Yağmur Kalyoncu Sonbaharda cildinize ekstra özen gösterin
HABERİ PAYLAŞ

Sonbaharda cildinize ekstra özen gösterin

Sevgili takipçilerim yeni haftadan hepinize merhaba, Havalar gitgide soğurken cildinizi yeni hava şartlarına hazırlayacak bazı öneriler hazırladım. Yaz kış kullanacağınız ürünlerin size uygun olmasına dikkat edin uyarısı ile başlamak istiyorum. Cilt tipinize ve cildinizin ihtiyaç /sorunlarına uygun olmayan bir ürünü içeriği ne kadar farklı ve iyi olursa olsun kullanmamanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca kullanacağınız ürünlerin paraben, boya gibi kimyasal madde içermeyen doğal özlerden oluşmasına dikkat edin.

Haberin Devamı

Bu hafta sizler için ,sunduğu doğal içeriği ile dikkatimi çeken bir ürünle tanıştırmak istiyorum. Sıkı takipçilerim hatırlayacaklar. Daha önce de Posta Gazetesi’ndeki köşemde yer vermiştim REHOC Kozmetik ürünlerine. Cildime ve ihtiyaçlarına uygun birkaç ürününü deneyip etkilerini gözlemledikten sonra tekrar yazmak istedim. REHOC Kozmetik marka kurucusu /yöneticisi Hale Oruçoğlu ile bir araya gelerek cildinizin ihtiyaç duyduğu bakım önerilerini sizler için dinledim.

Sonbaharda cildinize ekstra özen gösterin

İşte cildinizin ihtiyacı olan doğru bakım ürünleri ve uygulamaları

Cildimizle ilgili can sıkan problemlerin başında cilt lekelenmesinin geldiğini belirten Hale Oruçoğlu “ Ne kadar korusak da cildimiz güneşin zararlı UV ışınlarından mutlaka etkilenmiştir. Güneş, cilt yaşlanmasının en önemli nedenlerinden biridir. Güneş ışığından etkilenen kişilerde öncelikle deri kalınlaşması olur. Derinin doğal korumasını arttırmak için derinin rengini veren hücreler daha fazla renk maddesi salgılar. Uzun süre güneşe maruz kalan deride zaman içinde incelme, elastikiyetin bozulması (kırışıklık), kuruluk ve lekelenme görülür. Sonbahar ve kış aylarında da güneş ışınlarına dikkat edin” uyarısında bulundu.

LEKELERDEN KURTULMA ZAMANI

Bu haftanın ilk önerisi Leke tedavinizde size destek olacak bir ürün. Leke tedavisinin zor ve uğraş gerektiren bir süreç olduğunu unutmayın. Disiplinli olmak altın kural. Seçmiş olduğunuz tedavi yöntemini ve ürünü disiplini bir şekilde kullanım talimatlarına uygun olarak kullanmalısınız.

Öncelikle cildinizin nem dengesini düzenlemek lazım. Hyaluronik Max B5 vitaminli ürününü tedavinizde yardımcı olacak bir ürün olarak denemenizi öneriyorum. Tüm cilt tiplerine uygun olan REHOC Hyaluronik Max B5, elastikiyet kaybının toparlanmasında ve gün boyunca cildin parlak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı bir üründür. Temiz cilde sabah akşam ince bir tabaka hallinde uygulanması gerekmektedir. Güneş lekelerinin dışında kırışıklık, mat görüntü gibi yakınmalar varsa bu sorunların giderilmesine de yardımcı olur.

Haberin Devamı

Sonbaharda cildinize ekstra özen gösterin

Leke tedavisinde önerebileceğim bir diğer destekleyici ürün REHOC Aydınlatıcı Krem. Aydınlatıcı krem bezelye extraktı içeriyor. Güneş lekeleri, hamilelik lekeleri ve yanlış ürün kullanımından oluşan lekelerin giderilmesinde yardımcı bir üründür. Akşamları ince bir maske halinde kullanarak sabaha kadar cildinizde tutarsanız çok daha etkili bir sonuç alabilirsiniz.

Sonbaharda cildinize ekstra özen gösterin

PARLAK CİLT İÇİN PEELİNG

Peeling leke tedavisinde başvurulan bir diğer yöntemdir. Özelikle derin yerleşimli olduğu düşünülen lekelerde peeling yöntemi evde kullanılacak krem tedavisi ile birlikte daha iyi cevap verir. Peeling uygulamasındaki amaç deride lekeli olan hücrelerin soyularak atılmasını sağlamak hem de ciltteki renk hücrelerinde renk üretimini baskılamaktır. Ginseng özlü, C vitamin ve limon içerikli REHOC Ginseng Ectract Peeling Jel ölü deriyi atmakla birlikte ciltteki koyu leke tonunu açmayı destekleyici bir üründür.

Haberin Devamı

Sonbaharda cildinize ekstra özen gösterin

Yüz, boyun, dekolte ve özellikle el bölgesinde oluşan kırışıklıkları ve yaşlanma etkilerini gidermeye yardımcı olması için de REHOC Anti-Wrinkle Anti-Aging Cream Two In One’ ı öneriyorum. Yaşlanma ve kırışıklık karşıtı bu krem oloropein içeriyor. Oloropein nedir diye sorarsanız oloropein tüm dünyada faydası bilinen ve kabul edilen zeytin yaprağı ektraktıdır. Bir çok cilt sorunun çözülmesine yardımcı olmakla birlikte ciltte etkisini en hızlı gözlemlediğimiz bir özdür. Cildin nem kaybının önlenmesine ,kırışıklıkların giderilmesine ve elastikiyet kaybının toparlanmasına yardımcı bu ürünü sonbahar bakım ritüelinize eklemenizi öneririm.

Sonbaharda cildinize ekstra özen gösterin

CİLT SORUNLARINIZI ONARMAK İÇİN HAREKETE GEÇME ZAMANI

Ayrıca bir de güzel haberim var sizlere. Henüz çok yeni olan bir ürünü sayfamda ilk sizlerle paylaşıyorum. REHOC Onarıcı Krem & Serum Seti. Onarıcı bu set serum ve kremden oluşuyor. Sedef, egzama, dermatit rahatsızlıkları, mantar, saç diplerindeki egzama ve iltihaplı rahatsızlıkların tedavisinde yardımcı bir üründür. İçeriğinde yer alan naftalan ve aynısefa yağı bir çok kişide denenmiş ve faydası görülmüş yağlardır. Onarıcı bu sette ilk olarak serumu cildinize uygulayacaksınız. Serumdan yaklaşık 20 dakika sonra da kremi uygulamanız gerekiyor. Bu onarıcı set; kaşıntı, kızarıklık, soyulma, kabuklanma gibi sorunlarınızı yatıştırmanıza da yardımcı olacak.

Sonbaharda cildinize ekstra özen gösterin

Sıradaki haber yükleniyor...
holder