı konusunda bizi kritik bir noktaya getirdi. Artık olduğumuz yerde duramayız veya geri dönemeyiz, harekete devam etmeliyiz. Psikolojik sınır olan 21 Aralık 2020 tarihiyle birlikte, farklı bir dünyaya çıkış kapısının menziline iyice girmiş olacağız.

Haftanın günlerine göre değerlendirmeler

Pazartesi: İlişkiler açısından agresif bir atmosferde olacağız, bu yüzden dikkatli olmak gerek. Estetik ve kişisel bakımla ilgili konular açısından pek uygun bir gün değil. Önemli görüşme ve yazışmaları öğle öncesinde yapabiliriz.

Salı: Günün ilk yarısında rahat bir akış var. Akşam saatlerinde ise yanlış kararlar almaya ve yanıltılmaya açık olacağız, dikkat!

Çarşamba: 13.58’e kadar önemli iş ve girişimler açısından değerlendirebiliriz. Başkaları üzerinde etki yaratmak istediğimiz konuşmaları yapmak açısından uygun bir gün.

Perşembe: Zorlu bir enerji akışı var. Sakarlıklara, kazalara açık olduğumuz bir gün. Aceleci hareketlerden ve ani kararlardan kaçınsak isabet ederiz.

Cuma: İş ve ticari hayatla ilgili konularda zorlu bir enerji akışı var. Piyasada işlem yapan kişiler dikkat etmeli. Özel ilişkiler açısından verimli, iş birliklerine açık bir gün.

Cumartesi: Destekleyici bir atmosferde olacağız. Önem verdiğimiz, yaptırım gücü olan, özellikle de etkili pozisyondaki kişilerden destek bulabiliriz.

Pazar: Yeniayla birlikte verimli bir sürece giriyoruz. Kendimizi adayarak ve tutkuyla sarıldığımız işlerde başarı elde edebiliriz. Özel ilişkilerde ise zorlu bir enerji akışı var. Ego ve güç çekişmelerinden uzak durmamız isabetli olur!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder