Öner Döşer Sorumluluk alma zamanı
HABERİ PAYLAŞ

Sorumluluk alma zamanı

Sorumluluklar gezegeni Satürn, 11 Ekim Pazartesi günü direkt harekete dönüyor. Bu hareketle birlikte bir müddettir ertelediğimiz veya görmezden geldiğimiz sorumluluklarımızı üzerimize almamızın zamanı geliyor. Bu konuların hangileri olduğunu doğum haritalarımızda bulabiliriz.

Yükselen burcu baz alarak kısaca özetlemek gerekirse:

Koç: Arkadaşlar, sosyal çevre, organizasyonlar, kulüp ve dernekler, iş yatırımları

Boğa: İş ve kariyer, üst merciden kişilerle görüşmeler, geleceğe yönelik planlar

İkizler: Yurt dışına yönelik işler, seyahatler, yüksek eğitim, yayıncılık, medya konuları

Haberin Devamı

Yengeç: Alışverişler, borç ve ödemeler, vergiler, miras, ameliyatlar, ortak kazanımlar

Aslan: Bire bir ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar, anlaşmalar, ikili görüşmeler, davalar

Başak: Çalışma hayatı, gündelik işler, çalışanlar, sağlık, evcimen hayvanlar, yardım

Terazi: Aşk hayatı ve ilişkiler, çocuklar, işe dönüşebilecek hobiler, riskli yatırımlar

Akrep: Ailevi konular, ev ve yerleşimle ilgili işler, gayrimenkul alışverişleri, temel atma

Yay: Kardeşlerle ve akrabalarla ilgili konular, yer değişiklikleri, eğitim, seyahatler, medya

Oğlak: Parasal konular, yatırımlar, sahip olunan kaynaklar, alışverişler

Kova: Kişisel girişimler, konuşmalar, kendine yatırım, sağlık ve fiziksel görünüm

Balık: Gizli görüşmeler, özel planlar, yalnız ve izole kalarak yapılan işler, hastalıklar

Ertelenen projeler tekrar devreye giriyor!

Satürn’ün Kova burcundaki gerilemesi dönemlerinde bilimsel ve teknolojik alanlarda, organizasyon işlerinde, mühendislik ve inşa veya yapılanmaya yönelik işlerde, sosyal projelerde, entelektüel ve zihinsel faaliyetlerde, Devlet erkânı, Meclis ve Parlamentoda görev alan kişiler, belediyelerle ilgili işlerde daha evvelce yaşanan gecikmeler artık yoluna girmeye ve ertelenen projeler gerçekleştirilmeye başlar. Nihai karar ve uygulama aşamasına geçilir. Büyük ve kapsamlı projelere girişmek üzere adımlar atılmaya başlar.

İlişkilerde sağlam ve kalıcı adımlar

Venüs-Satürn arasındaki altmışlık açının da olumlu etkileriyle birlikte; özel ilişkilerin yerli yerine oturacağı, sağlam adımlar atabileceğimiz bir hafta bizi bekliyor. Venüs’ün Kiron ve Merkür’le uyumlu açılarının etkili olduğu hafta sonunu daha evvel ilişkilerde yaralandığımız şeyleri telafi edebilir, olumlu yönde gelişmeler yakalayabiliriz. Evlilik, ortaklık gibi konularda yapılacak hazırlıklar açısından da destekleyici etkileri olan bu açıyı kullanabiliriz. Kişisel bakım ve alışverişler açısından da olumlu etkiler hafta genelinde devrede olacak. İstifade edebiliriz!

Haberin Devamı

Haftanın en şanslı günü 15 Ekim!

Güneş-Jüpiter üçgeninin olumlu etkilerinin yansıyacağı bir haftaya giriyoruz! Bu iki gezegen arasındaki olumlu açılar, en şanslı açılar olarak görülür, dolayısıyla şanslı bir haftadayız! Bu durum özellikle, açının kesinleştiği 15 Ekim Cuma günü, Ay’ın da tetiklemesi ile zirve noktasına varıyor. Güneş ve Jüpiter arasındaki uyumlu açılar, bizi sıkan şeylerden kurtulmamız, sağlığımıza ve refaha kavuşmamız yönünde destekleyicidir. Jüpiter’in Kova burcundaki gerilemesinin tamamlanacağı 18 Ekim sonrasında, haritamızda Kova burcunun denk düştüğü alanda bir müddettir yaşadığımız sorunlar, gecikmeler devre dışı kalmaya başlayacaktır. Daha evvelce kaçırdığımız bazı fırsatlar da muhtemelen tekrar karşımıza çıkmaya başlayacaktır.

Haberin Devamı

Uluslararası işler ve turizm

Güneş-Jüpiter üçgeninin etkili olduğu hafta genelinde bazı fırsatlarla karşılaşabiliriz. Bu fırsatlar, Jüpiter’in gerilemesinin sona ereceği 18 Ekim sonrasında giderek kendini göstermeye başlayacaktır. Uluslararası işler, eğitim, yayıncılık, hukuk, seyahatler, tıp ve şifa ile ilgili konularda güzel gelişmeler kaydedebiliriz.

Liderler arası güç çekişmeleri

Öte yandan hafta sonu, 17 Ekim Pazar günü kesinleşecek olan Güneş-Plüton arasındaki dik açının zorlu etkileri de devreye giriyor. Dolayısıyla otorite figürleri arasında güç çekişmeleri veya bizim otoriteyi temsil eden kişilerle ego ve güç çekişmelerimiz söz konusu olabilir. Bu yüzden hafta sonu üst-amir-patron formundaki kişilerle ilişkilere dikkat!

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

11 Ekim Pazartesi Belirsizlik içeren bir akış var. Girişeceğimiz işlerde tam olarak karar vermekte zorlanabiliriz. Bilgeliğin ve sorumlulukların gezegeni Satürn bugün direkt harekete dönmek üzere durağanlaşıyor. Yavaş ve sağlam adımlar atmak için uygun bir zamana giriyoruz. Tabii bu süreç biraz sabır da gerektirecek ama taşlar yerine oturacak.

12 Ekim Salı Uzlaşma, anlaşma sağlamakta zorlanabiliriz. Günün büyük çoğunluğu ticari işler, alışverişler, internet üzerinden yapılan işler, sosyal medya ve yayıncılık alanında yapılan işler açısından uygun gözükmüyor. Önemli konuşma ve görüşmeleri, yazışmaları daha rahat bir akış içinde olacağımız akşam saatlerinden sonraya bırakmak isabetli olur.

13 Ekim Çarşamba Sabah ego ve güç çekişmelerine açık bir zaman dilimindeyiz. Otorite figürleriyle ilişkilere dikkat etmek gerekiyor. İlişkilerimizde somut ve sağlam adımlar atmak için olumlu etkiler devrede. Ayrıca, kişisel bakım, giyim kuşam, estetik, güzellik, dekorasyon gibi konularda yine olumlu gelişmeler kaydedebilir, girişimler başlatabiliriz.

14 Ekim Perşembe Yine ilişkiler açısından güzel gelişmelere açık bir zaman dilimindeyiz. Önemli konuşmaları yapmak açısından bugünü değerlendirebiliriz. Özellikle akşam saatlerinde rahat bir akış var. Ticari işler, duyurular, yazışmalar açısından da kullanabiliriz. Gece saatleri ise ani gelişen durum değişikliklerine, beklenmedik etkilere açık gözüküyor.

15 Ekim Cuma Bugünü pek çok önemli iş ve girişim için kullanabiliriz! Eğitim, yayıncılık, ticaret, uluslararası işler, seyahatler gibi konularda girişimler yapmak açısından haftanın en olumlu günündeyiz. Kişisel gelişimle ilgili, farkındalık sağlayacak çalışmalar içinde bulunmak için de ideal. Güzel niyetlerde bulunabilir, iyi niyetlerle yapılacak işlere başlayabiliriz.

16 Ekim Cumartesi İkili ilişkilerimizde daha evvel yaralandığımız şeyleri telafi etme, şifa alma ve birbirimize şifa verme konusunda güzel bir günde olacağız. Venüs-Kiron üçgeninin olumlu enerjisi gün boyunca devrede olacak. Müzik, sanat gibi ruha iyi gelen şeyler de bizi şifalandıracaktır. Bu manada içimizi açacak ve bize şifa verecek renklerle de çalışabiliriz.

17 Ekim Pazar Sosyalleşmek için güzel bir gündeyiz. Öte yandan otoriteyi temsil eden, önemli pozisyondaki kişiler ya da erkek figürleriyle ilişkiler manasında bazı zorluklar olasıdır, farkında olalım. Akşam saatleri yardımlaşma, manevi yönü güçlü paylaşımlar, ilham veren şeyler ve ruhsal çalışmalar için güzel bir atmosfer oluşuyor, değerlendirebiliriz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder