Yağmur Kalyoncu Sevgililer gününde güllerin içinden geçmeye ne dersiniz?
HABERİ PAYLAŞ

Sevgililer gününde güllerin içinden geçmeye ne dersiniz?

Sevgililer Gününe sayılı günler kalmışken romantik birkaç cümle ile bende havadaki aşk kokusuna karışmak istedim. Sevgililerde tatlı bir telaş var. Kimisi bir çift tatlı sözü nasıl süslerim diye düşünüyor, kimisi kocaman bir hediye paketinin içine bu yıl ne koysam diye. Bazısı güllerin büyüsüne bırakmış kendisini. Bazısı da bir tek taş ışıltısına. Aşkın yaşı yoktur deyip beraber geçen yılların hatıralarını, hatrını albümlere dökenler de var, “Ne gereği var canım süslü hediyelere. Aşk sadece bir gün mü? ” diyenler de … Anlayacağınız kimine göre “Sevgilier Günü” bahane, kimine göre de şahane…

Haberin Devamı

Ben özel günleri adı konmuş bir fırsat olarak görürüm hep. Günlük hayat koşturmacasında unuttuklarımızı, yetişemediklerimizi, ihmal ettiklerimizi kulağımıza fısıldayan ve yeni bir başlangıç yapma şansı sunan. Işıkları kapama zamanıdır özel günler benim için. Aydınlıkta görmeye alıştıklarımı karanlıkta hissetmeme imkan veren. İçim kıpır kıpır olur benim kim ne derse desin. Şarkılar söylerim, yazarım, çizerim …

Bu hafta da yaklaşan Sevgililer Günü heyecanı ile attım başlığımı. Seni seviyorum hikayelerinize ilham verecek ve hatta eşlik edecek tatlı öneriler kaleme aldım. Sevgililer Günü’nde romantik ve etkileyici bir sürpriz yapmak isteyenler için akla ilk gelen çiçeklerden yardım alarak hazırsanız sizi güllerin içinden geçirmeye geliyorum.

DÜNYADA YILDIZI YÜKSELEN ÇİÇEK KAFELERİN TÜRKİYE’DEKİ İLK ÖRNEKLERİNDEN BİRİ F’ROSES

Bu yıl Sevgililer Günü’nde sevgilinizi harikalar diyarına götürmeye ne dersiniz?

Sevgililer gününde güllerin içinden geçmeye ne dersiniz

Bir kapı düşünün ki adımınızı atar atmaz sizi harikalar diyarına götüren. Duvarların hayal pembesi çiçeklerle örüldüğü, gül kokusunda çikolataların fincanlarınıza döküldüğü… Ahşap bir kapının ardında huzur ve mutluluk saçan bir diyar. Öyle Alice’in ki kadar uzaklarda da değil. İstanbul’ un göbeğinde, Arnavutköy’ ün meşhur taşlı kaldırımlı sokaklarından birinde… Gözü kapalı bulabilirsiniz burayı. Gül kokularını takip edin yeter. Ulaştığınızda sizi bir prenses karşılıyor olacak. Diyarın prensesi Fatma Nur Uysal Doğan.

Haberin Devamı

Sevgililer gününde güllerin içinden geçmeye ne dersiniz

Sizin için bu diyarı keşfe ilk ben çıkıyorum. Çok yakın zaman önce Arnavutköy sahilinde kapılarını çiçek kafe konseptiyle açan ve Türkiye’de çok yeni tanınmaya başlayan bu konseptin öncüsü olan F’roses; Sevgililer Günü için sevgilinize anlam taşıyan sürprizler sunmanıza yardımcı olacak... Biz Fatma ile birlikte size ilham verecek birkaç öneri hazırladık bile…

Sevgililer gününde güllerin içinden geçmeye ne dersiniz

O gün sevgilinizi bir kahve molası için F’roses'a davet edin. Bir cafeye geleceğini bekleyen sevgiliniz için F’roses hayli şaşırtıcı ve romantik olacaktır.

Sonra benim favorim olan Güllü Beyaz Çikolata ve Ruby Çikolatalı Dome ikilisinden sipariş edin.

Sevgililer gününde güllerin içinden geçmeye ne dersiniz

İşini aşkla yapan bir ekip size servis yapıyor olacak. Küçük ama bir o kadar da büyüleyici bu çiçek diyarında en güzel aşk şarkıları da size eşlik edecek.

Bu sihirli lezzetlerden sonra masanıza birden daha önce sevgiliniz tarafından seçimi yapılan özel kutusunda taze güller gelecek. Belki de sadece tek bir dal gül. Seçim sizin. Her iki türlü de çok romantik.

Sevgililer gününde güllerin içinden geçmeye ne dersiniz

İş yoğunluğundan dolayı F’roses'ı ziyarete gelemezseniz de üzülmeyin. Fatma ile onu da düşündük. Sevgililer Günü için organize edilen VIP servis hizmeti ile kapınız bir servis personeli tarafından çalınacak ve sevgili Fatma’nın creative director’lüğünde tasarlanan çok özel gül aranjmanı sevgilinize teslim edilecek.

Haberin Devamı

Sevgililer gününde güllerin içinden geçmeye ne dersiniz

Güllerin içinden geçerek, sevgilinizi güldürmek, gülümsemesine bir sebep olmak isterseniz yeriniz de, gülleriniz de hazır. Siz yeter ki işte beraber güleceğim ama ağlamaya da beraber varım dediğiniz birini kalbinize yol arkadaşı edin. Güller gülümseyişiniz olmadan anlamsız. Sözler karnınızda kelebekler uçuşmadan cansız. Biz size sadece ambiyansı yaratabiliriz. Gerçek aşkı keşfedecek, onu aramaya, ona yürümeye ,onu yaşamaya cesaret edecek olan sizsiniz. Ve unutmayın en değerli hediyeniz gülümseyişiniz ve kalbiniz.

Kapanış karesi de benim güllerin içinden geçme anımdan olsun…

Sevgililer gününde güllerin içinden geçmeye ne dersiniz

Aşkla kalın…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder