Sercan Yaşar Sabancı Ailesi dizi oluyor
HABERİ PAYLAŞ

Sabancı Ailesi dizi oluyor

Televizyon yapımlarının reyting savaşı verdiği bu dönemlerde aslında izleyiciler de kendilerini kaptıracakları projelerin peşinde. Yıllardır ısıtılıp ısıtılıp önümüze gelen konuların karması olan diziler bir bir final yaparken yarışma programları çok daha fazla dikkat çekiyor. Bunun en büyük sebebi, artık insanların gerçek hayattan birilerini veya gerçek hisleri izlemek istemesi-sanırım. Durum böyle olunca yapımlar ve yapımcılar da dizilerde gerçek hayat hikayelerine daha çok yer veriyor.

Sabancı Ailesi dizi oluyor

Benim duyduğuma göre, şu anda en büyük hazırlık ve çalışma Sabancı Ailesi'nin hayatıyla ilgili çekilecek bir proje üzerineymiş. Yaptıkları işler, başarıları ve özel hayatlarıyla Türkiye’de her zaman çok önemli bir konumda olan aile, hepimizin ekran başından ayrılamayacağı bir dizi projesine dönüştürülecekmiş. Aileden tam izinler çıkar mı, istediğimiz şeffaflıkla ekrana yansıtılır mı bilemiyorum ama olursa, şu iki karakteri kimin oynacağını çok merak ediyorum: Hakan Sabancı ve Arzu Sabancı.

Haberin Devamı

Konser takvimleri çıkmaya başladı

Pandemiyle neredeyse tamamıyla duran eğlence ve müzik hayatı, sosyal medyada ve basında birçok yorum ve çözüme maruz kaldıysa da, şu ana kadar net bir ivme kazanamamıştı. Sanatçıların yaptığı paylaşım ve isyanlar halktan destek de görmüştü; çok büyük tepki de almıştı. Geçtiğimiz hafta beraber zaman geçirdiğim birkaç sanatçı arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla, yeni bir saat düzenlemesi ve yüksek önlemlerle mekanlar büyük isimleri sahnelerinde ağırlamaya başlıyorlar. Hatta bazı isimler Instagram sayfalarında konser takvimlerini bile yayınladı. Yanlış hatırlamıyorsam en yakın tarih 9 Kasım 2020, Ankara, yemekli bir Berkay konseri..

Çok lezzetli bir İstanbul haftası

Sabancı Ailesi dizi oluyor

Kış sezonunun gelmesiyle İstanbul mekanlarında da hareketlenme başladı. Dekorasyon değişiklikleri, yeni menüler ve pandemiye en uygun düzeye çekilmeye çalışan eğlence denemeleri...

Ben de geçen gün Kuruçeşme İnari’nin yeni sushi ve tatlı menüsünü deneyerek başladım haftaya. Gerçekten İstanbul’daki en sevdiğim sushi restoranlarından biri olabilir. Yeni sezona onlar da yeni menüyle girdiler. Başlangıçlardaki tataki, kaz ciğerli sushisi ve lavanta mochi beni mest etti.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder