Saadet Algan Aşk kazanınca lokum dağıttım
HABERİ PAYLAŞ

Aşk kazanınca lokum dağıttım

Bizim evde babaannemle yıllarca bir kuralımız vardı, dizi seyretmezdik. Çünkü onlar bizim için kurmacaydı. Biz gündüz kuşağındaki reality şov veya eğlence programlarını izlerdik.

Sanırım o yıllardan kalma bir alışkanlık ve çocukların televizyon ve özellikle dizilerden uzak kalması gerektiğine inandığımdan, yıllardır bizim evde sadece çizgi film kanalları açılıyor.

Hangi kanalda hangi çizgi dizi saat kaçta, sorun söylerim. Bu konuda oldukça iddialıyım.

Bu yaz, yazlıkta annemin izlediği bir diziye ki, annem dizi uzmanıdır, hangi dizi izlenir, hangi dizinin reytingi yüksek olur, daha ilk izleyişte anlar ve puanlandırır, bana izlediği diziyi mutlaka izlememi söyledi ve çok eğlenceli olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

Bu diziyi neden bu kadar çok sevdim?

Aşk kazanınca lokum dağıttım

Ben dizilerden anlamayan biri olarak, şöyle bir bakayım diye denk geldiğim Sen Çal Kapımı dizisinin 3. bölümüne resmen vuruldum. Bayıldım ama neden bu kadar beğendiğimi kendim bile başta anlamadım.

Aslında çok klişe olan zengin ve yakışıklı erkek ile mütevazı, güzel ve akıllı kadın arasındaki sinerji, oyuncu kadrosunun güçlü oluşu, seçilen renk tonları, dizinin belki de tam da benim izleyebileceğim kadar yumuşak geçişleri olması, entrika ve şiddetten uzak olması..

İlk başta çözemedim, ben bu diziyi neden bu kadar çok sevdim?

Sonra tekrar izledikçe, oyuncuların çok yetenekli oluşu, belli ki çekimler dışında bile çok eğleniyor olmaları, aralarında gerginlik namına hiçbir şey olmadığı gibi birbirlerini sevdiklerini hissetmem ve en önemlisi başrol oyuncularının kimyasının inanılmaz derecede tutması.

Evet diziler konusunda ahkam kesecek kadar çok seyretmedim belki ama iki iyi oyuncunun, aşkı bu kadar gerçek ve hissedilebilir kılması bence ayakta alkışlanmalı.

Öyle güzel bir yalana kapıldım ki, fanatiği oldum

Aşk kazanınca lokum dağıttım

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in daha önce de çok başarılı dizileri olduğunu magazinde okumuştum ancak bizzat şahit olduğum bir şey var ki, beni yani dizilere kurmaca oldukları için çok sıcak bakmayan, bu konuda çok net birini bile oynadıkları role öyle kaptırdılar ki, geçen gün dizinin sosyal medya sayfasında yayınlanan fragman hayal değil de gerçek çıkarsa, yani Serkan Eda’ya aşkını itiraf ederse mahalleye lokum dağıtacağım , dedim ve yaptım

Haberin Devamı

Rahmet babannem diziler için derdi ki “Kızım onlar gerçek değil, yalan”

Babanneciğim, öyle güzel bir yalana kapıldım ki, fanatiği oldum diyebilirim.

Tek dileğim, dizinin yazarı, senaristileri ve yönetmenleri, bu dizinin bir romantik komedi olduğunu ve bizim mutlu bir çift görmek istediğimizi unutup, diziyi işin içinden çıkılmaz bir entrikaya boğmazlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder