Serhan Sokulgan Şeyma ve Acun'un durumu
HABERİ PAYLAŞ

Şeyma ve Acun'un durumu

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı iki gün evvel tek celsede boşandılar. Bu ani durum dakikasında tüm magazin dünyasında çalkalanmaya başladı çünkü Şeyma Subaşı'nın 1 Kasım'da Ayşe Arman'a verdiği röportajda Şeyma Subaşı çok mutlu olduklarından bahsedip durdu. Hatta her iki lafın arasında Acun'un kendisine çok âşık olduğunun altını çizdi de çizdi. Durum böyle olunca herkesin gıpta ile baktığı bir çift profili çizen Subaşı ve Ilıcalı'nın ani boşanması herkesi şaşırttı. Aslında benim görüşüme göre bu ilişkide çiftin ortak arkadaş gruplarının dışında sosyal yaşamları da çok farklıydı.

Haberin Devamı

Şeyma daha çok dışarıda sosyalleşmeyi severken Acun daha çok iş yemekleri ve ev toplanmalarını seviyordu. Şeyma tüm davetlerin ve partilerin çoğuna başka arkadaş gruplarıyla katılırken Acun da iş dışında erkek arkadaş grupları ile daha çok Playstation partileri veriyordu. Şeyma daha trend ve günceli severken Acun daha gelenekçi ve klasik bir profil çiziyordu.

Şeyma ve Acunun durumu

Tabii ki bunlar bir ilişki ve evliliğin sürmesi için sadece önemli unsurla ama aslında çiftin beraberliklerinden olan kızları bu ilişkiyi ayakta tutan en önemli sebeblerden biriydi. Diyeceğim şu ki çift uzun süredir "anlaşmazlık" demesek de içlerinde bir uyumsuzluk yaşıyorlardı. Tüm bu yaşananların içine Deren Talu, Çağatay Ulusoy senaryoları eklense de esas sebebin altında bunlar yatmıyor. Konu her ne olursa olsun Acun ve Şeyma'nın "Her ilişki ve evlilik medeni bir şekilde bitebilir" cümlesinin en iyi örneklerinden biri olduğunu düşünüyorum.

MURAT BOZ İLE ASLI ENVER EVLENİYOR MU?

Murat Boz ve Aslı Enver her zaman birbirine yakıştırdığım çiftler arasındaydılar. İki buçuk yıllık beraberliklerinin ardından nisan ayında ayrılık kararı alan çiftin durumuna yakın çevresi de çok üzülmüştü. Murat Boz'un ailesinin de çok sevdiği Aslı Enver, Murat Boz'a ayrılık sonrası çok üzüldüklerini dile getirererek kızmışlardı.

Şeyma ve Acunun durumu

Uzun süredir kırgınlıkları devam eden çift için başta Acun Ilıcalı dahil olmak üzere yakın arkadaş çevresi araya girerek onları geçen hafta barıştırdılar. Çiftin bundan sonraki adımlarının evlilik yolunda ilerleyeceği konuşulurken 2019'un ilk aylarında da ilişkinin evlilikle noktalanacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

OYUNCULARIN ŞARKICILIKLA SINAVI

90'lı yılların başında birçok şarkıcı oyunculuğa el atarken içlerinde oyuncu olup şarkıcılık deneyimi yaşayanlar da olmuştu. O dönemin fantezi isimleri Özcan Deniz, Mahsun Kırmızıgül gibi isimler şarkıcılıklarının zirvesinde oyunculukla kalmayıp sonradan yönetmenliğe bile geçiş yapmışlardı. Popüler kimlikte "Mankenden şarkıcı olur mu?" gibi gına getiren televole tartışmaları da içimizi kıymıştı. Zamanla mankenden şarkıcı da oldu, oyuncudan şarkı söyleyen de. Son dönemde oyuncuların şarkı söyleme iştahlarını daha evvel yazmıştım.

Bergüzar Korel ile başlayan bu rüzgâr, televizyoncu ve oyuncu Defne Samyeli ile devam etti. Gerçi Samyeli 90'lar rüzgârında şarkıcılık deneyimi yaşayıp tek bir albüm çıkardıktan sonra rotasını televizyona çevirmişti. Gökçe Bahadır'ın uzun zamandır Aykut Gürel ile albüm projesi yapması çok konuşula dursun Hande Subaşı'nın dört haftadır Anadolu yakasında Louie de sahne alması çok ses getirdi. Ses performansı olarak herkesi açık ara geride bırakan Hande, oyunculuk sınavından sonra şarkıcılık sınavında da yapılan yorumlarla pekiyi derece ile geçti.

Haberin Devamı

MEZELi EN ŞIK EĞLENCE

Modern meyhane akımının dur durak bilmediği İstanbul'da her gün yeni bir mekan ekleniyor. Eski stil meyhanelere gitmek isteyenler tercihlerini değiştirmiyorlar. Ama özellikle yeni jenerasyon, Türkçe pop müzik eşliğinde masasında rakısını içerek ve kalkmadan coşmak istiyor. Geçen gün Mecidiyeköy Fairmont Hotel'de bulunan ve çok konuşulan Aila'ya yolum düştü. Girişten itibaren ihtişamı gözümü kamaştırırken girişte bulunan rakı barı da çok ilginçti. Gerçi restoran havasına da hakim olan Aila'ya meyhane demek haksızlık olur. Tüm rakı çeşitleri dışında barda kendinize özel aromalı rakılar hazırlatabiliyorsunuz.

Şeyma ve Acunun durumu

İki bölümden oluşan Aila'nın bir tarafında çok şık bir ocakbaşı bile bulunuyor. Gittiğim gün hafta içi olmasına rağmen tek bir masa boş değildi. Şef Emre İnanır'ım elinden çıkan mezeler lezzetli ve sunumu özenli. Piraye, nazuktan, biber borani Aila'da sevdiğim mezelerden oldu. Dışarıdan mekanın gösterişi ve şaşaası, "Fiyatları yüksek" imajını çizse de gayet makul. Ayrıca Aila'nın arka tarafında özel olarak kapatılabilen VIP odası da bulunuyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder