Prof. Dr. Teoman Kadıoğlu Kilo veren rahat eder
HABERİ PAYLAŞ

Kilo veren rahat eder

Fazla kilosu olan erkeklerde göbek ve göbeğin altında toplanan yağlar aşağıya doğru sarkarak cinsel organın üzerine geliyor. Bu da penisin normal halinden daha kısa görünmesine neden oluyor. Rahatsız oluyorsanız sağlığınızı korumak ve bu sorunu ortadan kaldırmak için zayıflayın.

Uykum geliyor

21 yaşındayım. İlişkiye girdikten sonra devam etmek istesem de ilk boşalmadan sonra vücuduma bir ağırlık çöküyor ve uykum geliyor. Karşımdaki devam etse de ben isteksiz oluyorum. Bunun nedeni nedir?

Bu durum birçok insanda böyledir, gayet normal bir durum. Vücut dinlenme ihtiyacı hissediyorsa dinlenir, daha sonra tekrar ilişki kurabilirsiniz. Sanırım ilişki sırasında bilinçli davranır ve partnerinizi de doyuma ulaştırırsanız sizde böyle bir baskı oluşmayacak.

Haberin Devamı

Sivilce yapar mı?

18 yaşındayım. Haftada 2-3 defa mastürbasyon yapıyorum, zararı var mı? Mastürbasyonun sivilce yaptığı söyleniyor, doğru mu?

Mastürbasyon sivilce yapmaz. Sık mastürbasyon yapmanıza neden olan ve yaşınıza uygun olan testosteron hormonu yüksekliği nedeni ile sivilceleriniz fazla oluyor. Bir dermatoloji (cildiye) uzmanı ile görüşünüz.

Penisim içeride duruyor

23 yaşındayım. Sorunum penisimin içte durması ve sertleşmiş halinin 10 santim kadar olmasıdır. Çoğu zaman içeride durması normal midir? Ben 1.85 boyunda, 92 kiloyum. Kilo ile alakası olabilir mi?

Kilosu fazla olanlarda yağ dokusu da kalın olmaktadır. Cilt altında ve erkeklerde daha çok göbek ve göbek altı bölgede toplanan yağ dokusu hafif aşağı doğru sarkarak penis kökünün üzerine yığılmakta, penis boyunun gerçekte olduğundan çok daha kısa görünmesine neden olmaktadır. Penisin tam üzerinden parmaklarınız ile kemiğe doğru sıkıca bastırırsanız bu farkı siz de açıkça görebilirsiniz. Zayıflama yolu ile hem bu sorunu gidermek hem de genel sağlığa katkıda bulunmak en akılcı çözüm yoludur. Gerekli durumlarda plastik cerrahi ameliyatları veya liposuction yöntemi ile de bu bölgedeki yağlar alınarak çözüm sağlanabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder