Yağmur Kalyoncu Buram buram yaz kokarken
HABERİ PAYLAŞ

Buram buram yaz kokarken

Seyahat bavullarına bakınca yaz mevsimi sanki biz kadınlara gelmiş gibi. Ama erkekler de stilleriyle plajlarda boy gösteriyor artık.

Yakın tarihte tatil planını iptal eden biri olarak bu yazıyı yazarken ne kadar zorlandığımı anlatamam size. Hele kızgın kumlardan serin sulara mekik dokuyan, tembelliğin baş rolde olduğu hallerinizi düşündükçe hasetimden çatlıyorum desem eksik olmaz. Instagramlarınızdaki o bitmek bilemeyen tatil fotoğraflarınız için yorum bile yapmıyorum.

Editör arkadaşlarımın tatil bavullarını nasıl hazırladığını, yanlarına neler aldıklarını okuyup izlerken; tıka basa doldurduğum bavulumu dolaplara tekrar yerleştirme anım tam bir travma. Tatil hevesim şimdilik kursağımda kaldığı için bende bu hafta size buram buram yaz kokan bir yazı hazırlamaya karar verdim. Özlemimi böyle dindirebildim. İncinen duygularımı böyle bastırabildim.

Haberin Devamı

Birkaç haftadır kadın takipçilerimi yakından ilgilendiren konular üzerinde yazdığımı gören erkek takipçilerim bol bol sitem kokan mesajlarıyla beni bombaladılar. Ben de kadınların izni ile bu hafta erkek takipçilerim için bir içerik hazırlamak istedim. Gönüllerinizi alabilirim umarım.

STİLLERİ İLE PLAJLARI FETHEDECEKLER

Bavullara bakınca yaz mevsimi sanki biz kadınlara gelmiş gibi. Bikinisi mayosu, havlusu pareosu, kremi yağı, çantası, gözlüğü derken 3 günlük tatil için 3 bavulla yola çıkabilme yeteneği mevcut biz kadınlarda. Ee malum plajda modanın nabzı tutulacak.

Erkek takipçilerimin bir şort bir sandaletle bütün yazı geçirebilir olmasını takdir ediyor ayakta alkışlıyorum. Akıllıca alışveriş yapıp seyahat çantalarını akıllıca hazırlıyorlar. Çoğu zaman hazırladıkları kombinlerle bizden daha şık ve etkileyici gözüküyorlar.

Yaz stillerinde rahatlığın bir o kadar da şıklığın öne çıkmasını isteyen, az ve öz bavulla seyahatin tadını çıkarmak isteyen erkek takipçilerim için birkaç önerim var.

Erkek giyimin öncü markası Kiğılı, Marine koleksiyonu ile erkeklere plajda da şıklıklarından ödün verdirmiyor. Kiğılı kalitesiyle üretilen deniz şortları, plaj havluları, şezlong havluları, plaj bornozları, peştamaller ve plaj terlikleri hem kaliteleri, hem de renk ve kumaş seçimleri ile şehirli erkeklerin ihtiyaçlarına eksiksiz karşılık veriyor.

Haberin Devamı

Yazın vazgeçilmez renkleri lacivert, mavi, beyaz, kum rengi ve antrasit Kiğılı Marine koleksiyonun ana renklerini oluşturuyor. Çabasız şıklık yaratan parçalarda, turkuaz mavisi, kahverengi, yeşil, siyah, kırmızı ve turuncu detaylarla hareket yaratılarak, muhteşem stil tamamlanıyor. Renklerin yardımıyla kendini ifade eden erkekler kadar, klasik siyahtan vazgeçemeyen erkekler de Marine koleksiyonunda aradıklarını buluyor.

Sizin için bir kombin yaptım bile…

CİLDİNİZ YAZ REHAVETİNE KAPILMASIN

Güneş, deniz, kum derken zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız bu günlerde cildinizin her zamankinden daha çok bakıma ihtiyaç duyduğunu söylesem “Bu da nerden çıktı şurada iki gün huzur ver bize Yağmur” demenizden korkuyorum. Huzura ihtiyacınız var kabul ama güneşin zararlı etkilerine maruz kalmış, bütün gün plajda kızgın kumlarda yağdı kremdi gözenekleri tıkanan cildinizin tıpkı sizin gibi nefes almaya ihtiyacı var. Cildiniz için de tatil demek bakım demek. Her zamankinden daha yoğun bir bakım hem de…

Haberin Devamı

Yaz aylarında cilt bakımınızı ihmal etmeyin

Umarım tatil bavulunuzda cilt bakım ürünlerine yer açmışsınızdır. Benim tatile çıkarken bavuluma ilk koyduğum şey yüz ve cilt bakım ürünlerimin yer aldığı bakım çantam.

Yaz aylarında bakım yapmak hiç de kolay değil çünkü. Doğru ürünler kullanmazsanız bakımınız kâbusa dönebilir. Bütün gün cildinizi bronzlaşmak uğruna çeşitli ürünlerle yoruyorsunuz. Üstelik bu ürünlerin yağlı yapısı cildinizin nem dengesini değiştiriyor. Bir de üzerine bol miktarda güneş ışını… Gözenekleriniz iyice tıkanıyor ve cildiniz bu ani duruma akne ve döküntülerle reaksiyon veriyor.

Doğal cilt bakım ürünlerini tercih edin

Konumuz yaz aylarında cilt bakımı olsa da yaz-kış doğal ürünler kullanarak bakım yapmanızı öneriyorum ben. Cildinizi kimyasal ürünlerin ‘mış’ gibi yapan etkilerinden korumanız gerektiğinin altını çiziyorum her yazımda. İçeriğinde paraben, parfüm ve alkol içermeyen doğal ürünleri sayfamda sizlerle tanıştırıyorum. Bugün de sizleri deneyip sonuç aldığım doğal ürünlerin öncüsü ACVİT KOZMETİK ürünleri ile tanıştıracağım. Tanıştıracağım dediğime bakmayın benim gibi birçok editör arkadaşımın ünlü ve fenomen influencerların tercihi ACVİT KOZMETİK ürünleri. Yaz-kış, güvenle yüz ve cilt bakımınızda kullanacağınız ACVİT KOZMETİK ürünlerini takibime aldım ve deneyimlerimi anlattığım bir video hazırladım. Video Posta.com.tr adresindeki köşemde yayında. Gelin şimdi kişisel bakımda çok geniş bir yelpazeye sahip olan Acvit Kozmetik’ten seçtiğim favori ürünlerime yakından bakalım…

Ürünleri kullanmaya başlamadan önce markayı yakından tanımak için ofislerine ziyarete gittim. Kapıdan içeri girer girmez etkileyici bir slogan karşıladı beni.

GÜZEL OLMA, EN GÜZEL OL…

Ardından işine aşkla bağlı bir CEO… Markanın yola çıkış serüvenini ve ürünleri büyük bir keyifle dinledim Acvit Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çetin’den. Güzel olma, en güzel ol sloganını da öyle zarif açıkladı ki. Biz kadınların duymak istediği şekilde. “Bütün kadınlar güzeldir. Kadınları cezbeden güzel olma fikri değil en güzel olma düşüncesidir. Acvit Kozmetik ürünleri dünyası; kendisine özen gösteren, değer veren ve yaşamının her anında hep iyi görünmek isteyenlerin güzellik deneyimlerini keyifle yaşadığı bir dünyadır” dedi. Üst segment doğal ürünlere imza atan Acvit Doğal Kozmetik dünyasının ürün portföyü o kadar geniş ki. İhtiyaç duyduğunuz tüm doğal kişisel bakım ürünleri marka çatısı altında mevcut. Sağlıklı ve etkileyici bir görünümün temiz bir ciltten başladığına inanan biri olarak ilk etapta temizleyici ürünleri denedim. Etkileyici ve sonuç veren ürünler…

Acvit Yüz Temizleme ve Bakım Jeli

Ürün seçimi yaparken dikkat ettiğim bir ayrıntı var. Bir ürünle birden fazla etki sağlamak hem zamandan hem de bütçeden tasarruf etmek. Acvit Temizleme ve bakım jeli bu konuda favorilerimden. Aynı ürünle 3 etkiyi gözlemlemek mümkün. Temizleme, nemlendirme ve ferahlatma… Ferahlatıcı özelliği sayesinde günün yorgunluğunu atmada bire bir. Abartılı makyajları bile arındırmada mükemmel sonuç veren bu jel denediklerimin en iyisi diyebilirim.

Vensil Özel Granüllü Dermo Peeling

İkinci aşama cildin canlı tabakasının ortaya çıkmasına yardımcı Vensil Özel Granüllü Dermo Peeling ile derinlemesine bir temizlik. İçindeki mikro tanecikler sayesinde ölü hücrelerin atılmasını sağlayarak cildinize canlılık kazandırmaya yardımcı. Vensil peeling uygulaması ile cildinizi siyah noktalardan arındırabilirsiniz. Vensil Özel Granüllü Dermo Peeling, genişlemiş gözeneklerin, kırışıklık, cilt kuruluğu ve yorgunluğunun oluşumunu önlemeye yardımcı bir ürün.

Acvit Yıkanan Siyah Cilt ve Yüz maskesi

Gelelim en sevdiğim aşamaya… Maske uygulamasını sevdiğimi bilmeyen yoktur artık. Çeşit çeşit maske denesem de hala favorim soyulabilir maskeler yerine su ile durulanabilir olanlar. Renkli maskeler deneyip bekleme sürelerinde muziplikler yapmaya bayılıyorum. Instagram videolarım sanırım örnek olur bu eğlenceli hallerime. Acvit Yıkanan Siyah Cilt ve Yüz maskesi de en eğlenerek uyguladığım ve sonuçlarını uygulama sonrasında hemen aldığım maskelerden. Doğal polifenel teknolojisi ile yapılan maske kırışıklık, akne, sivilce, doğum ve güneş lekesi gibi sorunlardan kurtulmanıza yardımcı. Özellikle yaz aylarında güneşten etkilenen cildiniz için 2 gün arayla uygulamanızı öneriyorum. Sonuç mükemmel.

Acvit Yenileyici ve Nemlendirici Krem

Ve gelelim sağlıklı, etrafını ışıl ışıl aydınlatacak etkileyici bir güzelliğin olmazsa olmazına. Tabi ki nemlendirici ve yaz-kış kullanmanız gereken güneş koruyucu. Acvit Yenileyici ve Nemlendirici Krem, içeriğindeki doğal polifinol özütleri, greyfurt, kabak çekirdeği, üzüm çekirdeği eksraktı sayesinde cildinizin nem ve parlaklık kazanmasına yardımcı olacak. Aynı zamanda bu doğal özler cildinizde anti-aging etkisi göstererek ciltteki çizgilerin hafiflemesine ve ciltteki elastikiyet kaybının yeniden yapılanmasına yardımcı olacak.

Güneş koruyucusuz sokağa bile çıkmayın

Güneş koruyucu kremleri sadece yaz aylarında kullananları uyarmak istiyorum. Güneş ışınlarının cilt üzerindeki etkisi sıcaklık ve mevsimlerle ilgili değil. Bu nedenle güneş ışınlarının yoğun olduğu yaz mevsiminin yanı sıra kışın da güneş koruyucu kullanmak önem taşıyor. Kış güneşi de olsa hatta direkt güneş ışığı gelmese bile korunmak gerekiyor. Çünkü ışınlar buluttan bile geçiyor. Bu nedenle koruyucu kremlerin en azından güneş gören el, yüz gibi yerlerde kullanılmasını tavsiye ediyorum. Acvit Güneş Koruma Kremini yaz-kış çantanızdan eksik etmeyin derim. Her cilt tipine göre özel oluşturulmuş doğal içeriği ile benim bakımımda eksik etmediğim bir ürün. Son olarak saçlara da doğal bakım diyorum. Denizden ve güneşten yıpranan saçlarınız için Acvit Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çetin’den bir uyarı geliyor burada. Şampuanın saçı yıkaması değil, saç derisini beslemesi gerektiğinin altını çiziyor. Çok köpüren şampuanlar saçlarınıza zarar verebilecek kimyasalları içerir. Saçlarınızın dökülmesine yol açabilir. Bu nedenle siyah maske ve doğal siyah şampuanın mucidi olan Activ Kozmetik ailesi olarak sizlere köpürmeyen Activ Bioro şampuanı kullanmanızı öneriyoruz. Acvit Doğal Kozmetik dünyasını anlatmaya devam edeceğim. Bu haftalık bu kadar. Ürünlerin içerikleri kullanımları ve tavsiyelerimi içeren eğlenceli videomuz posta.com.tr de ve @yagmurkalyoncu instagram hesabımda sizleri bekliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder