Uğur Kotan Sümer Abi'nin ardından
HABERİ PAYLAŞ

Sümer Abi'nin ardından

Katıldığı bir düğünde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, Yeşilçam'ın emektar Oyuncusu Sümer Tilmaç, hepimizi üzdü. Vefat haberinin ardından sosyal medyada vefat ve başsağlığı mesajları çok hızlı yayıldı. Özellikle sanat camiası Sümer abilerinin vefatına çok üzülmüştü. Buraya kadar herşey normalken bir anda Mesut Yar'ın hastaneden ağlayarak çıkışı ve '' Kaybettik Sümer Ağabeyimizi. Birlikte bir düğüne gittik. Aynı arabaya bindik, aynı masadaydık. Sohbet ederken gitti bir anda. Kurtaramadılar. Başımız sağolsun. Daha bir hafta önce yazısını yazmıştım vefasızlık üzerine. Öyle işte. Kimse yok..." demesi geldi aklıma... Evet birkaç aile ferdi, Mesut Yar ve Suna Yıldızoğlu dışında hastanede kimse yoktu. Gecenin ilerleyen saatlerinde düğün sahibi Sedat Peker de talihsiz olayı öğrenip hastaneye koştu. Peki ya diğerleri....

Düğünde eğlenen hatta sosyal medyada fotoğraf paylaşan, başsağlığı dileyen hiçbir ünlü hastanede yoktu. Sümer abileri için gelmediler. Sonuç olarak yazarın da dediği gibi 'Vefa' tekrardan akıllarda İstanbul'da bir semt adı olarak kaldı.

Haberin Devamı

Sümer Abinin ardından

SERDAR ORTAÇ'A YAKIŞMADI


Geçtiğimiz hafta tüm ülke genel seçim sonuçlarına kilitlenmişken, Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'yle olan Bodrum fotoğrafları dikkatimi çekti. Yaz seçimlerinin meşhur oy sloganı '' Boy verme oy ver'' temasıyla işlenen haberde, Serdar Ortaç'ın oy kullanmayıp seçimden bir gün önce Bodrum'a geldiği yazıyordu. Şimdi hiç sanatçı topluma örnek olmalıdır gibi klişelere girmeyeceğim. Serdar Ortaç belki kendini kimseye örnek olmak zorunda hissetmiyordur ancak en azından vatandaşlık görevini yerine getirip oy kullanmalıydı. Geçmiş yıllardan yaptığı açıklamalar hala kulağımda... Kendisi asla apolitik biri değil. Peki neden oy kullanmadı? Bodrum kaçıyormuydu? ilk gördüğüm yerde kendisine soracağım.

Sümer Abinin ardından

REİNA ACIBADEM İŞBİRLİĞİ


Yaz aylarının gelmesiyle İstanbul'da kışlık mekanlar yavaş yavaş ya tadilata giriyor, ya da kışlıklarını kapatıp tatil beldelerin de yazlıklarını açıyorlar. Durum böyle olunca da İstanbul'un en tanındık mekanı Reina, yaz ayları daha bir popüler oluyor. 9 senedir neredeyse gece aleminin içindeyim. yüzlerce kez alkolü fazla kaçırıp hastanelik olan insanlar gördüm. Reina, Acıbadem Sağlık gurubuyla ortaklaşa, tam da bu insanlar için hizmet vermeye başlamış. Daha önce hiçbir kulüpte görmedim. Kapılarında ambulans bekliyor. Otoparklarına revir kurmuşlar. Herhangi bir sağlık sorununda ilk etapta yapılabilinecek tüm tedavi imkanları var. Bu yüzden Reina'yı kutlar diğer kulüplere örnek olmasını temenni ederim.



Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder