Öner Döşer Hoş geldin 2021!
HABERİ PAYLAŞ

Hoş geldin 2021!

Hafızalarımızda uzun zaman yer tutacak 2020 yılını tamamlıyoruz. Etrafımdaki herkes 2020 yılı bir bitse diyor ve yılbaşı gününü iple çekiyor. Dolayısıyla 2021 son zamanların en beklenen yılı olmaya aday sanırım. Sağlık, esenlik, huzur ve barış dolu bir yıl olması en büyük temennimiz!

Sevdiklerinizi şaşırtın!

Hoş geldin 2021

Güneş-Uranüs üçgenin güzel enerjisiyle başladığımız yeni haftada sevdiklerimize sürprizler yapabiliriz. Malum, yılbaşı üzeri sevdiğimiz kişilere hediyeler alıyoruz. Tabii hediyenin kendisi sürpriz olabilir. Ama sürpriz hediye ile sınırlı değil tabii ki! Yılbaşı günü sevdiklerinizi şaşırtacak, hediyeden daha yaratıcı şeyler düşünün. Öyle ki, vereceğiniz herhangi bir şeyden daha şaşırtıcı olsun!

Haberin Devamı

Yengeç burcunda evcimen dolunay

Hoş geldin 2021

30 Aralık sabahı 06.28’de 8 derece Yengeç burcunda gerçekleşecek evcimen dolunay, evde kalmaya hazırlandığımız yılbaşı gecesi ve sonrası için evimize ve en yakınlarımıza daha fazla vakit ayıracağımız bir zaman diliminde olduğumuzu gösteriyor. Her ne kadar pandemi döneminde bazılarımızın işi sekteye uğradıysa da bazılarımız son derece yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ediyor. Bazılarımız bunu evden yapıyor ama bazılarımız her gün işe gidip geliyor. Bu koşturmalar esnasında birbirimize gerçek anlamda vakit ayıramıyoruz. Evde kalacağımız dört günlük süreç bazılarımıza bu fırsatı verecek. Sadece sevdiklerimize ve sahiplendiğimiz hayvanlarımıza ya da baktığımız bitkilerimize değil, aynı zamanda evimize de ihtiyacı olan özeni gösterebiliriz.

Kocaman bir aileyiz!

Hoş geldin 2021

Yengeç burcundaki dolunaylar bana her zaman kocaman insanlık ailesi olduğumuzu hatırlatır. Dünyanın farklı yerlerinde olduğumuz ve hiç tanımadığımız insanlarla aynı dilden konuşalım konuşmayalım, birlikte bir insanlık geçmişine sahibiz ve insanlık önemli bir test sürecinden geçmekte. Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin Kova burcundaki kavuşumuyla birlikte insanın kullandığı her şeyi artık işbirlikçi ve müşterek bir şekilde kullanma devrine girmiş bulunuyoruz. İnsanlık ailesi olduğumuzun farkına varmak ve takım olarak güç kazanmak bu süreçte çok önemli. Yenidünya düzeni içerisinde, şimdiye kadar yaşadığımız kutuplaşmanın üstesinden gelmemiz gerekiyor.

Haberin Devamı

Birlikte daha güçlüyüz!

Hoş geldin 2021

Şu ana kadar ki gidişat, sosyal olarak bölünmüş bir dünyayı düşündürüyor. Çünkü özellikle Covid-19’dan sonra, zenginle fakir arasındaki fark, yani sınıflar arasındaki fark, yiyecek, içecek, sağlık, bakım ve sağlıklı bir çevre gibi farklar açılmış durumda. Biz şu anda sosyal olarak bölünmüş bir dünyanın içerisindeyiz ve bu durumun üstesinden gelmek mecburiyetindeyiz! Tüm gelişen ülkelerin nihai amacı, gelişmekte geride kalan ülkelere yardım etmek olmalıdır. Ailenin bir ferdinin, diğer bir ferdine yardım etmesi gibi. İnsanlık ailesi olarak yaşadığımız kritik durumlara birlikte çözüm üretmek durumunda olduğumuzu anlamamız gerekiyor.

Hediyeleri son ana bırakmayın!

Hoş geldin 2021

Tam da dolunayın gerçekleştiği 30 Aralık Çarşamba günü Venüs-Neptün karesi kesinleşiyor. Yılbaşı üzeri birbirimize hediyeler almak isteyebiliriz. Mağazadan veya internetten aldığımız hediyeleri sevdiklerimize kargo yoluyla göndermek isteyebiliriz. Tam da gününde varmasını istediğimiz hediyelerimizi mümkün olduğunca son ana bırakmasak iyi olur. Zira yetişmeyebilir ve yapmak istediğimiz güzel sürpriz boşa gidebilir. Ayrıca hediyelerde karışıklık olabilir. Alışveriş esnasında da yanlışlık olabilir. Neden mi? Çünkü Venüs hediyeleri, Neptün karışıklık ve karmaşayı temsil eder. Bu ikisi arasındaki uyumsuz açılar da hediye alışverişlerinde karmaşa, karışıklık ve sonunda gelen hayal kırıklığına işaret eder. Bu yüzden elimizden geldiğince dikkatli olalım. Söylemesi benden!

Haberin Devamı

Nerede o eski günler!

Hoş geldin 2021

İlişkiler gezegeni Venüs’ün Güney Ay Düğümü ile kavuşumunun etkili olduğu bir haftadayız. Bu kavuşum 31 Aralık Perşembe günü kesinleşiyor. Güney Ay Düğümü eski şeyleri gündemimize getirir. Bir yönüyle nostalji ile ilişkilidir diyebiliriz. Yılbaşı gecesi hepimiz evde olacağız. Sevdiklerimizin çoğunu göremeyeceğiz. Kalabalık ortamlarda birlikte yılbaşı yemeği yiyemeyeceğiz. Muhtemelen bolca “Ah nerede o eski günler” diyeceğiz. İnşallah insanların böylesi özel geceleri hep birlikte, huzur ve barış içerisinde, sevinçle ve eğlenerek geçireceği, tam gece 00.00’da birbirlerine sarılıp yeni yıl için güzel dileklerde bulunacağı günler yine olacak. Umudumuz bu yönde. Bize hayat katan en önemli şeylerden biri sevgi paylaşımı. Gandhi’nin çok güzel ifade ettiği gibi “Sevginin olduğu yerde hayat vardır!”

Yılbaşı gecesi gökyüzü

Hoş geldin 2021

Yılbaşı gecesi 00.00 haritasına baktığımızda Ay’ın Aslan burcunda yerleştiğini görüyoruz. Yeni yıla daha ümitli giriyoruz. Yaşamdan keyif alacağımız bir yıl olsun istiyoruz adeta! Tabii haritaya alıcı gözüyle baktığımızda Ay’ın Jüpiter ve Satürn ikilisiyle karşıt açıda olduğunu fark ediyoruz. Yani bazı engeller devam ediyor. Ay’ın bu karşıtlığının ardından, gecenin ilerleyen saatlerinde Uranüs ile dik açıya ilerlemekte olduğunu görüyoruz. Bu, değişim ve özgürleşme arzusunun zirve yaptığının bir göstergesi. Tabii beklenmedik durum değişikliklerine da dikkat çekmekte.

Karşılıklı anlayış çok önemli!

Hoş geldin 2021

Merkür ve Neptün gezegenleri arasındaki altmış derecelik uyumlu açının etkin olduğu haftanın ikinci yarısında yapacağımız konuşmalarda karşılıklı anlayış, empati ve hoşgörü mesajları daha net anlaşılacak. Bu olumlu enerji akışı hafta sonuna kadar devam ediyor. Evet, evlerimizde olacağız, ama gerek telefonlarla gerekse çeşitli iletişim araçlarını, örneğin bilgisayarlarımızı kullanarak karşılıklı görüşmeler yapabiliriz.

Haftanın günlere göre değerlendirmesi

Pazartesi gününün ilk yarısı yaratıcı fikirlerimizi önem verdiğimiz kişilere açabiliriz. İş ilişkileri açısından uygun bir gün. Ama özel ilişkilerde hayal kırıklıklarına açık olabiliriz. Alışverişler, kişisel bakımla ilgili konular açısından uygun bir günde değiliz.

Salı gününün ikinci yarısı ev alışverişleri, aile ziyaretleri açısından uygun gözüküyor. Evimizle ve sevdiklerimizle ilgili konularda girişimler yapabiliriz.

Çarşamba sabahı gerçekleşecek dolunay, ev ve aile ile ilgili konulara vurgu yapıyor. Gerek özel ilişkilerimizde gerekse aile ilişkilerimizde alınganlıklara, kırgınlıklara açık bir zaman dilimindeyiz, dikkat! Kişisel bakım ve alışverişlerde de dikkatli olmakta fayda var!

Perşembe genelinde eskileri yâd edeceğimiz, nostaljiye ağırlık vereceğimiz duygusal bir atmosferde olacağız. Gece saatlerinde enerjimiz yükseliyor. Yeni yıla umut dolu giriyoruz! Eskiden oynadığımız aile oyunlarını tekrar gündemimize alabiliriz!

Cuma gününün ilk yarısında beklenmedik gelişmelere açığız. Karşılıklı empati ve anlayışın, yardımlaşmanın önem kazandığı bir gündeyiz. Önem verdiğimiz kişilerle iletişime geçmek için bugünü kullanabiliriz.

Cumartesi boyunca ilişkiler açısından güzel bir akış var. Evimizde ve sevdiklerimizle huzurlu vakit geçirebileceğimiz bir gündeyiz.

Pazar boyunca enerjimiz yüksek olacak. Temizlik ve hijyene önem vereceğimiz, ev işlerine ağırlık vereceğimiz, sağlığımız açısından da ortamımızı iyileştirebileceğimiz bir gündeyiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder