Öner Döşer Sıra dışı bir hafta bizi bekliyor
HABERİ PAYLAŞ

Sıra dışı bir hafta bizi bekliyor

Haberin Devamı

Beklenmeyeni bekleyin

Güneş-Uranüs arasında dik açının etkili olduğu bir haftadayız ve bu ikilinin kavuşum veya zorlu açıların etkili olduğu zamanlarda işler planladığımız gibi yürümez. Beklenmedik durum değişiklikleri bizi şaşırtır. Bu bazen sert ve sarsıcı olaylarla birlikte gelir. İşte böylesi ani değişiklikler için ikinci bir plan yapmamızda veya değişen durumlar karşısında esnek davranarak adapte olmamızda fayda vardır. Beklenmedik ve yön değiştirici kararlar ve uygulamalar, yönetici pozisyonu tutan kişilerle ilgili durum değişiklikleri olasıdır. Bu açının diğer zorlu açılarla birlikte etkili olduğu zamanlarda doğal afetler, özellikle de deprem riski artar. Bu bağlamda Pazartesi, Salı, Cumartesi günleri dikkat çekmekte. Önemli iş ve girişimler, başvurular, toplantılar ve yazışmalar açısından Salı ve Çarşamba günleri haftanın en uygun günleri olarak görülmekte. Girişim cesaretinin ve psikolojik motivasyonun yüksek olacağı Çarşamba ve Perşembe günleri özgüven sergilemek, kendini ifade etmek ve açıkça ortaya koymak gereken işler açısından özellikle tavsiye olunur.

Dilinize hakim olun

İletişim gezegeni Merkür’ün zorlu açılarının ağırlıkta olduğu haftaya giriyoruz. Bu bağlamda gerek iş gerekse özel hayatımızda sözlerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Merkür’ün Sirius yıldızıyla kavuşumda olduğu Pazartesi ve Salı günlerinde aynı zamanda Mars ile dik açısı da etkili olacak. Küçük bir sözümüz bile beklenmedik bir hareketi başlatabilir ve zor durumda kalabiliriz. Perşembe ve Cumartesi günleri de önemli konuşma ve toplantılarda ifadelerimizi dikkatli seçmemiz yerinde olur.

Sıra dışı bir hafta bizi bekliyor

İlişkilerde hayale kapılmayın

Venüs-Neptün arasındaki dik açının etkili olacağı haftanın ilk yarısında özel ilişkilerimizde beklentilerimizi yüksek tutmamamızda, karşımızdaki kişileri olduğu gibi kabul etmemizde, gerçeklerden uzaklaşıp hayale kapılmamamızda fayda var. Aksi takdirde büyük hayal kırıklığı yaşayabiliriz. İlişkiler açısından yanılgılara açık olduğumuz haftada Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri bu açıdan özellikle dikkat çekmekte ve gezegen açıları bizi uyarmakta. Venüs’ün Bellatrix yıldızıyla kavuşumunun etkili olacağı haftanın ilk yarısında ilişkilerimizde kendi gölge ve zayıf yönlerimizle de karşılaşabiliriz. Başkalarını suçlarken ve eleştirirken, kendimizi de gerçekçi bir şekilde gözden geçirmemizde fayda var!

Önemli işler için salı, girişim için çarşamba

Önemli iş ve girişimler, başvurular, toplantılar ve yazışmalar açısından Salı ve Çarşamba günleri haftanın en uygun günleri olarak görülmekte. Girişim cesaretinin ve psikolojik motivasyonun yüksek olacağı Çarşamba ve Perşembe günleri özgüven sergilemek, kendini ifade etmek ve açıkça ortaya koymak gereken işler açısından özellikle tavsiye olunur.

Hangi gün ne yapmalıyız?

Sıra dışı bir hafta bizi bekliyor

Pazartesi: Yanılgıya uğrama riskimiz hayli fazla

Pazartesi günü genelinde zorlu bir enerji akışı var. İkili ilişkilerde ve iş hayatında çekişmelere ve rekabete açık olacağız. Özel ilişkilerimizde beklentilerimizi yüksek tutarsak hayal kırıklığına yanılgıya uğrama riskimiz hayli fazla. Önemli, etkili pozisyonlardaki kişilerle görüşmek ya da önemli taleplerde bulunmak açısından olumlu bir zaman diliminde olmayacağız. Sözlerimize çok dikkat etmemiz gereken ve yanlış sözlerin bize maliyet çıkartabileceği bir gündeyiz. Anlaşma imzalamak, önemli duyurular yapmak açısından uygun bir günde değiliz. Diğer taraftan, başkalarına hayatlarını veya işlerini organize edebilmesi, yoluna koyabilmesi için onlara yardım edebiliriz.

Salı: Uzlaşmak açısından güzel bir atmosfer

Salı günü genelinde rahat bir enerji akışı var. Özellikle önemli konuşmalar, toplantılar, yazışmalar, anlaşmalar için öğle saatleri civarını kullanabiliriz. Günün ikinci yarısı finansal girişimler, para işleri, hukuki konularda işlem başlatmak, eğitimle ilgili konularda girişim yapmak, seyahatimizi organize etmek açısından uygun gözüküyor. Akşam saatleri maddi ve manevi anlamda güç birliği oluşturmak, birlikte hareket etmek, paslaşmak ve uzlaşmak açısından güzel bir atmosfer sunuyor.

Çarşamba: Seyahat etmek için çok uygun bir gün

Çarşamba günü genelinde rahat bir enerji akışı var. Sabah 07:01-10:24 saatleri arasında Ay boşlukta (açısız) ilerliyor olacak. Bu zaman zarfında girişeceğimiz işler boşlukta ve sonuçsuz kalabilir. Bu yüzden önemli iş ve girişimlerimizi 10:24 sonrasına alabiliriz. Uluslararası işler, eğitim, yayıncılık, seyahatler, yabancılarla ilgili işlerde girişimler yapmak açısından çok uygun bir gündeyiz. Önemli ve etkili pozisyondaki kişilerle görüşebilir, talepte ve başvuruda bulunabiliriz. Günün ikinci yarısı karşı cinsle ilişkiler, ebeveynlerle ilişkiler ve iş ilişkileri açısından güzel bir atmosfer sunuyor. Değerlendirebiliriz.

Sıra dışı bir hafta bizi bekliyor

Perşembe: Egzersiz için sabah saatleri ideal

Perşembe gününün ilk yarısında, güç, efor, cesaret gerektiren işlere girişmek için uygun bir zaman diliminde olacağız. Sportif faaliyetler, yürüyüş ve egzersizler açısından sabah saatlerini değerlendirebiliriz. Yanılgılara açık olacağımız akşam saatlerinde önemli kararlar almaktan ve bunları açıklamaktan, boyumuzu aşan konuşmalardan ve girişimlerden kaçınsak iyi ederiz. Abartıya kaçma ve haddini aşma ya da gereksiz tartışmalara girme ve iddialaşma riskini arttıran bir zaman diliminde olacağız. Önemli konuşmalar, yazışmalar, açıklamalar, anlaşmalar, eğitimle ilgili girişimler, yayıncılıkla ilgili karar ve uygulamalar, seyahatler açısından uygun bir günde değiliz. Buna mukabil, fedakarlıklar ve başkalarını düşünerek yapılan empati konuşmalar hedefine varacak.

Cuma: Günün ilk yarısında zorlu bir akış var

Cuma gününün ilk yarısında ilişkiler açısından zorlu bir akış var, dikkat! Dedikodulardan, gereksiz ve boş konuşmalardan, başkalarının ahını almaktan, ön yargıdan kaçınmamızda fayda var. Saat 14:58’e kadarki süreçte Ay boşlukta ilerliyor olacağından, sağlam ve kalıcı adımlar atmak açısından uygun bir zaman diliminde olmayacağız. Önemli iş ve girişimlerimizi saat 14:58’te Ay’ın Oğlak burcuna geçişi sonrasına bırakabiliriz. Bu saat sonrasında işlerimizi bir organize etmek, düzenlemek, plana oturtmak açısından güzel bir enerji akışı var. Diğer taraftan, kendilerini ifade etmekte zorlanan kişilere yardım edebilir, özgüven kazanmaları ve girişim yapmaları yönünde onları destekleyebiliriz.

Sıra dışı bir hafta bizi bekliyor

Cumartesi: Farklı yerlere geziler düzenleyin

Cumartesi günü sabah saatlerinde güzel sürprizlere açık olacağız. Değişik bir şeyler yapabilir, rutin dışına çıkabilir, daha önce görmediğimiz farklı yerlere geziler düzenleyebiliriz. Sağlık ve hijyen konularına özen göstermemiz gereken bir zaman diliminde olduğumuzu da aklımızdan çıkarmamamızda fayda var. Öte yandan, gün genelinde laf dalaşmalarına, ego ve güç çekişmelerine açık olacağız. Sözlerimize dikkat etmemizde ve gereksiz ısrardan kaçınmamızda fayda var. Kararlarımızı ve düşüncelerimizi açıklamak veya başkalarıyla paylaşmak açısından uygun bir günde değiliz. İğneleyici sözlerden, intikamcı düşüncelerden uzak durmamız çok önemli bugün. Önemli anlaşmalar, el sıkışmak icap eden işler varsa, en azından öğle sonrasına bırakmak isabetli olur. Bu açıdan negatif bir enerji akışı var, ama günün ikinci yarısında nispeten azalıyor olacak.

Pazar: Zorlu ve değişken bir enerji akışı var

Pazar günü genelinde zorlu ve değişken bir enerji akışı var. Şartların hangi yönde ilerleyeceğini kestirmekte zorlanabiliriz. Verilen sözler tutulmayabilir veya plan ve program değişiklikleri olabilir. Beklediğimiz dışında veya aniden gelişen durumlar karşısında daha esnek hareket edebiliyor olmamız önemli. Bugün özellikle yönetici pozisyondaki kişiler ve erkek figürleriyle ilişkilere dikkat etmemiz yerinde olur. Kendimizi sıra dışı ve fazla heyecanlı bir şekilde ortaya koymamız yüzünden tepki alabiliriz ve bazı zorluklar yaşayabiliriz. Kısacası beklenmeyeni bekleyin bugün! 16:59-21:10 saatleri arasında Ay boşlukta (açısız) ilerleyeceğinden, bu zaman diliminde girişeceğimiz işler boşlukta kalabilir, durum değişiklikleri olabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder