Öner Döşer Hoş geldin ya şehr-i ramazan!
HABERİ PAYLAŞ

Hoş geldin ya şehr-i ramazan!

Rahmet ve bereketin bol olacağı bir Ramazan ayına daha ulaştık…

Salgınla, ekonomik zorluklarla, afetlerle testten geçtiğimiz, toplumsal dayanışmanın öneminin arttığı bu zorlu süreçte…

Etrafımızdakilere nasıl davrandığımızı, salgını önlemek için gerekenlere ne kadar dikkat ettiğimiz noktasında kendimizi gözden geçireceğimiz…

Topluma yararlı bir birey olmak için daha fazla gayret içerisinde olacağımız…

Hastalara, kimsesizlere ve ihtiyaç sahiplerine sahip çıkacağımız…

Birbirimizin, kadınlarımızın hak ve hukukuna daha fazla hassasiyet göstereceğimiz…

Haberin Devamı

Barış ve sevgi dolu bir Ramazan olması en büyük dileğimiz.

“Hoş geldin ya şehr-i Ramazan!” İyi ki geldin!

Tam zamanında! Öyle ihtiyacımız vardı ki…

GİRİŞİM ZAMANI!

12 Nisan Pazartesi günü Koç burcunda gerçekleşecek yeniay, hızlı ve vurgulu gelişmelere işaret ediyor. Uluslararası işler, eğitim, yayıncılık, dış ticaret, hukuk, tıp, finans alanlarında önemli gelişmelere dair haberler duymayı bekleyebilir, bu alanlara yönelik yeni girişimler başlatabiliriz.

Cesaretli adımlar, dozunda risk

12 Nisan Pazartesi günü, 22 derece Koç burcunda gerçekleşecek olan yeniay, Venüs ile dizilim, Plüton ile dik açı, Mars ve Jüpiter ile altmışlık açı yapmakta. Dolayısıyla bu yeniay hem girişimcilik hem de sanatsal becerileri ve çalışmaları ön plana çıkaran etkiler vadediyor. İş hayatında ve yaptığımız her türlü girişimde risk almamız gerekecek, ama bu akıllıca ve dozunda olmalı.

Ego çekişmeleri

Yeniaydan sonra ayın ilk hareketi sırasıyla Mars ve Jüpiter ile uyumlu açı yapmak sonrasında Venüs ile birleşmek olacak. İkili ilişkileri, sosyal ilişkileri pozitif yönde geliştirmek gibi bir misyonu olduğunu hissettiren yeniay haritasında Plüton ile dik açısı, özel ilişkilerde ego çekişmelerinin de bir yandan devrede olacağına işaret etmekte.

Yöneticilerle ilgili konular vurgu kazanıyor!

Bu yeniay, ülkemiz için diğer ülkelerle ilişkilerimiz manasında yeni gelişmelere dikkat çekerken, ülkemizin yönetici ve yönetimiyle ilgili konularda, idari konularda hareket içeren, yeni girişimler yapmaya yönelik bir enerji taşımakta.

Haberin Devamı

Maksimum performans

Mars gezegeni hafta genelinde ekstrem deklinasyonda olacak. Dolayısıyla yapacağımız işlerde ekstra bir güç ortaya koyabilir, entelektüel ve zihinsel konularda maksimum performans gösterebiliriz. Kendi en iyimizi yapmamız için iletişimi aktif tutmamız, hızlı iletişim kurmamız, iletişim mecralarını iyi kullanmamız, olan bitenden hızlı bir şekilde haberdar olmamız çok önemli! Zira Mars İkizler burcunda ilerlemekte ve İkizler burcu gündelik haberlerle, iletişimle, sosyal medya ile, hızlı karar vermek üzere pratik olmak gerekliliğini ifade eder.

Bulunduğumuz bölge hareketleniyor!

Mars’ın maksimum deklinasyonda olduğu ve yeniayın da Koç burcunda gerçekleşeceği hafta genelinde askeri konularda daha hızlı gelişmeler bekleyebiliriz. Yeniayın iz düşümüne bakarsak, içinde bulunduğumuz bölgede tansiyonun daha da yükseleceğini öngörebiliriz. Yeniayın coğrafi iz düşümlerine baktığımızda Mars/Ayakucu hattının ülkemiz üzerinden geçmekte olduğunu görürüz. Bu da askeri konuların, sınırlarla ve güvenlikle ilgili konuların vurgu kazanacağını gösteriyor.

Haberin Devamı

Kışkırtıcı tuzaklara düşmeyelim!

Yeniayı takip eden iki haftalık süreç içerisinde kendi içimizde gerginliklerden uzak durmamızda fayda var! İkizler burcunda seyreden Mars, Türkiye astroloji haritasının 12.evindeki Ay derecesine yakınlaşmaya başlıyor. Ay astrolojide halkın genel göstergesidir. Mars transitleri kışkırtıcı ve agresiftir. Bu geçişin gerçekleşeceği 12.ev gizli düşmanlıklarla, alçakça tuzaklarla, perde arkası oyunlarla, arkadan çevrilen işlerle, alaşağı etme operasyonlarıyla ilişkilendirilir. Tüm bunların farkında olalım ve kışkırtıcı tuzaklara düşmeyelim!

İlişkilerde sağlam durma zamanı!

14 Nisan Çarşamba akşamı 21.21’de ilişkiler gezegeni Venüs Boğa burcuna geçiyor. İlişkilerde daha sağlam adımlar atabileceğimiz bir zaman dilimine giriyoruz. Tabii Venüs’ün Satürn ile dik açısı ve Uranüs ile kavuşumunu atlattıktan sonra bu daha mümkün olabilecek ki da ancak Nisan sonlarından itibaren mümkün olabilecek. O döneme kadar ilişkilerde sağlam ve kararlı durmak gerekecek. Aksi takdirde kopmalar olasıdır.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

12 Nisan Pazartesi Yeni girişimler için çok uygun, özellikle günün ilk yarısını cesaret ve risk almayı gerektiren işler, finansal konulara yönelik girişimler için kullanabiliriz. Gün genelinde özel ilişkiler için zorlu bir enerji akışı var. Gereksiz çıkışlardan, acelecilikten ve ego çatışmalarından kaçınsak iyi ederiz. Estetik, kişisel bakım, giyim kuşam alışverişleri açısından uygun bir günde değiliz, ertelesek iyi ederiz. Günün mottosu: Hiç karşılık beklemeden, koşulsuz bir şekilde sevgi göstermek, sevgiyle bütünleşmek, egoyu aşmayı gerektiren bir iştir.

13 Nisan Salı Stabil olmayan, değişkenlik taşıyan bir enerji akışı var. Mevcut şartlar hızlı değişebilir, yani şartlara güvenmekte zorlanabiliriz. Temkinli olmakta fayda var. Akşam saatlerinde girişeceğimiz işler yavaş ilerleyebilir. Bilerek veya bilmeden başkaları tarafından geciktirilebiliriz veya engellenebiliriz. Sıkıcı, monoton, endişeli yapıda kişilerden uzak dursak iyi ederiz. Öte yandan, olgunlaşmanın ön şartı olan sabır ve nefsine hâkim olma zamanlarına geldik. Hoş geldin Ya Şehri Ramazan!

14 Nisan Çarşamba Girişimler ve başlangıçlar için uygun bir zaman diliminde olacağız. Otoriteyi temsil eden kişilerle görüşmeler yapabilir, olumlu gelişmeler elde edebiliriz. Venüs bu akşam 21.21’de Boğa burcuna geçiyor. İlişkilerde kalıcı ve sağlam adımlar atmak, uzun ömürlü ilişkiler içinde olmak isteğimiz artıyor.

15 Nisan Perşembe Uluslararası işler, eğitim, yayıncılık ve hukuki alanlara dair konulardan maksimum fayda elde edebiliriz. Bu alanlarda yetkili kişilerle görüşebilir, destek alabiliriz. Finansal işler ve uzun vadeli yatırımlar açısından da bugünü kullanabiliriz. Önemli kişilerden talep ve ricada bulunabiliriz. Kendimizi tanıtma potansiyelimiz yükseliyor. Bu olumlu enerji akışı gün genelinde etkili olmakla birlikte, akşam saatlerinde bu etkiler daha da belirginleşiyor.

16 Nisan Cuma Gün genelinde zorlu, ego ve güç çekişmelerine açık bir enerji akışı var. Risk almamaya dikkat etmek faydalı olur. Güneş-Plüton karesinin zorlu etkileri gün boyunca devrede olacak. Önemli ve etkili pozisyondaki kişilerle görüşmek açısından uygun bir günde değiliz. Talep ve başvuruları bugüne denk getirmezsek isabet ederiz. Rekabetin dozunu ayarlayamazsak, sert kapışmalara girebiliriz. Attığımız küçük bir taş, bize atılan büyük bir taş olarak geri dönebilir. Günün mottosu: “Rüzgâr eken fırtına biçer!”

17 Nisan Cumartesi Güzel bir enerji akışı var. İletişim gezegeni Merkür’ün Jüpiter ve Mars gezegenleriyle uyumlu açılarının olumlu etkileri gün boyunca devrede olacak. Sportif ve entelektüel faaliyetler, çoğu iş ve girişimler için uygun bir gündeyiz. İnternet üzerinden yapılacak bütün işler, konuşma ve görüşmeler, toplantılar, başvurular açısından da günü değerlendirebiliriz. Eğitim ve yayıncılık alanlarında, habercilik konusunda, hukuk, uluslararası işler temalarında güzel gelişmeler kaydedebiliriz.

18 Nisan Pazar Fikirlerimizi karşımızdaki kişiye kabul ettirmek için baskıcı konuşmalardan ve ısrarcı tavırlardan uzak kalmak yerinde olur. Merkür-Plüton karesinin zorlu etkileri devrede olacak. Sabah saatlerinde özel ilişkilere yönelik güzel bir enerji akışı var. Artistik ve sanatsal konularda yaratıcılığımızı ortaya koyabiliriz. Yapılacak alışverişlerde sonradan fikir ve görüş farklılıkları ortaya çıkabilir. Bu yüzden almadan önce karşılıklı mütalaa etmek isabetli olacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder