Uğur Önver Ekstra
HABERİ PAYLAŞ

Ses sanatçıları bile artık düz albüm okuyarak para kazanmıyorlar. Ne yapıyorlar? Ekstra sahne alıyorlar. Futbolda da öyle, düz futbol oynayarak 3 puan almak artık o kadar kolay değil. Hele ligin en az gol yiyen takımlarından birine karşı oynuyorsan. Biraz ekstra sahne alman lazım!

★★★

Değil mi Onyekuru? Tabii tuzun kuru! Zaten kiralıksın, seneye belli ki olmayacaksın. E zaten son Malatyaspor maçında iki kişilik oynadın, fazla kasmıyorsun. Aman sakatlanırsın falan, transferin tehlikeye girer, sen de haklısın. Ekstra senin neyine? Geçen yazımda yazdım zaten, sen ve arkadaşların maç seçiyorsunuz çok belli. Ya içine Maradona kaçmış, ilk yarıda top ne zaman ayağına gelse 2-3 kişiyi çalımlamaya çalışan Ndiaye, sana ne demeli! Kendini ekstradan Arjantinli sanan Senegalli!

Haberin Devamı

Kupa maçında keyfim yok, oynamak istemiyorum diyen Belhanda da ayrı bir vaka. Var mısın yok musun arkadaş, karar ver artık! Aslında sen sadece normal oynasan, senden ekstra da bekleyen yok.

★★★

Sahanın en iyisi, 1-1 biten ilk maçta Türk Telekom’da golü kendi kalesine atan Uğur Demirok ise biz daha neyi konuşuyoruz ki? Eski takımına karşı mükemmel oynadı adaşım. Ekstra oynayan tek kişi. Doğru dürüst gol pozisyonu olmayan tatsız tuzuz bir maçta sahanın yıldızı bir stoper oluyorsa varın siz düşünün.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder