Selin Çakar Poyraz Karayel ağlattı, İlişki Durumu Karışık güldürdü...
HABERİ PAYLAŞ

Poyraz Karayel ağlattı, İlişki Durumu Karışık güldürdü...

Haberin Devamı

Kanal D’nin başarılı dizisi Poyraz Karayel deyim yerindeyse bir başladı pir başladı ve son sahnesiyle hem sosyal medyaya hem de ekrana damgasını vurdu. Poyraz ‘ın canından çok sevdiği ve uğruna her şeyi göze alabileceği oğlu Sinan kurşunların hedefi oldu. İlker Kaleli’nin de dizinin küçük yıldızı Ata Berk Mutlu ‘nun çok başarılı bir performans sergilediği sahne ekran başındaki seyircileri göz yaşlarına boğdu. Sinan karakteri bu dizinin olmazsa olmazlarından. O yüzden ben ölmeyeceğini düşünüyorum ve yayınlanacak yeni bölümü heyecanla bekliyorum.


Dizilerin aranılan ve sevilen iki ismi Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız ‘ı ‘Herşey Aşktan’ adlı sinema filmi beyaz perdede buluşturdu. Başarılı iki isme ilk oyunculuk deneyimiyle Mithat Can Özer de eşlik ediyor. Şükrü Özyıldız oynadığı ‘Sevimli Tehlikeli’ filmiyle büyük beğeni toplamıştı. Hande Doğandemir’in ise ilk sinema deneyimi olacak. Ekrandaki oyunculuğunu çok beğendiğim Hande Doğandemir’in ilk sinema filminde de başarılı olacağından eminim. ‘Her Şey Aşktan’ benim izlenecekler listemin en başında. Her Şey Aşktan 29 Ocak’ta sinemalarda.



Evli ve Öfkeli 4 Ekim Pazar akşamı seyircisiyle buluşacak. Dizi güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Şu ana kadar Pazar akşamı yayınlanan dizilerin izlenme oranları bekleneni veremedi. Yeni sezon bölümlerinin başlamasıyla da ‘O Hayat Benim’ yine rakipsiz olarak zirveye yerleşti. Aldatılan dört kadının kocalarından intikam alma çabasını anlatan dizi zirveye ortak olabilecek mi bekleyip göreceğiz. Dizide başrolleri Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan paylaşıyor.



Kerem Bursin ‘in yeni projesinin ne olacağı hala belirsizliğini koruyor. Kanal D’nin yeni sezon tanıtım filminde rol alması genç oyuncunun bir dizi projesiyle ekranda olacağı ihtimalini güçlendirdi. Diğer taraftan Kerem Bursin’in ‘Survivor 2016’ da yer alacağı konuşulsa da kariyerinin altın çağını yaşayan bir oyuncu olarak böyle bir tercihte bulunacağını düşünmüyorum. Başarılı oyuncunun Kanal D’de yayınlanacak olan ‘Düş Tarlası’ dizisinde başrol olacağı da gelen haberler arasında.


Paramparça'nın yapımcısı EndemolShine yeni dizisi 'Ya Herşeyim Ya Hiçim' de Belçim Bilgin ve İbrahim Çelikkolu bir araya getirecekmiş.Son bulunduğu projede istediği başarıyı yakalayamayan İbrahim Çelikkol'un bu dizide nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyorum. Daha önce de bir sinema filminde rol alan ikilinin uyumu iyiydi. Ancak oyuncular kadar hikaye ve içindeki karakterlerin oyuncuyla ne derece özdeşleşeceği de önemli.


Ekranların en sempatik ismi kim diye sorsanız hiç düşünmeden Seren Şirince derim. Show Tv’nin başarılı dizisi İlişki Durumu Karışık’ta canlandırdığı Ayşegül karakteri ile tanıdığımız Seren Şirince’nin oyunculuğu büyük beğeni topladı. Dizinin aldığı yüksek izlenme oranlarındaki etkisi de ortada. Özellikle bu hafta yayınlanan son bölümde hapishanedeki hali neydi öyle? Gerçekten çok eğlenceliydi. Başarılı oyuncuyu sinemada bir romantik-komedi ile seyretmeyi çok isterdim doğrusu.



9 Ekim’de gösterime girecek bir başka romantik komedi ise başrollerini Hatice Şendil ve Ali Sunal’ın paylaştığı ‘Hayat Öpücüğü’. Film hastalık hastası Metin ile hayatı dolu dolu yaşamayı seven Hayat’ın hikayesini anlatıyor. Filmin tanıtımında dikkatimi çeken şey ise karşımda ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’de izlediğimden çok farklı bir Hatice Şendil olmasıydı. Dizide bir türlü Elif karakterinin duygularını seyirciye geçiremediğini düşündüğüm Hatice Şendil, ‘Hayat Öpücüğü’nünfragmanında ‘Hayat’ karakterini başarılı bir şekilde ete kemiğe bürümüştü. Bana öyle geliyor ki bu film hem güldürecek hem de ağlatacak.


Yeni dizilerin ardı arkası kesilmiyor. Kara Sevda Star Tv’nin iddialı projelerinden biri. Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı dizinin yayın hayatına ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmadı. Yine bir zengin kız-fakir oğlan hikayesi izleyeceğimiz ise kesin bilgi. Haftanın hemen her akşamı her kanalda izlenme oranı ‘5’i geçen en az bir dizi olduğunu düşünürsek, kanalın Kara Sevda’yı hangi güne koyacağını merak ediyorum doğrusu.


Hatırla Gönül’ yine bir Star Tv projesi ve yine Ekim ayında yayına gireceği söylenen bir başka dizi. Başrollerini Gökçe Bahadır, Engin Öztürk ve Onur Saylak’ın paylaştığı, sezonun iddiali dizisinin yönetmen koltuğunda Gül Oğuz oturacak. Yayınlanan tanıtımında farklı bir hikayenin sinyallerini veren dizi bunca yapım arasından sıyrılabilecek mi bekleyip göreceğiz. Star Tv’nin Perşembe akşamı şimdilik boş görünüyor. Ama kanal o akşam için tercihini Hatırla Gönül’den yana mı Kara Sevda’dan yana mı kullanacak şimdilik bilmiyoruz.


Emre Kınay’ı yer aldığı hemen her projede iyi kalpli, ailesini bir arada tutmaya çalışan fedakar baba rollerinde seyrediyorduk ve seviyorduk da canlandırdığı bu karakterleri. Fakat Güneş’in Kızları dizisinde Emre Kınay ‘Haluk’ karakteriyle tam bir ters köşe yaptı ve sevenlerini şaşırttı. Oyunculuktaki tecrübesi ve ustalığıyla sorunlu, öfkesini kontrol edemeyen Haluk karakterine büyük bir başarıyla hayat veriyor.

10

Sıradaki haber yükleniyor...
holder