Öner Döşer 22 Mart haftasına astrolojik bakış: Ekstrem gelişmeler
HABERİ PAYLAŞ

22 Mart haftasına astrolojik bakış: Ekstrem gelişmeler

Hareket gezegeni Mars’ın kadersel Kuzey Ay Düğümü ile kavuşumunun etkili olduğu hafta genelinde Mars doğasında olaylar artabilir. Bunlar askeri konular, polisiye konular, yangınlar, kazalar, protestolar, eylemler olabilir. Mars’ın Ay Düğümlerini tetiklediği zamanlar önemli olaylarla çakışır. Genellikle agresyon, mücadele, tartışmalar vardır, hareketli bir atmosfer söz konusudur.

Askeri alanda iş birlikleri

Tabii Mars doğasındaki işlerde iş birlikleri de muhtemeldir. Özellikle askeri konularda iş birlikleri dikkat çekebilir. Ay Düğümlerinin tetiklendiği zamanlarda kadersel, kaçınılmaz olaylar da patlak verebilir. Zaten Mars’ın ekstrem deklinasyonda olduğu, yani sınır dışına taştığı bir zaman dilimindeyiz. Dolayısıyla ekstrem durum ve gelişmelere açığız.

Haberin Devamı

Gizli düşmanlıklar devrede

Mars’ın İkizler burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kavuşumu Türkiye astroloji haritasının 12.evine iz düştüğünden, gizli düşmanlıklar ve perde arkasından yürütülen işler devrede olacaktır. Gizli ittifaklar yoluyla alaşağı edilme ve devre dışı bırakılma planları içerisinde kalabiliriz. Ayrıca hastaneler, hapishaneler, bakım evleri gibi alanlarda hareketlenme, sert bir enerji akışı da devrede olabilir, farkında ve uyanık olalım!

Görseli eklediğim aşağıdaki başlık sayfanın üst tarafında olabilir mi? Böylelikle görsel ve yazı bütünlüğü sağlamış oluruz. Yine kapakta eklediğimiz Mars Kuzey düğümü sembolünü de ekleyebilir miyiz?

Dikkat etmezsek durum kötüleşebilir!

Sosyal mesafe, maske ve hijyene maksimum özen göstermemiz gereken bir süreçten geçiyoruz. Mars-Kuzey Ay Düğümü kavuşumunun Türkiye astroloji haritasının 12.evinde gerçekleşiyor olması, hastane yatışlarının artmasına işaret ediyor olabilir.

Çarşamba gününe özellikle dikkat!

Haftanın ilk iki günü yapacağımız konuşmalar ve görüşmeler de daha kolay ilerleme sağlarken, Merkür-Mars karesinin kesinleşeceği Çarşamba günü sonrasında tartışmalara, rekabete ve zorlanmaya açık enerjilerin artmakta olacağının farkında olalım.

Terazi burcunda dolunay

28 Mart Pazar gecesi gerçekleşecek dolunay Venüs ve Kiron ile de dizilimde olacak. Dolayısıyla özel ve sosyal ilişkilerde hayli aktif ve agresif bir zaman diliminde olacağız. Venüs Koç burcunda rahat bir pozisyonda değildir. Aceleci ve düşünmeden alınan kararlar ilişkilerde zarar görmeye yol açabilir, dikkat!

Haberin Devamı

Haritamızın Mars’ı tetikleniyor!

Pazar günü gerçekleşecek Terazi dolunayı Türkiye astroloji haritasının Mars derecesini tetikliyor. Dolayısıyla askeri konular ve silahlı kuvvetler başta olmak üzere, ülkemizin güvenliğinden sorumlu birimlerin daha aktif ve dikkatli olması gereken bir hafta sonuna işaret ediyor. Tabii gergin atmosfer 29 Mart ile başlayan haftaya da yansıyor. Provokasyonlara açık olacağımız hafta genelinde bilhassa aşı ve uygulamalar konusunda hararetli tartışmalar olasıdır.

Fedakâr kadınlarımız

Dolunay derecesinin Diadem ile kavuşumu, ilişkilerde fedakârlık yapmanın önemine atıfta bulunuyor. Avustralyalı astrolog Bernadette’ye göre Diadem “Bir kadının sessiz fedakârlığını” ifade eder. Huzura ve barışa ihtiyacımız olan bu dönemde kadınların fedakârca davranışları ve birleştiriciliği çok önemli şüphesiz. Tabii kadınlarımızın desteklenmesi gerektiği de muhakkak!

Haberin Devamı

İstikrar istiyorsanız

Mars-Satürn üçgeninin etkili olduğu haftanın ilk yarısında, özellikle Pazartesi ve Salı günlerinde girişeceğimiz işlerde devamlılığı sağlama şansımız yüksek olacak. Bu açıdan, uzun dönemli işlere girişim yapmak için haftanın bu iki gününü kullanabiliriz. Mars gezegeni eyleme geçmeyi, Satürn ise zamanı iyi kullanmayı ifade eder. Dolayısıyla zamanlamayı daha doğru kullanabiliriz. Gücümüzü gereksiz yere sarf etmekten uzak kalarak, mücadelemizi doğru yerde ve zamanda yaparak başarı sağlayabiliriz.

Önemli konuşmalar için

Önemli konuşma, yazışma, toplantı ve anlaşmalar açısından Pazartesi günü uygun gözüküyor. Merkür-Uranüs altmışlığının da etkili olduğu haftanın ilk iki gününde yaratıcı ve yeni fikirlerimizi ortaya koyabiliriz. Ama fazla ısrarcı olmadan! Bu uyumlu açı yaratıcı ve yenilikçi fikirlerin ortaya konması açısından da destekleyici bir atmosfer sunuyor. Bilimsel ve teknolojik konularda güzel gelişmeler de yakalanabilir. Keşif ve icatlara açık bir haftada olacağız ve bulgularımızı başkalarıyla paylaşabiliriz.

Teknolojik alışverişler

Merkür-Uranüs altmışlığının maksimumda etkili olduğu Pazartesi gününü, halen etkili olduğu Salı gününü cep telefonu, bilgisayar ve benzeri teknolojik aletlerin alışverişleri açısından kullanabiliriz. Elektrikle ve elektronikle alakalı iş ve girişimler açısından da değerlendirebiliriz.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

22 Mart Pazartesi Yeni ve farklı fikirleri ortaya koymak, yeni projeleri açıklamak açısından çok uygun. Merkür-Uranüs altmışlığının etkili olduğu gün boyunca yaratıcı ve yeni fikirlerimizi ve bulgularımızı ortaya koyabiliriz. Teknik, teknoloji, tıp alanında yeni gelişmelere şahit olabiliriz. Mars-Satürn üçgeninin olumlu etkileriyle birlikte, mücadele gücümüzün de arttığı bir gündeyiz.

23 Mart Salı Girişimlerimize sahip çıkmak, mücadelesini vermek için çaba ve cesaret içinde olacağımız bugün, işlerimize odaklanma gücünü kendimizde bulabileceğiz. Akşam saatleri ego ve güç çekişmelerine açık gözüküyor, farkında olalım! Gerek iş gerekse özel ilişkiler konusunda ısrardan kaçınsak ve şartları zorlamasak iyi ederiz. Günün mottosu: Dilinize hâkim olun!

24 Mart Çarşamba Özellikle sözlere çok dikkat, kırıcı olmamaya özen göstermekte fayda var. Sabah saatleri ilişkiler açısından daha olumlu etkiler taşıyor. Kişisel bakım, estetik, güzellik ile ilgili konular, alışverişler için sabah erken saatleri kullanabiliriz. Akşam saatlerinde beklenmedik yönde gelişen, sert ve sarsıcı olaylara açık olabiliriz, dikkat. Günün mottosu: Ayağınızı yere sağlam basın!

25 Mart Perşembe Sabah saatlerinden itibaren gün iletişimde zorlanma ve abartılara kaçma yönünde sorunlar oluşabilir. Bizden farklı görüşte olan kişiler ile tartışmalara girmekten, fikirlerimizi abartılı şekilde savunmaktan kaçınmakta fayda var. Uzlaşma sağlama yönünde girişimler yapmak açısından uygun olmayan bir gündeyiz. Akşam saatlerinde kararsız bir enerji akışı var.

26 Mart Cuma Güneş-Venüs kavuşumunun şanslı, hoş ve latif etkilerini en yoğun hissedeceğimiz gündeyiz. İlişkiler açısından güzel bir enerji akışı var. Mars Kuzey Ay Düğümü kavuşumunun iş birliklerinde avantaj getiren etkileri devrede olacak. Bir diğer yandan enerjimizi dengeleyemezsek, sakarlıklara, kazalara açıklık sergileyebiliriz.

27 Mart Cumartesi Sakarlıklara, kazalara açık bir enerji akışı var. Acele iş ve girişimlerden, acele kararlardan, sataşmalardan, tartışmalardan uzak dursak iyi ederiz. Bugün kandil, birbirimizi kırmayalım! Beraat kandilimiz mübarek olsun!

28 Mart Pazar İlişkilerde yaralanma, zorlanma ve gereksiz acelecilikten dolayı, yanlış anlaşılma riski var. Gerek bireysel gerekse toplumsal ilişkilerde zıtlaşma, dengesizlik, kutuplaşma dikkat çekebilir. İlişkiler açısından da zorlu etkilerin devrede olduğu bir gün de olduğumuzu bilmekte fayda var. Kişisel bakım, estetik ya da alışverişler için bugünü tercih etmesek iyi ederiz. Gereksiz tepkilerden uzak durmamız yerinde olur. Günün mottosu: Tepkinizin kalitesini, sevgi potansiyeliniz belirler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder