Öner Döşer Kritik hafta!
HABERİ PAYLAŞ

Kritik hafta!

Bir astroloğun toplumu bilgilendirme yöntemlerinden biri de, kritik dönemler için yapılan uyarıcı paylaşımlardır. 2021 yılının kritik haftalarından birine giriyoruz. Bu yüzden dikkat çekmek istediğim bazı noktalar var. Bunlar dünya genelinde görülebilecek protestolar ve insan hareketleriyle ilgili olabileceği gibi, gündelik ilişkilerimize de yansıyabilir. Güç çekişmelerinin ön plana çıkacağı hafta genelinde, egomuzu abartılı biçimde ortaya koyar ve geri adım atmaktan kaçınırsak, daha sonra telafisi mümkün olmayan streslere davetiye çıkarabiliriz, farkında olalım!

Haberin Devamı

Plüton ile kavuşumda Yeniay

Kritik hafta

Bu haftanın en dikkat çekici gök olayı, 13 Ocak Çarşamba sabahı gerçekleşecek olan Plüton ile kavuşumdaki Yeniay hiç kuşkusuz. Bu yeniay kriz ve zorlanma getiren, travmatik enerjiler barındıran ve önemli değişimlere yol açan bir yapı çiziyor. Tabii ki zorluklar çoğu zaman güçlendirir. Çünkü zorluklarla başa çıktıkça kendimize güvenimiz artar ve başka zorluklarla başa çıkma konusunda cesaret kazanırız.

Doğal afetlere dikkat!

Kritik hafta

Ülkemiz koordinatlarına göre çıkartılmış Plütonik yeniay haritasının yükselen derecesi, içinde bulunduğumuz coğrafi bölgeye yakın iz düştüğü için, güvenlikle ilgili konular, doğal afetler açısından dikkatli olmak gerektiğini düşündürüyor. Bir genelleme yaparsak; haftanın tamamında doğal afetler açısından ve sert etkilerin açığa çıkarabileceği olumsuz durumlar açısından dikkatli olunması gerektiğini anlıyoruz. Yeniayın ardından Kova burcuna geçen Ay, 13 Ocak akşamından itibaren Boğa-Kova burçlarında yerleşen gezegenler arasındaki dik açıları tetikliyor. Takip eden birkaç gün de dikkatli olunması gerektiğini gösteriyor.

Türkiye astroloji haritası da etki alıyor

Kritik hafta

Plüton ile dizilimde yeniay esnasında ülkemiz astroloji haritasının Merkür-Satürn kavuşumu dik açı alıyor. Bu da diğer ülkelerle ilişkilerde bazı anlaşmazlıklara işaret ediyor. Bunların bazı hukuki sonuçları da olabilir. Veya ülkemize dışarıdan gelen baskı ve eleştiriye yöneticilerimizin vereceği tepkiler de olabilir.

Beklenmedik açıklamalar

Merkür-Uranüs arasındaki dik açının etkili olacağı hafta genelinde, ama özellikle bu açının kesinleştiği 12 Ocak Salı günü beklenmedik açıklamalar gündemi değiştirebilir. Yapılan anlaşmalarla ilgili de stresler olduğundan, salı günü önemli toplantılar, imzalar, taahhütler açısından de pek uygun gözükmüyor.

Haberin Devamı

Eğitim açısından uygun zamanlar

Merkür’ün zorlu açısının kesinleşmesinden önce, Jüpiter ile kavuşumu var. Dolayısıyla bu kavuşumun gerçekleşeceği pazartesi günü eğitim/öğretimle ilgili konular, açıklamalar, konuşmalar için değerlendirilebilecek bir atmosferde olacağız. Uzaktan eğitimlerle ilgili yeni gelişmeler beklenebilir. Ticari konular ile ilgili işler açısından da yine pazartesi günü kullanılabilir.

Zorlu enerjiler barındıran günler

Kritik hafta

Haftanın devam eden günleri özellikle salı günü beklenmedik karar değişiklikleri, yön değişiklikleri devrede girebilir. Çarşamba günü Mars-Satürn kare açısının etkilerin oluşturduğu travmatik, sert bir enerji akışı perşembe günü de zorlu etkisini sürdürüyor.

Protestolar, eleştiriler

Mars ve Satürn gezegenleri arasındaki dik açının etkili olacağı haftada eleştiriler de yoğun olacağa benzer. Salı gününden itibaren daha belirgin olacak şekilde dünya genelinde bazı isyankâr çıkışlar, protestolar görülebilir. Hatta bunlar askeri veya polis müdahalesi gerektirebilir. Tabii ister istemez dünya gündemine yansıyan bu muhtemel olaylar, ekonomi alanına da yansıyabilir. Askeri konular açısından da stresli bir atmosferde olabiliriz.

Haberin Devamı

Ekonomide stresler

Ayrıca ekonomik açıdan da sarsıcı, zorlu gelişmelere açık olabiliriz. Bu bağlamda 13 Ocak ve 14 Ocak tarihleri dikkat çekici olarak gözüküyor, farkında olalım!

İlişkilerde sürpriz gelişmeler

Sürprizler gezegeni Uranüs direkt harekete dönmek üzere 14 Ocak Perşembe günü durağanlaşıyor. Aynı gün ilişkiler gezegeni Venüs ile arasında oluşan uyumlu açının olumlu etkileri devrede olacak. Dolayısıyla ilişkilerde sürpriz gelişmeler bekleyebiliriz.

Sanatsal yaratıcılık

Venüs-Uranüs arasındaki uyumlu üçgen açının olumlu getirilerinden bir tanesi de sanatsal yaratıcılığın artması yönünde olacaktır. Tabii sanatçılarla sınırlı olarak tutmamak, gündelik hayatımıza da yansımalarını değerlendirmek gerekir. Kişisel bakım, estetik, güzelleştirme, dekorasyon gibi konular açısından özellikle Perşembe günü sonrasını değerlendirebiliriz.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

  • 11 Ocak Pazartesi günü eğitim/öğretim ile ilgili konularla ilgilenmek, önemli toplantılar yapmak ve duyurular hazırlamak için uygun. Ticari girişimler açısından da değerlendirilebiliriz. Konuşmalarımızla dikkat çekebileceğimiz, karşımızdaki kişileri etkileyebileceğimiz bir gündeyiz. Günün mottosu: Bak kim konuşuyor!
  • 12 Ocak Salı fikir ve yön değişikliklerine, karar değişikliklerine açık bir gün. Merkür-Uranüs karesinin iletişimi dengesizleştiren etkileri devrede! Sürpriz açıklamalar, flaş haberler gündemi değiştirebilir! Ticari konular ve yatırımlar hususunda özellikle dikkatli hareket etmekte fayda var. İlişkilere yönelik kırılgan bir enerji akışına açık olacağız, farkında olalım. Duyduğumuz bazı haberler soğuk duş etkisi yaratabilir.
  • 13 Ocak Çarşamba sabah saatlerinde Plüton vurgulu bir yeniay gerçekleşiyor ve Mars–Satürn karesinin zorlu etkileri de devrede olacak. Beklenmedik durum değişikliklerine, sert etkilere açık durumdayız. İş girişimleri, yatırımlar açısından çok uygun bir zaman değil, önemli girişimleri ertelemekte fayda var. Zaten ilerlemek istesek de zorlanabiliriz. Günün mottosu: Zorlu enerjide akışta kalın!
  • 14 Ocak Perşembe otorite figürleriyle bir araya gelmek, başvurular yapmak için elverişli bir gün değil. Ego ve güç çekişmeleri, yön değişimleri sıkıntı oluşturabilir. Özel ilişkiler açısından ise sürpriz, güzel gelişmeler yakalayabilir, estetik, kişisel bakım, giyim alışverişleriyle ilgili konularla günü değerlendirebiliriz.
  • 15 Ocak Cuma çevremizdeki kişilerle uzlaşma içinde olmak ve karşılıklı uyum yaratmak şansımız artıyor. Bu olumlu etki, cumartesi gününe de devam ediyor. Günün mottosu: Sevgide kalın!
  • 16 Ocak Cumartesi özel ilişkiler açısından güzel bir zaman. Uyum ve uzlaşma yönünde fırsatlarla karşılaşabilir ve ilişkiler açısından sürpriz güzel gelişmeler yakalayabiliriz. Günün mottosu: Sevdiklerinize sürpriz yapın!
  • 17 Ocak Pazar güzel bir enerji akışı var. Sevdiğimiz kişilerle irtibat içinde olmak, birbirimize destek vermek yönüyle değerlendirebiliriz. Güç ve fikir birliği yapmak, üzerinde olumlu etki yaratmak istediğimiz kişilerle görüşmek açısından uygun bir gün. Günün mottosu: Akıl akıldan üstündür!
Sıradaki haber yükleniyor...
holder