Yağmur Kalyoncu Türkiye’de bir ilk: Revolution x Sebile koleksiyonu
HABERİ PAYLAŞ

Türkiye’de bir ilk: Revolution x Sebile koleksiyonu

Dünyaca ünlü kozmetik devi Revolution, Türkiye’de bir ilke imza attı ve Türkiye’nin en sevilen ve yakından takip edilen influencerlarından @Sebibebi (Sebile Ölmez) ile iddialı bir koleksiyon hazırladı. Tam bir yıl boyunca Sebile Ölmez’in Revolution’ın global ekipleriyle birlikte çalışarak geliştirdiği, ürünlerin renk tonlarına kadar her türlü detayda Sebile Ölmez’in imzası olan koleksiyon; Watsons mağazalarında ve watsons.com.tr’de makyaj severlerin beğenilerine sunuldu.

Türkiye’de bir ilk: Revolution x Sebile koleksiyonu

Sebile Ölmez’in makyaja duyduğu aşkı ve tutkuyu yansıttığı özel seride 2 farklı far paleti ile 3 renk alternatifine sahip likit mat ruj yer alıyor. Gündüz kullanım için oluşturulan Day 2 Day far paleti, günlük makyajın vazgeçilmezi olan 18 renk seçeneği sunuyor. Day 2 Day far paletinde, mat renklerin yoğunlukta olduğu yüksek pigmentli tonların yanı sıra, gündüz ışıltısını sevenler için de üç parıltılı renk seçeneği bulunuyor.

Haberin Devamı

Türkiye’de bir ilk: Revolution x Sebile koleksiyonu

Hem ışıltılı hem mat 18 renk tonun yer aldığı Night 2 Night paleti ise renkli ve heyecan verici tasarımıyla da makyaj koleksiyonunuzdaki en sevdiğiniz ürünlerden biri olacak.

Sosyal medyadan bizi takip edenler hemen hatırlayacaklar. Geride bıraktığımız haftada @Sebibebi ile bir araya geldik ve hem sosyal medyadaki fenomenlik hikayesini hem de Revolution x Sebile koleksiyonunu konuştuk. Hadi gelin birlikte izleyelim.

YAĞMUR KALYONCU X WATSONS İÇERİK ÇALIŞMASI

Sıradaki haber yükleniyor...
holder