Öner Döşer Vizyon kazanma zamanı
HABERİ PAYLAŞ

Vizyon kazanma zamanı

Olaylara sadece kendi çerçevemizden ve dar açıdan değil, daha geniş bir açıdan bakma, vizyon kazanma zamanlarına varıyoruz. Ama dikkat etmemiz gereken şeyler var!

Güneş ve Merkür Yay burcuna geçiyor

Güneş’in 22 Kasım Pazartesi günü 05.33’de Yay burcuna geçişiyle beraber önceki haftalara nispeten daha rahat akacak bir haftadayız. İletişim gezegeni Merkür’de 24 Kasım Çarşamba günü 18.36’da Yay burcu ilerleyişine başlıyor. Dolayısıyla olaylara daha geniş açıdan bakma şansı yakalamaya başlıyoruz. Sadece yakın çevremizde veya ülkemizde olan biteni değil, tanımadığımız yerlerde, başka şehirlerde, başka ülkelerde olan şeylerle ilgilenmemiz, kıyaslamalar yaparak ve dersler çıkararak bundan sonrası için planlar yapmamız, Yay burcu zamanını değerlendirmemiz açısından çok önemli.

Haberin Devamı

Geçmişin hatalarını telafi etmek

Hem Güneş hem Merkür’ün, Güney Ay Düğümü ile kavuşum içinde oluşu, özellikle geçmişte yaptığımız hataları telafi etme yönünde konuşmalar yapabileceğimiz, kendimizle yüzleşerek hatalarımızı göreceğimiz ve bundan sonrası için kendimizi düzeltmeye yönelik bir eğilim kazanabileceğimiz etkilerin devrede olduğunu gösteriyor. Kadersel gelişmelere açık, kişiliğimizi ve sözlerimizi ilgilendiren konularda testten geçeceğimiz bir haftadayız. Yani, ağzımızdan çıkanı kulağımız duymalı ve gerekli hallerde, geri dönüp durumu düzeltme yönünde konuşmalar yapabilmeliyiz.

Alaşağı etme operasyonları

Güneş ve Merkür’ün Güney Ay Düğümü ile kavuşumunu deneyimleyeceğimiz hafta genelinde, önemli pozisyondaki kişilere yönelik alaşağı etme girişimlerine de şahit olabiliriz. Yönetici pozisyonundaki kişiler hakkında bazı iddialar ortaya atılabilir. Şaibeli olaylara ve skandal yaratmaya yönelik girişimlere davetiye çıkaran günlerden geçeceğiz. Bu bağlamda özellikle Güneş’in Güney Ay Düğümü ile tam kavuşumda olduğu Pazartesi günü ve Merkür’ün Güney Ay Düğümü ile tam kavuşumda olduğu Çarşamba günü dikkat çekiyor.

Dedikodulardan, gıybetten kaçının!

Dedikodu yapmak, gıybet etmek zaten her zaman kaçınmamız gereken şeyler. Hele ki çirkin iftiralarda bulunmak! Bunlar hayat içerisinde bizleri tuzağa çeken testlerdir aslında. Yerdiğimiz şeyleri daha sonra kendimiz de yaşadığımızda, konuştuğumuz şeyler hatırımıza gelir. İşte bu tuzaklara açık olan hafta genelinde, gereksizce konuşmalardan ve dedikodu yaratılan ortamlardan olabildiğince kaçınmamızda fayda var.

Haberin Devamı

Tuzağa çekilmeyin!

Güneş ve Merkür’ün Güney Ay Düğümü ile kavuşumda olduğu zamanlarda, ticari alanda, alışverişlerde, anlaşmalarda, yazışmalar veya toplantılarda, önemli gözüken kişiler veya aklımıza gelmeyecek denli aklı başında gözüken kişiler tarafından tuzağa çekilme olasılığımız da artar. İkna edici konuşmalar bizi belki de normal zamanda yapmayacağımız işleri yapmaya çeker. Hesap bilgilerimizi, özel bilgilerimizi veya benzeri bilgileri çok gerekmedikçe ve özellikle de sağlamlığını kesin olarak bilmediğimiz kişilere vermekten kaçınmamız gereken bir zaman dilimindeyiz.

Sağlıkta olumlu gelişmeler

Satürn-Kiron arasındaki altmışlığın uyumlu etkileri hafta geneline yayılıyor. Sağlık, şifa, tıbbi konular ya da alternatif tıp ile ilgili konularda olumlu yönde gelişmelerin, yeni bazı buluşların, açıklamaların gerçekleşmesi muhtemel görülmekte.

Haberin Devamı

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

22 Kasım Pazartesi Bugün rahat bir akış var. Güneş Yay burcuna geçiyor. Geleceğe yönelik konularda vizyon kazanacağımız, iyimser bir enerji akışıyla güne merhaba diyoruz! Hayata bakışımızı genişletecek kişilerle karşılaşabiliriz. Kiminle ne konuştuğumuza dikkat edelim, kaderimizde önem taşıdığını sonradan anlayacağımız konuşmalar yapabiliriz!

23 Kasım Salı Sabah-öğle arasındaki zaman diliminde ilişkiler açısından dikkatli olmakta fayda var. Mücadele gerektiren konulara girişim açısından günün ikinci yarısını kullanmamız daha yerinde olur. Bugün kendimizle, geçmişimizle yüzleşerek birtakım şeyleri düzeltmek açısından bize fırsat sunan bir zaman dilimindeyiz.

24 Kasım Çarşamba Ticari işler, alışverişler, el sıkışmak gereken işler açısından bugünü kullanabiliriz. Bugün yapacağımız konuşmalar, sanki kadersel, önceden belirlenmiş, hazırlanmış bir sahneyi canlandırıyoruz hissi uyandırabilir ve adeta “Deja vu” hissi yaşatabilir. Bu yüzden konuştuklarımıza dikkat edelim.

25 Kasım Perşembe Gün genelinde zorlu bir akış var. Geçmişle hesaplaşmak ve değerlendirmesini kendi içimizde yapmak açısından önemli bir gündeyiz. Hafta genelinde karma yaratmaktan uzak durmalı ve daha evvel söylediğimiz kötü sözlerle yarattığımız bir karma varsa bugün karşımıza çıkacağını göz önüne alarak yapıcı olmaya gayet etmeliyiz.

26 Kasım Cuma Abartılara, aşırılıklara, gereksiz çıkışlara açık bir zaman diliminde olacağız. Toplumsal konularda da aşırı fanatik görüşlerin yol açtığı sert etkilere açık olabiliriz. Hiçbir şeyi fanatikleştirmemeli, abartmamalı, inançlarla ilgili konularda agresyon yaratmamalıyız.

27 Kasım Cumartesi Bugün etkili olacak Satürn-Kiron altmışlığının şifa, sağaltım yönünde güzel etkileri Cuma gününden bu yana yoğun bir şekilde devrede olacak. Akşam saatlerine kadarki süreçte rekabete, çekişmeye açık olan süreç akşam saatleriyle birlikte ibre tersine dönmeye, pozitif yöne ilerlemeye başlayacak.

28 Kasım Pazar Rahat, ılımlı bir enerji akışı var. Güzel, sürprizlere açık, ilişkiler açısından verimli bir gündeyiz. Sevdiğimiz insanlarla sosyalleşebilir, hobilerimizle ilgilenebilir, sportif aktiviteler, yürüyüşler, yoga tarzında uygulamalar ile günü değerlendirebiliriz. Gece saatleri biraz yanılgılara açıklık sergileyen enerjiler devrede olacak, dikkat etmekte fayda var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder