Öner Döşer Zorlu enerjiler devrede, dikkat!
HABERİ PAYLAŞ

Zorlu enerjiler devrede, dikkat!

Ocak ayının en zorlu haftalarından birine giriyoruz. Güneş’in 19 Ocak Salı günü saat 23.39’da Kova burcuna geçmesiyle birlikte bu zorlu açılar yavaş yavaş tetiklenmeye başlıyor. Ayrıca Mars’ın Uranüs ile kavuşumu ve Jüpiter ile dik açısı da etkili olacak. Bu açılar kitlesel huzursuzluklara, toplumsal isyana sürükleyebilecek gelişmelere açık olacağımızı gösteriyor. Hafta boyunca sert, türbülanslı, huzursuz edici ve isyankâr bir enerji akışı devrede olacak, farkında olalım ve buna göre önlemlerimizi alalım!

Haberin Devamı

Otorite figürleri için zorlu zamanlar

Önemli, etkili pozisyondaki kişiler arasında oluşabilecek sıkıntılar ya da bizim otoriteyi temsil eden kişilerle aramızda gelişebilecek sorunlar söz konusu olabilir. Hafta içinde bazı uygun günler olsa da bu hafta genel anlamda çok uzlaşmacı ve rahat bir akış gözükmüyor.

ABD’de Başkanlık Yemini

Zorlu enerjiler devrede, dikkat

20 Ocak Çarşamba günü Mars-Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve bu kavuşum önemli streslere işaret ediyor. Beklenmedik gelişmeleri işaret eden bu kavuşumun kesinleştiği gün Amerika Birleşik Devletleri’nde Joe Biden Başkanlık yemini edecek. O gün için çizdirilmiş astroloji haritasında yöneticiler ve idari konuları ifade eden göstergelerle sert etkileşimler mevcut ve bu durum protestolar, eylemler, gösteriler, karşı duruş ve isyan dalgası yaratabilir. Joe Biden’in astroloji haritası da zorlu etkiler alıyor bu sıralar.

Ekonomiye dikkat!

Finansal astrolojide dönemsel piyasa tahminlerinde bakılan önemli göstergeler arasında Jüpiter-Mars açıları da vardır. Bu ikili arasındaki zorlu açılar, piyasada olumsuz gelişmelerle örtüşür. Bu zorlu açının en etkili olduğu gün 23 Ocak Cumartesi, ama 20 Ocak Çarşamba ve 21 Ocak Perşembe günleri de tetik alıyor olacak. Dolayısıyla hafta ortasından itibaren uluslararası piyasalarda çalkantı riski olasıdır. Tabii her zaman olduğu gibi spekülasyonlar da muhtemeldir.

Riskli girişimler tavsiye edilmez!

Haftanın zorlu açılarına bakarsak gerek finansal konularda, gerekse işle ilgili konularda büyük riskler almak açısından uygun bir zamanda olmadığımızı görebiliriz. Sağlıkla ilgili konular açısından da aynı şeyi söyleyebiliriz.

Doğal afet riski

Zorlu enerjiler devrede, dikkat

Doğal afetler açısından riskli ve dikkat çekici bir haftadayız! Özellikle Mars, Jüpiter ve Uranüs arasındaki stresli açılar depremler de dahil olmak üzere doğal afetlere dikkatimizi çekiyor. Güneş-Satürn kavuşumunun etkili olduğu dönemlerde özellikle volkan aktivitelerinde artış görülebiliyor. Bu, ısı değişiklikleriyle de bağlantılı olabilir.

Haberin Devamı

Zorlu hava koşulları

24 Ocak Pazar günü, Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek olan kavuşum genel anlamda hava şartlarında beklenmedik değişikliklere, mevsimine göre nispi soğumalara sebep olabilir. Sert ve rüzgârlı hava koşulları Mars-Uranüs ile bağlantılanır. Jüpiter ile oluşan dik açılar daha da etkili bir görünüm oluşturmakta. Dolayısıyla, hava koşullarında beklenmedik ani değişimler, tuhaf ve sıra dışı hava şartları beklenebilir.

Mekanik araçlara dikkat!

Hafta genelinde uçaklar veya teknolojik panel kullanılan bütün mekanik araçlarla ilgili sıkıntıların söz konusu olma ihtimali olasıdır. Mars-Uranüs kavuşumunun Jüpiter ile dik açı oluşturması da uçaklar konusuna dikkat çekiyor. Gezegen açıları ve manyetik alandaki beklenmedik değişimler, uçak kazaları gibi risklerle bağlantılı gözüküyor. Diğer bir dikkat edilmesi gereken konu ise madenler ve maden kazaları.

Haberin Devamı

Nükleerle ilgili konular

Haftanın genel açıları, nükleer konusunda ülkeler arası sürtüşmeler, bu alanda yapılmak istenen girişimler gibi konuların vurgu kazanacağını düşündürüyor.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

  • 18 Ocak Pazartesi günü Jüpiter-Uranüs karesinin etkileri devrede olacak. Hukuksal zorlanmalara açık bir zaman dilimindeyiz. Din, inançlar, hukuki ve felsefi konularla ilgili sıkıntıların ortaya çıkması olasıdır. Fakat Ay’ın uyumlu açılarının devrede olması olumlu anlamda bazı destekler bulabileceğimizi gösteriyor. Özellikle öğleden sonraki saatler acelecilikten uzak kalmak kaydıyla, girişimler açısından kullanılabilir. Günün mottosu: İnançlarla ilgili konuları zorlamayın!
  • 19 Ocak Salı günü Güneş, Kova burcuna geçiyor. Genel anlamda gökyüzünde entelektüel, zihinsel, mental aktivitelere yatkın enerjiler içeren bir atmosfer var. Kova burcu bilgi birikimi ve bilginin toplumla paylaşımı ile ilişkilendirilir. Önemli kişilerle karşılıklı görüşmeler, toplantılar yapmak açısından günü olumlu anlamda değerlendirebiliriz.
  • 20 Ocak Çarşamba günü zorlu, türbülans yaratabilecek sert bir enerji akışı özellikle gece saatlerinden itibaren huzursuz edici bir atmosfer oluşturuyor. Amerikan başkanlığı yemininin de olacağı gün genelinde, sert, stresli, zorlu bir enerji akışı var. Beklenmedik gelişmelere açığız. Kitlesel ve isyan içerikli hareketler, topraklar ve maddi konular üzerinde zorlu etkiler söz konusu olabilir. Bugünü genel olarak önemli iş girişimleri için kullanmamak daha isabetli olur. Piyasa hareketlerine de dikkat etmekte fayda var! Elektrik, elektronik aletler, mekanik aletler ile ilgili ortaya çıkabilecek olumsuz etkilerde görülebilir. Günün mottosu: Beklenmeyeni bekleyin!
  • 21 Ocak Perşembe günü Güneş ve Ay’ın açıları Mars-Jüpiter-Uranüs arasında oluşan açıyı tetiklemekte. Otorite çekişmelerinin, güç savaşlarının sebep olabileceği sorunlar ortaya çıkabilir. Bilhassa önemli, etkili pozisyonda olan kişiler ile alakalı sıkıntılar gelişebilir. Kitlesel hareketleri, isyankâr tabanlı, karşı çıkış içerikli eylemleri oluşturabilecek enerji akışının devrede olacağı bir zaman dilimindeyiz. Günün mottosu: Domino etkisi!
  • 22 Ocak Cuma günü sabah saatleri ilişkiler açısından daha rahat ve akıcı gelişmelere açık olacağız. İş girişimleri için günün ilk yarısını kullanmakta fayda var. Günün ikinci yarısı uzlaşmayı sağlamak yönünden zorlu etkilere işaret ediyor, dikkat!
  • 23 Ocak Cumartesi günü öğle saatlerine kadar ki zaman diliminde din, felsefe, inançlar konularında sıkıntılı bir enerji akışı var. Otorite figürleri üzerinde zorlu etkiler devrede olabilir. Önemli iş girişimlerimiz varsa günün ikinci yarısına alabiliriz. Venüs-Neptün arasında oluşan altmışlık açının olumlu etkilerini özel ilişkiler bakımından, romantik, uyumlu bir atmosfer oluşturması ile değerlendirebiliriz. Günün mottosu: “Sevgi hayattır, yaşama kaynağıdır.” (İbni Sina)
  • 24 Ocak Pazar günü boyunca etkili olacak Güneş-Satürn kavuşumu bize önemli mesuliyetler yüklüyor. Elimizi taşın altına koymamız gereken bir gündeyiz. İçinden çıkamadığımız durumlar varsa, bizden daha olgun, aklı başında kişilerden tavsiye, destek alabiliriz. Mesafeler, engeller, kısıtlamalar Satürn doğasındadır ve bu kavuşumun etkileri hafta sonunda devrede olacak. Dolayısıyla kısıtlanabiliriz. Soğukkanlı bir atmosferde olacağız, sağduyulu hareket etmemiz gerekiyor. Hava koşullarının da soğuk olması muhtemel, ortalama ısının altına düşebilir. Tabii Kova burcundaki bu kavuşum, Boğa burcunda ilerleyen Mars-Uranüs kavuşumunu da tetikliyor. Doğal afetler açısından dikkatli olmak gereken bir zaman dilimindeyiz. Güneş-Satürn kavuşumları diğer gezegenlerle açı yaptığında deprem riski oluşabiliyor ve bazı kavuşumlar volkan aktiviteleriyle de çakışıyor. Günün mottosu: Sağlam durma zamanı!
Sıradaki haber yükleniyor...
holder