Öner Döşer 98. yaşımız kutlu olsun!
HABERİ PAYLAŞ

98. yaşımız kutlu olsun!

Bizler için çok önemli bir haftadayız. Zira geleceğimizin ve özgürlüğümüzün teminatı Cumhuriyetimizin 98. yaşını kutlayacağız. Bayramımız kutlu olsun!

İnsanların yıllık haritaları olduğu gibi, ülkelerin de yıllık haritaları vardır. Buna Güneş Dönüşü haritası denir. Cumhuriyetin, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından ilan edildiği anın bu yılki Güneş Dönüşü haritasında neler var, kısaca göz atalım…

Reformlar ve değişiklikler

Haritanın Yükselen derecesine denk düşen Balık burcu, Türkiye astroloji haritasının 9.evine denk düşüyor. Yani bizim için bu yeni yaşımızda uluslararası ilişkiler, dış seyahatler, yüksek eğitim, üniversitelerle ilgili konular vurgu kazanıyor. Yükselendeki 11.derece Balık, haritamızın 9.evindeki Uranüs ile kavuşuyor. Dolayısıyla saydığımız konularda önemli değişiklikler ve reformlar bizi bekliyor demektir.

Haberin Devamı

Sel baskınlarına dikkat!

Haritanın 1.evine denk gelen Balık burcundaki Neptün, aşırı yağışlar ve sel baskınlarına, denizlerle ilgili konularda bazı sorunlar yaşama olasılığına dikkat çekiyor.

Sağlık konularına önem vermeliyiz!

Yükselen Yöneticisi Jüpiter’in 12.evdeki yerleşiminin yanı sıra, Ay-Satürn karşıtlığının da etkili olması, milletçe sağlık konularına çok önem vermemiz gerektiğini gösteriyor. Dolayısıyla, salgınla ilgili gevşememek, tedbirleri elden bırakmamak gerekiyor.

Tıp alanında gelişmeler

Öte yandan, haritanın Tepe Noktasında yer alan ve Ras Alhague yıldızıyla kavuşan Venüs, şifa bulma konusunda destekleyici bir rol oynuyor. Tıp alanında yeni gelişmelere göz kırpıyor. Venüs’ün bu yerleşimi aynı zamanda, milletçe yardımlaşmamız ve yaralarımızı sarmamız konusunda da olumlu etkiler veriyor.

Ekonomide zorlu zamanlar

Haritanın 8.evine denk düşen Mars, ayrıca Güneş-Uranüs karşıtlığı, ekonomide, dış borçlarla ilgili konularda sıkıntı işaretçisi olarak görülebilir. Bu yerleşim aynı zamanda silah üretimi konusunda yatırımlara da işaret ediyor olabilir.

Bu haftanın kısaca değerlendirmesini yaparsak…

Özel ilişkiler ve finans

Hem rahatlatıcı hem de zorlu açıların bir arada olduğu bir haftadayız. Çarşamba günü kesinleşecek olan Venüs-Neptün karesinin etkili olduğu haftanın ilk yarısında, ilişkilerde beklentilerimizi karşılayacak gelişmelere ulaşamayabilir ya da hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Özel ilişkiler ve finansla ilgili konularda özellikle haftanın ikinci yarısında güzel gelişmeler yakalayabiliriz.

Haberin Devamı

Otorite figürleriyle ilişkiler

Öte yandan otorite figürleriyle ilişkiler açısından zorlu olan etkiler özellikle hafta sonuna doğru daha artıyor. Cuma ve Cumartesi günleri önemli talep ve başvurular, önemli kişilerle toplantılar açısından zorlu enerjiler barındırıyor.

Askeri konular vurgu kazanıyor

Hareket gezegeni Mars, 30 Ekim Cumartesi günü Akrep burcuna geçiyor. Dolayısıyla askeri konular vurgu kazanıyor. Kasım ayı içerisinde dikkatli olmak gereken zamanlar var. Bunları ilerleyen yazılarımda belirteceğim.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

25 Ekim Pazartesi Gün boyunca yapacağımız iş ve girişimler açısından olumlu neticeler alabileceğimiz bir atmosferde olacağız. Uluslararası işler, eğitim-öğretim, yayıncılık konuları, finansal konular, hukuksal işler, seyahatlerle ilgili işler ve risk isteyen işlerde girişimlerde bulunmaya uygun bir gündeyiz.

Haberin Devamı

26 Ekim Salı Özellikle sabah saatlerinde sevdiğimiz kişilerle bir araya gelmek, yapacağımız başvurularda uzlaşma ve güzel gelişmeler yakalamak açısından olumlu bir zaman diliminde olacağız, değerlendirebiliriz. Akşam saatlerinde ise duygusal yaralanmalara açığız. Aceleci konuşmalardan uzak dursak iyi ederiz.

27 Ekim Çarşamba Venüs-Neptün karesinin etkisi ilişkilerde karşımızdakileri fazla idealize etmenin getirdiği hayal kırıklığı riskini artırıyor. Sabah saatlerinde daha kararsız bir enerji akışı var. Önemli konuşma, toplantıları günün ilk yarısına almazsak iyi ederiz. Akşam saatlerindeyse manevi açıdan daha güzel bir akış var. Uyum ve uzlaşma sağlayabiliriz.

28 Ekim Perşembe Sabah saatlerinde sert ve gergin bir enerji akışı var. Riskli, tehlikeli işlerden ve kişilerden uzak dursak iyi ederiz. Akşam saatlerinden sonrasında ise özel ilişkilerde gergin bir enerji akışı var, bilhassa rekabete taşıyan bu enerjinin aktif olduğu zaman diliminde, otorite olarak gördüğümüz kişilerle tartışmaktan uzak dursak iyi ederiz.

29 Ekim Cuma Günün ilk yarısında beklenmedik yönde gelişen, engellenmelere veya gecikmelere, sıra dışı durumlara açıklık sergileyen bir zaman dilimindeyiz. Ama günün ikinci yarısında yapacağımız işler ve kuracağımız bağlantılardan daha güzel neticelerle çıkabiliriz. Bugün en büyük bayramımızı kutluyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

30 Ekim Cumartesi Sabah, özel ilişkiler açısından güzel bir enerji akışı var fakat otoriteyi temsil eden, olgun ve yaşça büyük kişilerle zorlanmalar devrede. Sert kayaya çarpabilir ve bloke olabiliriz. Akşam 17.20’de aksiyon gezegeni Mars, Akrep burcuna geçiyor. Harekete geçme, mücadele etme ve mücadelemizi derinleştirme arzumuz artmaya başlıyor.

31 Ekim Pazar Önemli konuşmalar, buluşmalar açısından uygun bir gündeyiz. Rahat, sürprizlere, güzel ve yeni gelişmelere açık bir enerji akışı var. Daha evvel gitmediğimiz mekânlara gidebiliriz. Eğer gidemiyorsak bunu sanal olarak yapabiliriz. Amaç bugün bize vizyon kazandıracak, değişiklik hissi uyandıracak ve yaratıcılığımızı tetikleyecek bir şeyler yapmak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder