Sercan Yaşar Sosyete dolandırıcısı
HABERİ PAYLAŞ

Sosyete dolandırıcısı

İnanılmaz komik, bir o kadar da enteresan ve korkunç bir konuyla yazıma başlıyorum.

Biliyorsunuz ki son 10 yıldır özellikle ‘futbolcu eşi’ sıfatından sıkılan sosyetik kadınlarımızın hepsi çeşitli alanlarda markalar oluşturmaya başladı. Bu markalardan da inanılmaz bir sektör oluştu.

İşte bu sektörden yararlanan bir kızımız, çeşitli yalanlar söyleyerek, tanınmış kişilerin markalarına kermes ve davetler düzenlemeye başlamış. "Markanı yurt dışına taşıyacağım" vaatleri, milyon liralık satış teminatları derken, herkesi ağına düşürüp davetler düzenliyor. Tabii ne yurt dışı geliri, ne de büyüyen markalar var ortada!

Haberin Devamı

3-5 kişi derken bu kızımız İstanbul’un yarısını tuzağına düşürüp dolandırmış.

Geçen hafta tüm WhatsApp gruplarında bu konu konuşulurken, ben de sizin için birkaç telefon hakkımı kullanarak olayın aslına indim.

Bu dolandırıcı kızımız tehdit-şantaj-küfür kafir ne pislik varsa herkese karşı kullanıyormuş.

İşi erkek arkadaşının babasını dahi korkutacak boyuta getirmiş. Adamcağızın telefonundan bilgiler alıp adamı köşeye sıkıştırmış.

Uydurduğu hikayedeki kişiyi oynamaya kaptırmış kendini. Ailesinden işine, evinden ilişkilerine kadar, kendine yalandan bir dünya yaratmış; herkesi de içine düşürmüş.

Şimdi bizim sosyetik iş kadınları birleşip bu kıza kaptırdıkları paraları kurtarmanın derdinde.

İsim vermek bana yakışmaz ama siz siz olun S.B. isminden gelen tekliflere, maillere dikkat edin.

Serenay Sarıkaya mı Hande Erçel mi?

Sosyete dolandırıcısı

Şimdi ne alaka bu soru, diyebilirsiniz.

Sana mı kaldı bunu sormak, diyebilirsiniz..

Boş boş konuşma bile diyebilirsiniz (şansınızı zorlamayın tabii) ama bu aralar reklam ajansları, menajerler, markalar, hepsi bu ikiliyi kıyaslıyor.

Serenay Sarıkaya’nın ulaşılmaz cool duruşu, tartışmasız güzelliği ve yaptığı projelerin başarısı benim gözümde kendisini ilah yapsa da, yeni nesil ve Cem Yılmaz ilişkisinden sonraki tutumlarını herkes benim gibi görmüyor.

Yani demem o ki veya duyduklarım o ki, Hande Erçel yeni ‘it girl’ ve top isim olabilirmiş. Benim fikrim hala sabit, o ayrı ...

Parti skandalı vermeden olmaz

Bu parti var ya bu parti, son zamanların en çok konuşulan partisi.

Haberin Devamı

Asla kalabalık olmamasına, sabahlara kadar devam etmemesine, hiçbir magazine yansımamasına rağmen bir ana karakterimiz var ki partiyi gündeme düşürdü.

Yeni bir şampuan markasının yüzü olmuş sarışın oyuncu bir kızımız, partide ağır bir kafa yaşarken, ev sahibine önce tokat atıyor. Kimse ne oluyor anlamadan, ortalık daha sakinleşmeden, on dakika içinde bir de yumruk sallıyor.

Bunun üzerine sakinliğini koruyamayan ev sahibi, sarışın oyuncu kızımızı yaka paça, eşyalarını bile toplatmadan sokağa atıyor ve eşyalarını da arkasına fırlatıyor.

Parti aşırı gerginlikten bitiriliyor. O günden beri kızımız kimsenin telefonlarını açmıyormuş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder