Yağmur Kalyoncu Kore'den gelen güzellik sırları
HABERİ PAYLAŞ

Kore'den gelen güzellik sırları

Sevgili takipçilerim bu hafta Koreli kadınların güzellik sırlarını takibime aldım. Hatırlarsınız geçen haftalarda konuyu Pazar Postası’nda da kaleme almış ve ürün favorilerimi size detaylıca anlatmıştım. Koreli kadınların kusursuz güzelliklerinin altında yatan gerçek; ciltlerine ne kadar baktıkları ile ilgili. Bu araştırmayı yaparken okuduğum bir detay beni hayli şaşırttı. Güzel görünmek ile iyi hissetmek arasında bir bağ olduğuna inanan Koreli kadınlar cilt bakımına saatlerini ayırmalarına rağmen sabah kalktıklarında kendilerini yeteri kadar güzel bulmuyorlarsa dışarı bile çıkmıyorlarmış.

Haberin Devamı

Koreden gelen güzellik sırları

Biraz emek vererek kusursuz bir cilde sahip olmak artık hayal değil

Kore kadınlarının cildi gibi sağlıklı, parlak, pürüzsüz bir cilt hayal değil belki ama biraz emek istiyor. Hatta bu vurguyu yapan bir atasözleri bile var. ‘Çirkin kadın yoktur, tembel kadın vardır.’ Neden böyle diyorum? Çünkü Koreli kadınların cilt tipine ve ihtiyacına göre yaklaşık 8-10 adımdan oluşan bir bakım rutini var.

Koreden gelen güzellik sırları

Sabah/akşam farklı ürünlerle cilt temizliklerini yapıp bakım ritüellerini uyguluyorlar. Pek çok Koreli kadının genel olarak 14-18 arası farklı ürünü bir gün içerisinde kullandığını söyleyebilirim. Konu cilt bakımı olduğunda daha azı düşünülemez bence de. Bakım dediğiniz şey “Yüzümü yıkayıp siliveriyorum” olayı değil. Yazıma tembelliği bırakıp, detaylı ama etkili Kore Bakım Ritüelini keşfetmek isteyenler için Korendy Türkiye’ yi anlatarak başlamak istiyorum. Ardından favori ürünlerimi ve kullanım detaylarını anlatacağım sizlere.

Koreden gelen güzellik sırları

Koreli kadınların güzelliğini tüm kadınlara vaat eden Korendy, 2015 yılından itibaren Güney Kore'den bütün dünyaya K-Beauty diye tanınan Kore cilt bakım ürünlerini online olarak satmaya başlıyor. Türkiye’den gelen yoğun talep üzerine marka sahibi Tuğba Şanlı 2017 yılında Türkiye’ de de bir online şube açarak bu ürünlerin satışına başlıyor. Korendy Türkiye çatısı altında bir çok ürün olsa da ekip için önemli olan çok çeşit değil etkili bir içerik ile güvenilir ürünleri müşterisine sunmak. Kore bakım ritüeliniz bir danışman eşliğinde başlıyor. Ürünler cilt tipi, ihtiyaç ve sorunlarınıza göre belirleniyor. Cilt sorunlarımı ve ihtiyaçlarımı anlattığım mail sonrası benim için özel olarak seçilen ürünlerden bir rutin oluşturuluyor. Ürünlerin kullanım şekilleri ve zamanları (ilk hafta, ikinci hafta ve aylık olmak üzere sabah/akşam) konusunda detaylı bir bilgi veriliyor. Ve rutine uymanız isteniyor. Ayrıca K-Beauty ürünlerinin doğal yapısı hakkında bilgilendirme yapılırken bu ürünleri kullanırken başka bir rutine devam etmemeniz isteniyor.

Haberin Devamı

Koreden gelen güzellik sırları

İŞTE BENİM BAKIM RUTİNİM

Cilt bakım uzmanı eşliğinde hazırlanan ve ihtiyacıma gör 5 aşamadan oluşan rutinimi gelin beraber izleyelim.

Hayvanlara zarar vermeden, doğaya saygılı ve doğal içeriklerle oluşturulan bu ürünlere korendy.com.tr den ulaşabilirsiniz. Ürünleri satın alabileceğiniz tek kanal burası. Yazını başında da belirttiğim gibi Korendy, Türkiye’de sadece online olarak müşterisine hizmet ediyor. Online olarak güvenle yaptığınız alışverişiniz çok tatlış bir pakette özel bir notla, çok kısa bir sürede size ulaştırılıyor. Ürünlerimin zarar görmeden, bu kadar özenli bir şekilde bana ulaşıyor olması da bakımım kadar beni etkileyen faktörlerden. Üstelik Korendy Türkiye ekibi mail yoluyla sizi her aşamada bilgilendiriyor.

Haberin Devamı

Hadi sizde kendi Kore bakım rutinizi oluşturmak için Korendy.com.tr’ yi tıklayın gerçek güzellik ile tanışın.

Koreden gelen güzellik sırları

Sıradaki haber yükleniyor...
holder