Yağmur Kalyoncu Takmış takıştırmış, sürmüş sürüştürmüş
HABERİ PAYLAŞ

Takmış takıştırmış, sürmüş sürüştürmüş

Bu hafta takmış takıştırmış sürmüş sürüştürmüş bir halde karşınızdayım. Sevgili Tarkan’ın başına güneş mi geçti diye seslenebileceği bir halde. Nihayet uzun zamandır geldi geliyor diye beklediğim bayram tatili başladı ve o güneşin altına çıkabildim. Hatta şuanda sizler yazımı okurken ben Makedonya’da Ohri Gölünün kıyısında kahvemi yudumluyor olacağım.

Gitmeden sizler için yazın son trendlerini kaleme aldım.

Hadi haftanın güzelleştirici ürünleri ile başlayalım...

ACVİT İNCİ KREM

Takmış takıştırmış, sürmüş sürüştürmüş

Acvit Cilt Tonu Açıcı Kremle siyah bölgeleri beyazlaştırabilirsiniz.

Güneş, çevresel kirlilik, sigara, stres gibi faktörlerin sebep olduğu ciltte oluşan koyu lekelere ve bölgesel kararmaların beyazlamasına yardımcı olan Acvit Cilt Tonu Açıcı Kremle, ciltte homojen ve aydınlık bir görünüm sağlayabilirsiniz. Ciltteki renk değişimlerini düzenleyip aydınlatan bu krem, güneş lekeleri, koltuk altı ve genital bölge kararmaları gibi durumların giderilmesine yardımcı oluyor. Hatırlayacaksınız daha önce Acvit bakım ürünleri serisiyle çok eğlenceli bir video çekmiştik. Köşemde yazı arşivime girerek videoyu tekrar izleyebilirsiniz. Burada detaylıca anlatmıştım bu kremin nasıl kullanıldığını. Öncelikle düzenli kullanım şart. Bir gün sürüp iki gün ara vermeyle olmuyor. Sabah akşam iki kere temizlenmiş bölgeye uygulamanız gerekiyor. Dairesel hareketlerle masaj yaparak kremi kullanacağınız bölgeye iyice yedirin. İlk kullanımda bile fark ediliyor ama dediğim gibi siz sabah akşam ve en az iki hafta ürünü düzenli kullanın.

Haberin Devamı

Çarpık bacaklı olmak artık sorun değil

Sevgili takipçilerim bu hafta takibime ilginç bir ürün takıldı. FLEXSTYLE BACAK ŞEKİLLENDİRİCİ.

Hemen araştırdım. Böyle bir ürün kimin aklına gelmiş, nasıl kullanılır diye. FlexStyle Bacak Şekillendirici yüzde 100 silikondan üretilen, antialerjik Türk patentli bir ürün. Genç girişimci Semra Çataklı tarafından keşfedilmiş ve üretime geçirilmiş. Bir şekilde hemen Semra Hanım’ı bulup kendisini gazeteye davet ediyorum. Gözleri ışıl ışıl parlayan yaptığı işe aşkla sarılan bir genç hanım. Çocukken “keşke böyle bir şey olsa” dediği ürünün bugün yaratıcısı. Uzun uzun sohbet ediyoruz kendisiyle. Ürünü dinliyorum bol bol. Ve şimdi de sizler için yazıyorum.

Haberin Devamı

FlexStyle Bacak Şekillendirici çarpık veya ince bacaklardaki kas eksikliğini doldurarak daha düz ve dolgun bacaklara sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Bazı bireylerde yapısal olarak alt veya üst bacakların özellikle iç kısımlarındaki kas dolgunluğu normalden daha az olur. Çarpık bir görünümün oluşmasına sebep olan bu durum ne yazık ki psikolojiyi olumsuz etkiler. Bu durumu yaşayan kişiler bacaktaki yapısal problemlerin ortadan kaldırılması için çeşitli cerrahi müdahale yoluna başvuruyor ki bu da gerek sağlık gerek maddi açıdan zahmetli bir süreç.

Takmış takıştırmış, sürmüş sürüştürmüş

Bu noktada yardımınıza FlexStyle Bacak Şekillendirici yetişiyor. Bacak Şekillendirici ürünün amacı cerrahi müdahale olmaksızın bacaklarınızda düzgün bir görüntü sağlamak. Böylelikle, bacaklarından şikâyetçi olan hanımlar, kısa etek ve dar pantolon giyememe şikâyetlerinden de kurtulmuş oluyorlar. Tedavi edici olmadığının altını çizmek istiyorum. Kullanım sırasında bacaklarınızın güzelleşmesini sağlıyor bu ürün.

Haberin Devamı

Peki gelelim ürünün nasıl kullanıldığına

FlexStyle Bacak Şekillendirici alt ve üst bacak, baldır gibi düzeltilmek istenen bölgeye yapıştırılarak ve üstü bir çorap veya pantolon yardımıyla kapatılarak kolaylıkla kullanılabiliyor. Ürünün çıplak bacak ile kullanıma uygun olmadığı notunu da aktarayım sizlere. Ayna karşısında yapacağınız birkaç küçük deneme sonrasında ürünü kullanmaya kolayca alışacaksınız. Bir önemli tavsiye, ürünü yapıştırırken oturur pozisyonda olmanız ürünün bacağınıza yapışmasında kolaylık sağlıyor. Kalın ve ince formda olmak üzere iki seçeneği var. Ürününüz kirlendiğinde ılık suyla yıkayabilirsiniz. Kullanım ömrü uzun merak etmeyin.

Takmış takıştırmış, sürmüş sürüştürmüş

Ürüne www.bacaksekillendirici.com dan ulaşabilirsiniz.

SO CHIC’ den yeni bir uygulama ‘Do It Yourself’ ile devam edelim.

Ben gerek plajda gerek de yaz akşamlarında şıklığından ödün vermeyenlerdenim. Tatil bavulumu hazırlarken en ince ayrıntıya kadar düşünürüm hatta gitmeden gün gün kombinlerimi yapıp bavuluma bu sıra ile yerleştiririm. Kabul ediyorum bu biraz abartı. Ama seviyorum işte özenli giyinmeyi, kıyafetlerime uygun takılar takmayı… Eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız sizin için bir önerim var. Son yılların moda trendi. Kişiselleştirilmiş ürünler. Mağazada yapılan bu tarz denemelere yabancı değiliz ama So CHIC durumu bir tık daha ileri taşıyarak ‘Do It Yourself’ dediğimiz kendi takını kendin tasarla uygulamasını başlatmış. Uygulama ile oturduğunuz yerden hem kendinize hem de sevdiklerinize takılar tasarlayabiliyorsunuz. Tatil öncesi koşturmacamın arasında bu uygulama o kadar rahat geldi ki bana gitmeden kendime ve bayram hediyesi olarak sevdiklerime birkaç tasarım yaptım. @yagmurkalyoncu instagram hesabımdan tatil kombinlerime uygun tasarladığım So CHIC takılarını görüp bir like atabilirisiniz. Uygulamayı nasıl kullanacağınıza gelince; ürünün üzerine kendi adınızı yazabileceğiniz gibi sevdiklerinizin de isimlerini yazabilirsiniz. Ayrıca bence evlilik yıl dönümü, doğum tarihi gibi özel gün tarihlerini işlemek de oldukça romantik. Zevkinize göre kalp, nazar boncuğu, kelebek ve benzeri ikonlar ekleyebilirsiniz. Şu sıralar benim ikonum nazar boncuğu. Kendim için tasarladığım bilekliğe bol bol nazar boncuğu ekledim. Takılarımı ne zaman teslim alabilirim diye sorarsanız da maksimum 15 gün içinde tasarımı yaptığınız So CHIC mağazasından tasarladığınız takıları teslim alabiliyorsunuz.

Takmış takıştırmış, sürmüş sürüştürmüş

Leke mi ne lekesi !!!!!

Güneş Lekelerinizden korkmayın

Yaz aylarında çoğumuzun şikayeti güneş lekeleri. Uzun uzun güneşlenmenin gün boyu havuz ya da deniz kenarında kalmanın cildimize, yüzümüze verdiği zarar cilt lekeleri. Öncelikle uzun süre güneş altında kalmamanızı tavsiye ediyorum. Belirli saat aralığında güneş altına çıkmamanızı… Bu uyarıdan sonra güneş lekelerini sorun edenlere de müjdemi veriyorum.

Hafta içinde biraraya geldiğimiz Medikal Estetik Hekimi Dr. Nihat Dik ,sivilce lekeleri, yara izleri, doğum lekeleri ya da yaşlılık lekeleri gibi canınızı sıkan cilt problemleriniz için Thulium lazer leke tedavisini öneriyor. Thulium lazer leke tedavisiyle tek seansta lekelerinizden kurtulma şansınız var.

Takmış takıştırmış, sürmüş sürüştürmüş

Merak ediyorum nedir bu Thulium lazer diye. Sevgili hekimim aydınlatıyor beni. Meğer bir çok bir çok alanda kullanılıyormuş. Yaşlılık, güneş lekeleri, cilt üzerindeki renk tonu farklılıkları bunlardan sadece birkaçıymış. Özellikle kadınlarda sıkça görülen ve tedavisi zor olan melazma olarak adlandırılan ciltte düzensiz şekillerde ve farklı renk koyulaşmaları şeklinde oluşan leke sorunlarında da sıklıkla thulium akıllı lazer kullanılıyormuş. Ayrıca sadece leke tedavilerinde değil cilt sıkılaştırma ve ince kırışıklıkların giderilmesin de de çok başarılı sonuçlar elde ediliyormuş.

Bu ve benzeri uygulamaların tüm tıbbi işlemlerde olduğu gibi uzmanlar tarafından uygulanması gerektiğinin altını çizerek uygulama detaylarını sevgili hekimim Nihat Dik’ten dinliyorum.

Takmış takıştırmış, sürmüş sürüştürmüş

NİHAT DİK : Uygulama anestezik krem eşliğinde yapıldığı için herhangi bir ağrı acı hissedilmez. Uygulama yapılarak alan hijyenik açıdan hazır hale getirilir ve kişinin yapısal özelliklerine, tedavinin uygulanacağı alana, lekelerin niteliklerine ve derinlik derecelerine göre uygun dalga boyu, atım ve sıklık gibi teknik detaylar lazer cihazı üzerinden ayarlanır. Tedavi sonrası 1 – 2 saatlik bir kızarıklık ve sonrasında kabuklanma olur. Tüm etkiler 1 hafta sonunda azalarak ortadan kalkacaktır. 30-45 dk. İçerisinde tamamlanan işlem sonrasında hasta sosyal hayatına hiçbir sorun yaşamadan dönebilir.

Kapanışta serin bir öneri

Biliyorsunuz köşemde tatile gidemeyenler ya da tatil için İstanbul’u tercih edenler için havuz konseptleriyle dikkat çeken otelleri yazıyorum. Bu hafta takibime Doubletree by Hilton Istanbul – Moda takıldı. Otelin çatı katındaki açık havuzu İstanbul’un en güzel manzarasına sahip havuzlarından biri bence. Teras havuzu şeklinde düzenlenmiş bu havuzda isterseniz denize karşı jakuzi keyfide yapabilirsiniz. Havuzun küçük bir alanı bu şekilde dizayn edilmiş. Havuz etrafında çiçeklerle ve ahşap bir dekorasyonla oluşturulan dinlenme alanında lezzetli atıştırmalıklarla yüzme keyfinize mola verebilirsiniz. Böyle kısa bir kaçamak için kişi başı 200 TL ve hafta sonu 250 TL yi gözden çıkarmanız gerekiyor…

Takmış takıştırmış, sürmüş sürüştürmüş

Tüm takipçilerime mutlu bir bayram ve bol dinlenmeceli bir tatil diliyorum. Gülümsemeyi ihmal etmeyin.

Takmış takıştırmış, sürmüş sürüştürmüş

Sıradaki haber yükleniyor...
holder