Serhan Sokulgan Umut Akyürek'in eşcinsellere ayıbı!
HABERİ PAYLAŞ

Umut Akyürek'in eşcinsellere ayıbı!

Haberin Devamı

Şarkıcı Umut Akyürek geçtiğimiz gün sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Hollanda krizine kendi dünyasından bakarak eleştiren Akyürek Lüksemburg'un başbakanının eşi ile el ele fotoğrafını koyup altına da şunu iliştirmiş: "Bu iki yakışıklı Lüksemburg'un çağdaş modern, batılı başbakanı ve müstakbel eşi. Bunların modernlik anlayışları bu işte. Yaradana fıtrata ne kadar ters düşerse, kendi dinlerinden olmayanların hakkına hukukuna ne kadar tecavüz ederlerse, o kadar çağdaş, o kadar aristokrat oluyorlar. O yüzden biraz kazısanız sahte demokrosilerinin de yıldızları dökülüverir. Batasıca batı medeniyetleri..."

Umut Akyürekin eşcinsellere ayıbı

Bu paylaşımı bana gösterdiklerinde gerçekten kanım dondu. İnsanların olaylara bu kadar sığ ve acıtan taraftan bakıp, kendi üslupları ile din, dil, ırk, cinsiyetle vurup ötekileştirmeleri bizim memlekette hep çok vardı. Cinsel tercihi farklı olanlara, aşağılanan bir bakış açısıyla ve egosuyla süsleyenler bu coğrafya da hiç değişmedi.

Bu talihsiz görüş sonrası LGBT üyelerinin sosyal medyadan Umut Akyürek'e cevapları ve kızgınlıkları da gecikmedi. Tabii ki çok çirkin ve hakaret mesajlarını hiç bir zaman onaylamadım. Ama bu açıklamasıyla büyük bir kitleyi üzen Umut Akyürek'in özür dilemesi temennim.

Ve ayrıca bir sanatçının kendi duruşunu bu denli güzel korurken, sığ bir açıklama yapması maalesef her şeyi tepe taklak edebiliyor. O "Batasıca" dedikleriniz yeri geliyor kuaförünüz, makyörünüz bazen yönetmeniniz ya da en yakın arkadaşınız olabiliyor.


HERKES PAPARAZZİ OLMUŞ


Bir çok ünlü yüz gece sokağa çıktığı zaman görüntü vermek istemiyorsa gizli saklı bir yerler muhakkak buluyor. Bazı kesim ise ulu orta bir yerlere gidip kameraları görünce "Nerden buldunuz bizi" gibi samimiyetsiz numara kokan açıklamaları da komik olabiliyor. Gece kulüplerine kamera ya da fotoğraf makinası ile hiç bir muhabir girmiyor. Ancak gözlemlediğim o an orada eğlenen birçok insan eğer tanınmış bir sima varsa gizli gizli telefonu ile görüntü almak istiyor. Hele yakınlaşan ünlü bir çift varsa iştahları daha da kabarıyor. Geçtiğimiz gece böyle bir şeye şahit oldum. Usulca telefonuyla fotoğraf çekmeye çalışan bir kıza sempatik bir şekilde "Neden çekiyorsunuz" dedim. "Belki görüntü alırım" dedi. "Peki gazeteci misiniz" dedim "Hayır ama belki bir gazeteye satarım" dedi. Zaten o an görevliler müdahale edip uyardı.

Böyle şeyler Amerika da falan fazlasıyla oluyor. Halktan bir çok insan bu sayade astronomik paralar kazanabiliyorlar. Sosyal medyanın bu kadar şahlanmasıyla zaten gizli saklı hiç bir şeyin de kalmaması ayrı. Ancak gördüğüm şu ki son dönem gece hayatında sokağa çıkan herkes paparazzi ruhu taşıyor. O yüzden aman dikkat diyorum.

TARKAN SOSYAL MEDYAYI ÇOK KULLANMAK İSTİYOR


Geçtiğimiz haftalarda Amerika konseri öncesi otel odasında yatakta çektiği bir video'yu koyan Tarkan kısa süre sonra bu paylaşımını sildi. Öğrendiğim kadarıyla, ekibinden ve etrafından gelen eleştirilere göre bu videosunu silen Tarkan halbuki gayet sempatik ve doğaldı. Genel olarak baktığımda bizim Türk starların bu genel cool hali ve "çizgimi bozmamalıyım" durumu maalesef çok var.

Umut Akyürekin eşcinsellere ayıbı

Halbuki o dost ortamlarında oldukları gibi sempatik hallerini ve esprilerini bu tarafa taşısalar herkese çok doğal ve içten gelecek. Tarkan'ın fotoğraf ve videolarına bakınca tavrından ve ifadesinden "aslında bir çok şeyi paylaşmak istiyorum ama o zinciri kıramıyorum" tadında. Tarkan'a diyorum ki mutfakta yemek yaparken, çiçek sularken, dans ederken, yani seni her halinle sevenlerine bu hallerini gösterip mahrum bırakma.

PAZAR'IN EN ERKEN EĞLENCESİ ANY'DE


İstanbul eğlence hayatında bir süredir pazar günleri popülerliğini koruyor. Eskiden kahvaltı, sinema ve bir balık restoranında sonlanan pazar günleri artık pazartesi sendromunu yaşatmıyor. Uzun süredir birçok insan kendi tarzına göre bir pazar eğlencesi buluyor. Özellikle birçok gece kulübünde arabesk gecelere insanlar oldukça ilgi gösteriyor. Arabesk canlı performanslar Nişantaşı Barcode da Abdi'de ve Bebek Catz'de devam ediyor. Uzun yıllar erken saat anlayışı ile saat 21:00'de başlattığım kendi sahnelerim pazar günleri çok popülerdi. Bu anlayışın daha da erken saatini Arnavutköy'de bulunan ANY kaptı. Sabah saatlerinde kahvaltıyla başlayan mekan Saat 17:00'de canlı performansla devam ediyor. Evet resmen bu kadar erken. Pazar rehavetini üstünüzden atmak istiyorsanız süper bir seçim. Saat 21:00'e kadar uzayan bu pazar eğlencesi ertesi gün işi olup erkenden uyuyanlar için biçilmiş bir kaftan. Geçen pazar Any'e gittiğimde sokağa taşan kalabalığı ve pazar modunu çok sevdim. Müjde Kızılkan'ın sahnede yabancı Türkçe repertuvarıyla herkes olduğu gibi kasmadan eğlenip coşuyor.

HADİSE; DEMET AKALIN VE GÜLŞEN'LE NEDEN BULUŞTU?


Hadise şarkıcılığı ve sunucuğu dışında geçtiğimiz yaz Bodrum'da bir plaja ortak olarak ticarete de atılmıştı. La plaj ismini verdiği plajda birçok sanatçı arkadaşını da ağırlayan Hadise bu senede çalışmalara çok önceden başladı.

Umut Akyürekin eşcinsellere ayıbı
Geçtiğimiz gün Demet Akalın ve Gülşen'le bir öğle yemeğinde buluşan Hadise plajında sahne alması için Demet Akalın ve Gülşen'le anlaştı. Konser takvimleri yoğun olan şarkıcıları "Önceden kapayım" diyen Hadise'nin ticareti de iyi kokladığını böylelikle anlamış olduk.


Sıradaki haber yükleniyor...
holder