Yağmur Kalyoncu Aşkın en patırtılı hali
HABERİ PAYLAŞ

Aşkın en patırtılı hali

Ağır ağır, kısık ateşte pişen bir Ocak ayından sonra heyecanlı, hareketli ve tabiki aşk dolu bir Şubat ayına merhaba diyelim mi? Birkaç gün sonra caddeler, sokaklar, vitrinler kırmızı kalplerle süslü aşk mesajlarıyla çıkacaklar karşımıza. Tüm zamanların en iyi aşk parçaları plaklarda dönmeye başlayacak. Yalnızlar biraz dudak bükecek. Eski sevgililer hatırlanacak belki de özlenecek. Aradığı aşkı bulduğuna inanlar da küçük sürprizlerle sevgiliyi sevindirmek için kolları sıvayacak. Her şey aşk için ve aşkla olacak. Ayakta kalmanın yaşamak demek olmadığı bu hayatta; bu küçük heyecanlar bizi nefes almanın ötesinde, kalbimizin sesine götürüyor olacak. Seviyorum ben özel günleri. Tatlı bir rüzgarla bana getirdiği heyecanı, coşkuyu, telaşı… Bu hafta benim gibi düşünenlerin hazırlıklarına, plan ve sürprizlerine ortak olmak için yazıyorum… Hadi o zaman başlayalım.

Haberin Devamı

SEVGİLİLER GÜNÜ YAKLAŞIRKEN KARNIMIZI TATLI TATLI AĞRITIP TELAŞLANDIRANLARIN LİSTESİ

MADDE 1) EYVAH NE GİYECEĞİM?

Ayrımcılık yapmak istemiyorum ama bu madde genelde kadın takipçilerim için karın ağrıtıcı oluyor. Sevgililer Günü akşamı için eyvah ne giyeceğim diyen erkek sayısı bir elin parmaklarını geçmezken biz kadınlar günler öncesinde bir telaşa kapılıyoruz. Ah şu mükemmeliyetçi halimiz... Keşke erkekler kadar basit düşünüp anlık karar verebilsek. Söz konusu güzel giyinmek ve zarif gözükmekse akan sular duruyor tabi. Bu tatlı telaşınıza iyi gelecek bir önerim var. Özellikle yoğun iş temposu, büyük şehirlerin trafik sıkıntısı gibi sebeplerle alışverişe çıkıp vitrinlerdeki kombinleri denemeye vakti olmayan takipçilerim için… Sevgililer Günü akşamında hesaplı ve şık gözükmenin yolu patırtı.com'da…

Aşkın en patırtılı hali

PATIRTI’LI AŞK KOMBİNLERİM

Hem şık hem hesaplı olsun diye mağaza mağaza dolaşıp yorulmadan, hatta yerinizden kıpırdamadan tabletinizden ya da akıllı telefonunuzdan istediğiniz şıklığı yaratabileceksiniz desem. 2019’un still önerileri benden kombinler patırtı.com’dan …

Sevgililer Günü söz konusu olduğunda kırmızı rengi hiçe sayamayız. Eğer o akşam için şık bir akşam planınız varsa kırmızı renkte, bol payetli, ışıltılı bir elbiseyle sevgilinizin size bir kez daha aşık olması kaçınılmaz. İddialı parçalar olan kırmızı elbiseleri sade ve zarif saç-makyaj seçenekleriyle kullanmanızı öneriyorum. Elbiseniz yeterince göz alıcıyken; saç ve makyajı da abartıp rüküş duruma düşmeyin. Gelin beraber patırtı.com'da kırmızı elbiselere ve kırmızı parçalarla yapılan kombinlere bir göz atalım.

Haberin Devamı

Aşkın en patırtılı hali

Akşam şık bir davetten ziyade, günü beraber geçireceğiz diyenler ve tarzı biraz daha sportif olanlar için kombin önerilerimde sıra. Tabiki seçimim yine kaliteli ve hesaplı ürünlerin adresi patırtı.com’dan. Jeanlerinizi vintage veya pijama üstü görünümündeki gömleklerle tamamlayabilirsiniz. Daha havalı görünmek için kemer kullanmayı da unutmayın derim. Kırmızı ve siyahın uyumundan yararlanabilirsiniz. Eteğinizde veya pantolonunuzda siyahı tercih ederek onu kırmızı bir üstle tamamlayın. Hem gündüze hem geceye adapte edilmesi kolay bir renk birleşimi olacaktır. Bu sade sportif kombinlere gösterişli çantalar ekleyebilirsiniz. Biraz abartmanın kimseye zararı olmaz.

Haberin Devamı

İşte sizin için patırtı.com'dan seçerek yaptığım kombin önerilerim.

Aşkın en patırtılı hali

Aşkın en patırtılı hali

Kırmızı ve siyah uyumunu çok klişe bulup farklı arayışa girenlerdenseniz, günün romantizmini yansıtan en iyi renk tercihi kuşkusuz pembe olacaktır. İsterseniz desensiz isterseniz desenli pembe parçaları sade kazak veya bluzlarla kombinleyerek romantik bir görünüm yaratabilirsiniz. Kombininizi tamamlamanız için; planınız gündüzse rahat bootieleri ya da yılın trendi kovboy botlarını, akşamsa stilettoları öneririm.

Sizler için bir tane hazırladım bile. Bakalım beğenecek misiniz? Kombin parçalarını patırtı.com'da bulabilirisiniz.

Aşkın en patırtılı hali

Ne romantik ne klasik! Ben çılgın bir aşığım. Ve stilimde de farklılıkları seviyorum diyorsanız sizler içinde patırtı.com’dan kombin yaptım. Renk ve tarz olarak alışılmışın dışındaki parçaların uyumu ile Sevgililer Gününde içinizdeki çılgın aşık yanı rahatça ortaya koyabileceksiniz.

Aşkın en patırtılı hali

Aşkın en patırtılı hali

GELELİM KARIN AĞRITAN TELAŞLAR LİSTESİNDE İKİNCİ SIRAYA

MADDE 2) SEVGİLİME NE ALACAĞIM?

Hatırlarsınız ilk maddeyi açıklarken erkekleri şanslı bulmuştum. Ne yazık ki bu maddenin başlığı altında tam tersi durumdalar ve pek de şanslı değiller. Bu kez bu zor soru karşısında karınları en çok ağrıyan erkekler. O kadar seçenek arasında seçim yapmak zor haklısınız. Ama #yagmurkalyoncutakipte imdadınıza yetişiyor. Hadi rahat bir nefes alın. Kızlar sizde. Hepiniz için tatlı ve bence romantik önerilerim var.

Aşkın en patırtılı hali

Patırtı.com sevgili kombinleri hazırlamış. Sayfayı tıkladığınızda sevgili kombinleri kategorisinin altında onlarca seçenekte ve çift olarak giyebileceğiniz kombinler var. Triko kazaklardan montlara, gömleklerden pijama takımlarına kadar yok yok. Hem kendinizi hem de sevgilinizi sevindireceğiniz bu romantik seçim için fiyatlar gerçekten çok uygun. 100 TL alışverişe ücretsiz kargo imkanı da sağlıyorlar.

Sevgili kombinlerine yakından bakalım… Bunlar benim seçtiklerim. Daha fazla seçenek isterseniz siteyi ziyaret edip detayları inceleyebilirsiniz.

Aşkın en patırtılı hali

Aşkın en patırtılı hali

Kendim için de bir tane seçtim. Sizin için kombin önerileri yaparken dayanamadım. Modeller o kadar güzel ki . Hangi kombini seçtiğimi görmek isterseniz sizi instagram sayfama bekliyorum.

Aksesuardan ayakkabıya, erkek giyimden kadın giyime, ev yaşam ürünlerinden kozmetiğe kadar oldukça geniş ürün yelpazesine sahip patırtı.com'un linkini aşağıya bırakıyorum. Hadi alışverişe. Hesaplı ve kaliteli ürün almanın tadını çıkararak tabi.

www.patirti.com

Umarım hayat hep böyle tatlı telaşlarla yorar bizi. Yaşadığımızı hissettiren bu özel günlerde düşünmekte düşünülmekte çok güzel. Her ne yaparsanız yapın seçiminizin içine size ait, sizi hatırlatacak bir şey katın. Küçük bir not, bir çift tatlı söz, belki teşekkür, belki özür… Ama en önemlisi AŞKLA KALIN…

-YAĞMUR KALYONCU X PATIRTI.COM İÇERİK ORTAKLIĞI-

Sıradaki haber yükleniyor...
holder