Uğur Kotan Çok eğleneceksunuz...
HABERİ PAYLAŞ

Çok eğleneceksunuz...

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Rasim Öztekin gibi isimlerin oynadığı 'Düğün Dernek 2 Sünnet' filminin galası nihayet yapıldı. Zorlu PSM' de gerçekleşen gala, biraz alışılmışın dışındaydı. Genelde şatafatlı ve bol ünlü yüzlerle galalar izlerdik. Bu sefer farklı oldu. Haftalar önce satılan biletleriyle galaya gelen, yaklaşık 3 bin seyirciyle oyuncular aynı salonda filmi izledi. Bu seçimde, ilk filmde insanların yaptığı ağız reklamından gelen, yaklaşık 7 milyon gişenin etkisi olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

Çok eğleneceksunuz...

Biz Çok Eğlenduk

Sivas'ta geçen ve sürekli Sivas şivesiyle konuşulan film, ' Çok eğleneceyuk' söylemiyle yola çıktı. Filmi ilk gün izleyen şanslı kişilerden biri olarak ben kendi adıma çok eğlendum. Filmdeki her karakter o kadar iyi yazılıp, o kadar iyi oynanmışki yazar, oyuncu, set elemanı ve hatta set ekipmanlarına bile teşekkür ederim. Bize bu güzel komediyi izleme imkanı verdikleri için...

Çok eğleneceksunuz...

Filmle alakalı bir diğer detayda, yaklaşık iki saat boyunca tek bir cümlede küfür bile sayılmayacak iki argo kelimenin geçmesiydi. Tüm salon her dakikasına ayrı kahkaha attık ve hiç küfür yoktu. Demek ki küfretmeden de güldürülebiliniyormuş.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir yine harika bir ikili olmuş. Bu adamları birilerine benzetme sevdamıza da uyuz oluyorum. Önce Zeki Alasya-Metin Akpınar dendi. Sonra Ahmet Kural Jim Carey oldu. Kendisini çok beğeniyorum ama kolaysa Jim Carey gelsin Suvaslu Tüpçü Fikret'i oynasın.

Çok eğleneceksunuz...

Ahmet Kural 'dan başka kimsenin bu tadı vereceğine inanmıyorum. Filmde ki makastan yapma 'Game Of Thrones' sünnet tahtına da bayıldım. Kısacası gidin ailecek çoluk çocuk izleyin. Verdiğiniz paranın her kuruşuna değecek... Son olarak da film sonunda üçüncüsünün sinyalleri verildi. Yani daha uzun yıllar bu ekibe çok GÜLECEYUK...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder