Öner Döşer Motivasyonumuz yükseliyor
HABERİ PAYLAŞ

Motivasyonumuz yükseliyor

Güneş-Mars arasındaki uyumlu üçgen açının iyice etkinleşeceği, motivasyonumuzun yükseleceği bir haftaya giriyoruz. Daha evvel cesaret edemediğimiz girişimleri bu hafta ön plana alabiliriz. Önemli kişilerle görüşmeler açısından salı ve cuma günlerini kullanabiliriz. Tabii, cahilce bir cesaret ve girişimden bahsetmiyoruz. Mars-Plüton gezegenleri arasındaki dik açı, gözü kara girişimlerden ve abartılı risk almaktan zarar görebileceğimizi gösteriyor. Bu bağlamda özellikle perşembe gününden kaçınmamız yerinde olur, zira o gün genelinde abartılı risk alma, boyu aşan işlere girişim cesareti gösterme eğilimi daha yüksek olacak. Sakarlıklara ve kazalara açık olduğumuz bu haftanın son iki gününde Mars enerjisi çok baskın olacak. Dolayısıyla yangınlara karşı tedbirli olmamızda yarar var!

Haberin Devamı

Taahhüt vermek, imza için uygun günler

Motivasyonumuz yükseliyor

Merkür-Uranüs gezegenleri arasındaki dik açının maksimumda etkili olduğu pazartesi ve salı günleri sağlam ve kalıcı işlere başlamak, anlaşmak, imza atmak açısından uygun gözükmüyor. Değişken ve güvenilmez bir enerji akışı var. Fikir değişiklikleri olabilir. Verilen sözler tutulmayabilir. Dolayısıyla büyük taahhütlerin altına girmemekte fayda var!

Abartılı riskten uzak durmak gereken günler

Mars-Plüton arasındaki dik açının en etkili olduğu Perşembe günü abartılı risklerden uzak durmakta, sonrasını net göremediğimiz işlere girişmemekte fayda var! Bu açının tetikleneceği hafta sonunda gözü kara cesaretten, psikolojik sağlığı bozuk kişilerden, iddialaşmaktan da uzak durmalıyız.

Önemli girişimler için uygun günler

Motivasyonumuz yükseliyor

Güneş-Mars üçgeninin etkili olduğu hafta genelinde temkinli olmak kaydıyla cesur adımlar atabiliriz. Bu bağlamda Perşembe gününün ikinci yarısında ve özellikle Cuma günü önemli ve etkili pozisyondaki kişilerle görüşmeler, talepler, başvurular, önemli iş başlangıçları açısından çok uygun gözükmekte. Hafta sonu boyunca kendimize güvenimiz yerinde olacak. Daha evvelce cesaret gösteremediğimiz işlere girişebiliriz.

Pazartesi

Pazartesi gününün ilk yarısı özel ilişkiler açısından güzel gelişmelere açık gözüküyor. Önemli ilişki adımlarını atabiliriz. Ticari faaliyetler ve işle ilgili konular açısından ise değişken ve güvenilmesi zor bir atmosfer var. Önemli imzaları, görüşmeleri bugüne almasak, tutamayacağımız sözler, vermesek isabet ederiz.

Haberin Devamı

Salı

Salı gününün ilk yarısında girişilen işler beklenen yönde ilerlemeyebilir. Fikirler ve kararlar değişebilir. Beklenmedik bir şekilde geri adımlar atılabilir. Yapılacak iş ve girişimler günün ikinci yarısına alınabilir. Hukuki konular, eğitim, seyahatler, dış ticaretle ilgili konularda girişim için günün ikinci yarısı kullanılabilir. Özel ilişkiler ve iş görüşmeleri açısından akşam saatleri zorlu, dikkat.

Motivasyonumuz yükseliyor

Çarşamba

Çarşamba gününün ilk yarısında yapılacak iş ve girişimler açısından sabah saatlerini değerlendirebiliriz. Para ve yatırım işleri, devlet dairesine müracaatlar, tecrübe sahibi kişilerle görüşmeler açısından 10:54 sonrasına kalınmamalı. Bu vakitten sonra yapılacak işler belirsiz ve boşlukta kalabilir. Önemli konuşma ve yazışmaları, toplantıları 16:45 sonrasına alabiliriz.

Perşembe

Perşembe gününün ilk yarısında zorlu bir enerji akışı var. Gözü kara girişimlerden, abartılı cesaret göstermekten ve risk almaktan uzak durmamızda fayda var! Psikolojisi bozuk kişilerden ve tehlikeli işlerden de kaçınmamızda fayda var! Önemli konuşmalar ve yazışmalar, alışverişler açısından akşam saatlerini kullanabiliriz.

Haberin Devamı

Motivasyonumuz yükseliyor

Cuma

Cuma günü önemli iş ve girişimler açısından kullanılabilir. Fakat 14:19 sonrasına kalınmaması kaydıyla. Bu vakitten sonra girişeceğimiz işler kararsız ve boşlukta kalabilir. Bu vakte kadarki zaman diliminde ise önem verdiğimiz kişilerle yapacağımız iş ve girişimlerde başarı şansımız yüksek gözüküyor. Motivasyonu yüksek olan bu güzel günü cesaret ve özgüven isteyen işler açısından değerlendirebiliriz.

Cumartesi

Cumartesi günü duygusal açıdan yoğun bir enerji akışı var. İlişkilerde atılacak adımlar, kişisel bakımla ilgili konular, alışverişler açısından değerlendirebileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle ikindi civarındaki zaman dilimi çok verimli gözüküyor. Akşam saatlerinden itibaren sürpriz ve güzel gelişmelere açığız. Değişik, farklı yerlere gidebilir, sevdiğimiz insanlarla güzel bir akşam yemeği yiyebiliriz.

Pazar

Pazar günü Mars enerjisi çok aktif olacak. Dolayısıyla enerjisi yüksek bir gündeyiz. Özgüvenimiz ve cesaretimiz had safhaya varıyor olacak. Öte yandan, gözü kara, zorba, sert karakterde kişilerle ilişkilerimizde dikkatli olmamızda fayda var! Yangınlara dikkat etmemiz, bu açıdan kontrolcü olmamız gereken bir zaman dilimindeyiz! Akşam saatlerinde acelecilikten uzak durmamız yerinde olur; kazalara, sakarlıklara davetiye çıkarmayalım!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder