Yağmur Kalyoncu Kore cilt bakımının kalbi Watsons
HABERİ PAYLAŞ

Kore cilt bakımının kalbi Watsons

Güzelliğin ve gençliğin şifresini çözen Koreli kadınların bakım sırlarını hangimiz merak etmiyor ki?

Işıl ışıl parlayan, pürüzsüz ciltlerini neye borçlular?

Daha da önemlisi bu sağlıklı görünümlerini nasıl koruyorlar? 2019 için K-Beauty yılı demek yanlış olmaz herhalde. Tüm dergiler, bloglar, sosyal medya hesapları, influencerlar K-Beauty felsefesini ve ürünlerini yazıyor.

Dünyada Paris, Londra ve New York gibi metropol kentlerde K-Beauty ürünleri satan mağaza sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye’de ise Kore cilt bakımı deyince akla ilk Watsons geliyor. K Beauty etkisi bu kadar büyümüş ve dünyayı sarmışken bizde bu hafta Watsons ile Güney Kore’ den tüm dünyaya yayılan K-Beauty felsefesinin derinliklerine inmek ve eğer hala duymayan kaldıysa sizleri Kore güzellik sırları ile tanıştırmak istedik.

Haberin Devamı

K-BEAUTY Nedir?

Korelilere göre güzellik sağlıklı olmakla başlar. İyi görünmekle iyi hissetmek arasında bir bağ olduğunu vurgulayan Korean Beauty rutininde iyi bir cilt temizliği, nemlendirici kullanımı, cildi dış etkenlerden koruma, sağlıklı beslenme ve doğal tonlardaki makyaj ürünleri kullanarak Glass Skin adı verilen cam gibi parlak ve canlı cilde kavuşmak mümkün.

Ancak sabırlı olmanız gerekecek. Zira K- Beauty rutini en az 10, en çok 18 basamaktan oluşuyor. K-BEAUTY ile tanıştınız ama ve nereden başlayacağınıza karar veremediniz mi?

Güney Kore K-Beauty rutinine her geçen gün yeni ve mucizevi ürünler eklemeye devam ederken nereden başlayacağınızı bilememekte haklısınız. Binlerce ürün ve hatta tavsiye arasında kaybolanlar için K- Beauty ’ nin güvenilir adresi Watsons ile birlikte 10 adımdan oluşan özel bir rutin hazırladık.

WATSONS İLE K- BEAUTY RUTİNİ

Kore cilt bakımının kalbi Watsons

1.Adım Makyaj Temizleme ve Oil Cleanser / Scinic All Day Fine Mint Paste

Kore cilt bakımının kalbi Watsons

Naneli formülü ve içerisinde bulunan özel fırçası ile gözenek temizliğinde yeni bir çağ açan Scinic All Day Fine Pore Mint Paste siyah noktaların görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Diş macununa benzer bir tüp ile yanında silikon fırçası bulunuyor.

Ürünü gözeneklerinizin olduğu bölgeye sürüp kurumasını bekleyin. Sonra fırçasını ıslatıp maskeyi köpürterek ürün yok oluncaya kadar fırçalayın. Sonucuna inanamayacaksınız.

Haberin Devamı

2. Adım Su Bazlı Temizleme / Pink by Pure Beauty Micellar Water

Kore cilt bakımının kalbi Watsons

Bu köpük temizleyici cildi arındırmaya, korumaya ve cilt tonunu ayarlamaya yardımcı olan cilt bakım serisidir. İçeriğindeki Kore’ye özgü güzellik bileşenleri ve çiçek özleri; tıkanık gözenekleri hedef alarak cilt görünümünün pürüzsüzleşmesine yardımcı olur.

3. Adım Peeling / Scinic All Day Fine Pore Peel off Pack

Kore cilt bakımının kalbi Watsons

Uygulama yaparken göz ve çevresinden uzak tutmak gerekir. Kuruması için 20-30 dk yeterlidir. Tamamen kuruduktan sonra yüzünüzden soyarak çıkarabilirsiniz.

4.Adım Tonikle Arındırma / Scinic Sparkling Pore Toner

Kore cilt bakımının kalbi Watsons

Cildi nemlendirir, sebumu kontrol altında tutar.

5. Adım Essence Kullanımı / PB Youth Restore Lift and Nourish Firming Face Serum

Kore cilt bakımının kalbi Watsons

Pure Beauty Youth Restore Lift & Nourish grubu cildinizi yeniden canlandırmaya ve parlaklığını korumaya yardımcı olan güçlü antioksidan içeriklerin birleşiminden formüle edilmiştir. İçeriğindeki özler ile cildinizi besler, nemlendirir ve yatıştırırken yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olur.

Haberin Devamı

6. Adım Serum ve Yardımcılar / Collagen by Watsons Hydro Balance

Kore cilt bakımının kalbi Watsons

Yağlanma ve parlama yapmadan cildin nem-sebum dengesinin sağlanmasına yardımcı olur.

7. Yüz Maskeleri / SNP Animal Panda Beyazlatıcı Maske

Kore cilt bakımının kalbi Watsons

Maske yapmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! Panda desenli SNP Animal Panda Beyazlatıcı Maske donuk ve matlaşmış cildinize ışıltısını geri kazandırır.

8. Adım Göz Çevresi Kremleri / Pure Beauty Pomegranate Urban Shield

Kore cilt bakımının kalbi Watsons

Özel Pomegranate Urban Shield Compleks stresli ve donuk cildi canlandırmak için antioksidan ve kirlilik önleyici koruma sağlamaya, cilt bariyerini güçlendirmeye, hava ve çevre kirliliğine karşı cildin savunmasını artırmaya yardımcı olur. Paraben,lanolin ve alkol içermez.

9.Nemlendirici Kullanımı / Frudia Hydrating Cream

Kore cilt bakımının kalbi Watsons

%77 oranında yabanmersini özü içerir. Yapısı Yaban mersini reçeli gibi açık mor, saydam jel şeklindedir. Yapışkan bir his bırakmadan cildinizi nemlendirir. Cildinize canlılık ve uzun süreli nemlendirme sağlar.

10. Adım Güneş Koruyucuları / Pure Beauty Silky Touch Güneş Kremi Yüz Gkf 50+

Kore cilt bakımının kalbi Watsons

Cildinizi güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı korumaya yardımcı olur. Hafif ve ferahlatıcı yapıdadır. Cildinizin nem dengesini kontrol altına almaya, antioksidan içeriğiyle cildinizi nemlendirmeye ve yatıştırmaya yardımcı olur.

Watsons ile K-Beauty hakkında diğer detaylar @yagmurkalyoncu instagram sayfamda… Alışveriş için haydi www.watsons.com.tr 'ye...

YAĞMUR KALYONCU X WATSONS İÇERİK ÇALIŞMASI

Sıradaki haber yükleniyor...
holder