Sercan Yaşar Kanye West ve Kim Kardashian: 130 milyon dolarlık boşanma
HABERİ PAYLAŞ

Kanye West ve Kim Kardashian: 130 milyon dolarlık boşanma

Uzun zamandır duyduğum ve merak ettiğim konulardan birini anlatacağım şimdi. Satır atlamadan okumanız gerekiyor... Ciddi derece yaptığım yabancı kaynaklı araştırmalarımın sonuçları... Bunu Uğur Dündar bile yapar mı bilemem!

Biliyorsunuz Kanye West ve Kim Kardashian çifti uzun zamandır evliliklerinde problem yaşıyor. Kavgalar, tehditler gırla.

Zaman zaman bunların asıl sebebinin Kanye’nin bipolar hastalığı olduğu söylendi. Bazı yabancı gazeteler Kanye’nin Kardashian ailesini çileden çıkardığını yazdı.

Haberin Devamı

Kanye West ve Kim Kardashian: 130 milyon dolarlık boşanma

Neyse ben bilmem, karı koca arasına girmem, günahlarını almam. Ama net şekilde boşanmaya karar verildi ve şu an avukatlar protokol hazırlamaya uğraşıyor. Bu da o kadar kolay olmuyor.

Özellikle beraber yaşadıkları ev, sınırlı sayıda araba içeren koleksiyonları, tarihi ve sanat eserleri çifti tazminat savaşına sürükledi.

Toplamda 130 milyon dolarlık bir boşanma davası var ortada. Paylaşılamayan kısmı 130 milyon dolar, Allah bilir paylaşılan kaç milyon!

Kanye West ve Kim Kardashian: 130 milyon dolarlık boşanma

Kim Kardashian çocuklarla evde kalmak, eserleri evden çıkarmamak ve seçtiği bazı arabaları istiyor. Kanye de bunların parasal karşılığını talep ediyor. Kim ise, "Beraber aldık, vermem" diyor.

Öyle bir anlattım ki, sanki Kim’in eltisinden dinledim olayı... Ama durum tam böyle! Kim haklı, kim kazanır bilemem.

Sosyal medyanın yükselenleri

Sosyal medya çok kaygan bir zemin. Ne denli takipçin ve popülerliğin olursa olsun, yerini her an başkası alabilir veya gözler başka hesaplara kayabilir. Ben de bu aralar en çok ‘stalklanan’, merak edilen isimleri listeleyeceğim size.

1- Herkesin ana akım ünlü dedikodularını, magazinlerini paylaştığı sırada, muhteşem bir kıvrak zekayla sosyal medya ünlülerinin magazinlerini yapmaya başlayan, yurt dışındaki dedikoduları muhteşem işleyen ve hepimizin her gün 25 kez sayfasına girdiğimiz @gossippasta.

Kanye West ve Kim Kardashian: 130 milyon dolarlık boşanma

2- En son yaptığı fotoğraf çekimi, inanılmaz doğal ve rahat hareketleri, tartışmasız güzelliğiyle oyuncu Yüsra Geyik.

3- Şu sıralar en ihtiyacımız olan şey gülmek. Beni ve çevremdekileri en çok güldüren hesap @thebacim.

4- Sanırım biraz geç kalmakla birlikte mental eğitime, enerji dönüşümüne, biliçaltı temizliğine merak sardım ve aldığım sonuçlar muhteşem oluyor. Bu yola başladığım ve takip ettiğim @mmeltemgokhan. Önceleri paylaştıklarını arkadaşlarım bana gönderiyordu, sonra bir girdim, zaten herkes takip ediyormuş!

Haberin Devamı

5- Bu isim kesinlike tartışmaya kapalı. Bu isim herkesin "Acaba yine ne yaptı?" dediği isim, bu isim net Merve Boluğur! Hem YouTube kanalı hem Instagram hikayeleri bence en çok stalklananlardan.

İrem Derici’nin şutu gol oldu

İrem Derici son iki şarkısı ve sosyal medyadaki halleriyle bomba gibi geri döndü.

Önce ‘Yazsın Bana’ single’ı geldi, şimdi de ‘Vazgeçtim İnan’ herkesin dilinde, tüm online kanallarda, bir de her sabah benim storylerimde!

Bence çok başarılı bir dönüş ve kariyer yönetimi! DEWAMKEE İREM!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder