Yağmur Kalyoncu Sınırları aşan markalar
HABERİ PAYLAŞ

Sınırları aşan markalar

Yepyeni bir heyecanla karşınızdayız. #yagmurkalyoncutakipte ülke sınırları aşıyor. Bu kez Türkiye’yi global arenada başarı ile temsil eden markalar ve yöneticileri köşemde konuğum olacak ve markalarının ilham verici başarı hikayelerini sizlerle paylaşacak.

Korkmayın hemen. Güzellik ve moda yazılarıma ara vermiyorum. Her ay iki kez bu başlık altında güzelliğe farklı bir pencereden bakacağız birlikte. Biliyorsunuz benim güzellik tanımım biraz farklı. Dünyayı, kadın-erkek fark etmez insanı güzelleştiren şeylerin sadece bakım ve kozmetik ürünleri olmadığını düşünen bir editördüm hep. Hayal etmek, üretmek, inanmak, başarmak gerçek güzelliğin sihirli anahtarları. Şimdi bu anahtarı kendi iç yolculuğunda bulmuş isimlerle bir araya gelip hikayelerine ortak olmaya hazırlanıyorum. Amacım zaferlerini tereddütsüz bir inanışa borçlu olan konuklarımın acaba yapabilir miyim diye düşünen okurlarıma ilham kaynağı olmasını sağlamak. Bu başlık çerçevesinde markasını global arenada tanıtmak isteyen, kendine inanan güçlü kadın girişimcilerle de bir araya gelecek onların da hikayelerini duyurmaya çalışacağım.

Haberin Devamı

JW Marriott İstanbul Bosphorus’un büyüleyici İstanbul manzarasında gerçekleştirdiğimiz programımızın ilk bölümünün konuğu KM Events Turkey Dubai sahibi Meltem Tepeler. Dünyada destinasyon etkinlik-davet ve düğünleri deyince akla gelen ilk isim Meltem Tepeler. Ne kadar gurur verici. Bir Türk kadının bu kadar geniş bir pazarda adını ilk sıralara yerleştirmesinden gurur duydum. Hayal etmenin, başarmanın sınır tanımadığına bir kez daha inandım.

Ancak hiçbir başarı, hele sınırları ülke dışına taşan bu denli büyük başarılar bir anda ve tesadüfen olmuyor tabi. Bir çoğu yıllar boyu süren disiplinli ve özverili bir çalışmanın sonucu.

Keyifle izleyeceğinizi düşündüğüm video ile hazırsanız yolculuğumuza başlayalım. Bizlere yagmurciklakalyoncu@posta.com.tr adresinden ulaşıp marka hikayelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder