Cumartesi Postası Yazın kilo saklama derdine son!

Yazın kilo saklama derdine son!

Paylaş
Yazın kilo saklama derdine son!

Kışın aldığımız kilolardan kurtulma zamanı. Hayır, neşter, anestezi, diyetler, egzersizlerle değil. Biraz kanla... Sadece zayıflamak değil, sarkan bölgeleri toparlamak da artık kolay. Bunun için de başka bir yöntem var. Tepeden tırnağa yenilenmenin tekniklerini öğrenmek için Dr. Emre Çiçek'e kulak verin

Haber: Esra Özübek
eozubek@elle.com.tr

Amerika’da en etkili zayıflama ve güzellik teknolojisi olarak adlandırılan ‘Exilis CRT’ yöntemi Türkiye’de. Doktor Emre Çiçek bu yöntemle hem yüzde hem de vücutta etkili sonuçlar elde edildiğini anlatıyor. “Exilis CRT sisteminde dual enerji teknolojisi var. Bir başka deyişle; zayıflama, selülit ve gençleşme tedavisindeki en etkili üç yöntem olan radyofrekans, ultrasound ve criyo sistemleri tek bir cihazda toplandı” diyen Dr. Emre Çiçek uygulamanın detaylarını şöyle anlattı; “Exilis CRT sisteminde yağlı derin dokular ısıtılarak yağ hücrelerinin hacmi azaltılıyor.

Uygulamadan hemen sonra santim olarak sonuçlar görülüyor. Günde ortalama 45 dakika süren seanslar ile 7-10 günde ideal ölçüler elde ediliyor. Sistem; bölgesel yağ fazlalıklarının azaltılmasında, selülit tedavisinde, sarkmalarda çok başarılı sonuçlar vermekte. Ayrıca sisteme adını veren Collagen Refill Tecnology-CRT sayesinde cilde sıkılık ve esneklik veren kolajen proteini geri kazandırılıyor. Meydana gelen kalınlaşma sayesinde yanaklardaki ve gıdı bölgesindeki esnemeler toparlanıyor, cilt dolgun, genç ve güzel bir görüntüye kavuşuyor, incelen vücut bölgelerinde oluşan sarkmalar gideriliyor. Karın, sırt, bel ve diz çevresi, iç ve dış bacak yağlanması gibi yöntemler için de bu sistem birebir.”

Sarkan cilde...


Yaşlı ciltlerde etkili sonuçlar almak için, dokunun her katmanında aynı anda farklı bir yöntem uygulanması gerekiyor. Endymed 3 Boyutlu Fraksiyonel Radyofrekans yöntemi ile bu mümkün. Cilt gençleşmek, dirileşmek, canlanmakla kalmıyor, ameliyatsız olarak geriliyor da.

Kalıcı zayıflık


Dr. Emre Çiçek, dünyadaki en son sağlıklı beslenme trendi ile ilgili de bilgi verdi. Trendin, yani sistemin adı Metabolic Balance. Bu, kilo düzenleyici bir metabolizma programı. Dr. Çiçek devam ediyor; “Kan tahlili ve bilgisayarlı vücut analizi ile tüm vücudunuzun haritası çıkarılıyor. Tahliller, her türlü enzim, hormon, mineral değerler, tüm organ fonksiyonları ve kişinin genel sağlık durumu, Almanya ve İsviçre’deki laboratuvarlarda değerlendiriliyor. Sonuçta metabolizmanıza uygun, parmak iziniz kadar size özel beslenme programı meydana getiriliyor.

Yemeniz ve yememeniz gereken besinleri, yemek saatlerini öğreniyorsunuz. Besinler; içerdikleri kaloriye, yağ, protein ya da karbonhidrat miktarına göre seçilmiyor. Sizin hormon düzeyiniz ve kan değerleriniz dikkate alınarak liste hazırlanıyor. Bu programı ömür boyu kullanabiliyorsunuz. Üstelik sistem sayesinde, hatalı ve bilinçsiz diyetlere bağlı ortaya çıkan yoyo efekti, yani kilo verip fazlasıyla geri alma durumundan da kurtuluyorsunuz. Metabolic Balance ile ilk aydan itibaren kiloda % 15 oranına varan azalmalar gözleniyor.”

( 11.05.2013 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır. )

Haberin Devamı