Selin Çakar Yeni başlayanlar, vadesini dolduranlar
HABERİ PAYLAŞ

Yeni başlayanlar, vadesini dolduranlar

Haberin Devamı

1) Kanal D’de ekrana gelen Poyraz Karayel’in yayınlanan son bölümünde Poyraz’ın söylediği ‘Kaç Kadeh Kırıldı Sarhoş Gönlümde’ şarkısıyla hem ekrana hem de sosyal medyaya damgasını vurdu. İlker Kaleli’nin daha önceki bölümlerde gerçekleştirdiği müzikal performansları da seyirci tarafından fazlasıyla beğenilmişti.



2) Star Tv’de ekrana gelecek olan Kösem Sultan’ın yayın tarihi 12 Kasım Perşembe olarak belirlendi. Daha önce de yazdığım gibi iddialı dizi Kurtlar Vadisi Pusu’ya rakip oluyor. Tabi Kösem Sultan bir Tv dizisi olmakla birlikte fazlasıyla da magazinel bir iş. Malum aylardır yüzlerce haber okuduk dizi ve oyuncularla alakalı. Bir kere dizinin başrolünde magazini gayet akıllıca kullanan ve çok seven bir Hülya Avşar var. Diziden gelen son haber yapımcının yönetmeni kovması oldu. Elbette bu haberler emin olun tesadüfen çıkmıyor.



3) Başrollerinde Yağmur Tanrısevsin, Burak Hakkı, Hatice Aslan ‘ın yer aldığı Mayıs Kraliçesi çok yakında Show Tv ekranında seyircisiyle buluşacak. Dizi daha önce de işlenmiş bir konuyu ele alacak. Kızını öldü bilen bir kadın, üvey anne ve babasıyla yaşayan bir genç kız ve bu kızın annesi ile buluşmasından sonra meydana gelecek olaylar dizisi seyredeceğiz. Tanıtımlar bende çok güçlü bir intiba bırakmadıysa da ilk üç bölümü izlemeden kesin bir şey söylemek zor. Daha önce dizinin Ekim ayında yayına gireceği söylense de görünen o ki dizi Kasım ayında bizlerle olacak.



4) FoxTv’de yayınlanan Kiraz Mevsimi’nin yakında final yapılacağı söylentileri sosyal medyada hızla yayılıyor. Haber henüz dizinin resmi hesapları tarafından doğrulanmasa da bir seyirci olarak Kiraz Mevsimi’nin artık vadesini doldurduğunu düşünüyorum. Dizi sürelerinin uzunluğunu ve Kiraz Mevsimi’nin bir romantik- komedi olduğunu da hesaba katarsak gayet başarılı bir işti ve reytingleri iyice düşmeden güzel bir finalle veda etmeli diye düşünüyorum.



5) FoxTv’de ömrünü dolduran bir başka dizi de tabi ki ‘O Hayat Benim’. Dizinin son fragmanını izlediğimde senaryonun artık suyunun suyu çıktığı ortadaydı. Eğer dizi bir sezon daha devam ederse son bölümde tüm karakterler cinayet suçundan hapse girecekler. İki sezonluk bir hikayeyi beş sezona yaymaya çalışırsanız saçmalamak kaçınılmaz olur. Son olarak da meşhur Hülya Hala’nın oğlu Arda birini öldürmüş ve kadere bakın ki bunu da Efsun biliyor. Yeni bölüm tanıtımında Arda’nın ‘Benden ne istiyorsun?’ sorusu karşısında Efsun’un; ‘Benimle evlenmeni’ demesi karşısında tepki verecek bir ünlem bulamadım.



6) Atv’de başlayan Analar ve Anneler dizisinin başrollerinde Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü ve Okan Yalabık gibi güçlü isimler var. Ama ‘dönem dizileri’ bir dönemdi ve bence o dönem kapanalı çok oldu. Dizinin ilk bölümünü izledim. Oyunculuklar iyi olmasına iyi de hikaye bana ağır geldi. Dizinin izlenme oranları fena olmasa da karşısında Kurtlar Vadisi Pusu’nun olması ve 12 Kasım’da akşamın rakipleri arasına Kösem Sultan’ın da katılacak olması, Analar ve Anneler dizisine pek şans vermeyecek gibi gözüküyor.



7) Son birkaç gündür Çağatay Ulusoy ve Merve Boluğur’un aynı dizide başrol oynayacağı haberleri konuşuluyor. Fakat duyduğuma göre bu asılsız ve sosyal medyada yayılan bir haberdi. İyi ki de asılsızmış diye düşünmeden de edemiyorum. Çünkü bu iki isimi ayrı ayrı beğensem de yan yana pek düşünemedim.



8) Kanal D’de yayınlanan Bir Deniz Hikayesi için erken final kararı alınmış. Çok yerinde bir karar olmuş doğrusu. Bence Emir Berke Zincidi bir süre ekranlardan uzaklaşsa hiç fena olmaz. Seyircinin küçük oyuncuyu biraz özlemeye ihtiyacı olduğu gayet açık.

8

Sıradaki haber yükleniyor...
holder