Alışveriş - Moda Yeni cilt bakımı ritüeli: Wishful kağıt maskeler
Paylaş
Yeni cilt bakımı ritüeli: Wishful kağıt maskeler

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, ikonik makyaj markası Huda Beauty’nin kurucusu Huda Kattan’ın yeni cilt bakımı markası Wishful ile ritüelinize renk getiriyor.

Thirst Trap Cocoon Maske

Cansız ciltlerden ilham alarak geliştirilen bu muhteşem kağıt maske, cilde anında nüfuz ederek yoğun nemlendirme sağlayan güçlü Gülhatmi Özü, Sodyum Hiyalüronat ve Aleo Vera içeriği sayesinde kuru ciltlerin nem ihtiyacını ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Kullanımı son derece kolay olan maske, cilde güçlü bir şekilde nüfuz eden canlandırıcı dokusu ve yoğun besleyici formülüyle cildinizi pürüzsüz, diri ve ışıltılı bir görünüme bürünmesini sağlıyor.

Her bir kağıt maske, vitamin açısından zengin bitki özlerini hızla emen ve maksimum doygunluk sağlayan iki lif katmanından oluşuyor ve formülün cilde doğrudan nüfuz etmesini destek oluyor.

Kullanım önerileri:

Cidinizi arındırmak için iki kere temizleyin ve uygulamaya hazır hale getirin. Cildinizin temiz ve kuru olduğundan emin olduktan sonra nem maskesinin üzerindeki şeffaf tabakayı soyun. Maskeyi cildinize dikkatlice uygulayın ve tamamen temas etmesi için elinizle hafifçe bastırın. 20 dakika boyunca bekleyin. Maskeyi çıkarın ve emilimi artırmak için elinizle hafifçe dokunarak nemlendirici formülün cildinize nüfuz etmesini sağlayın. Durulamayın.

Wishful Chin Lift Sculpting Kağıt Maske

Cildi sıkılaştıran güçlü bileşenler ve çene hattını yukarı doğru gerdiren güçlü yüz germe bandıyla birlikte gelen yatıştırıcı hidrojellerin eşsiz bir kombinasyonu... Sporcu bandı olarak kullanılan dokuma pamuktan üretilmiş her bir maske, nemlendirmeyi hızlandıran ve cildi parlak bir görünüme büründüren güçlü bileşenlerle bir araya geliyor. Kulak arkasına takılan rahat ve ince şeritler sayesinde çene hattını nazik bir şekilde yukarı doğru kaldırır. Maskenin eşsiz kumaş dokusu, kalınlığı ve esnekliği ile cilde uyum göstererek hem güçlü hem de rahat bir tutuş sağlar ve cildinizi besleyiciliği yüksek bitki özleriyle nemlendirir.

Orkide özü, niasinamid (diğer adıyla B3 vitamini), asetil hekzapeptid-8 ve adenozin içeren formülü çene hattınızı belirginleştirmeye, şekillendirmeye, nemlendirmeye, sıkılaştırmaya yardımcıdır.

Kullanım önerileri:

Uygulamaya temiz ve kuru bir ciltle başlayın. Maske üzerindeki plastik filmi çıkarın. Kullanmadan önce her iki ucundan hafifçe çekerek maskeyi yatay yönde esnetin. Böylece maskeyi takmanız daha rahat olacaktır. Çeneden başlayıp yukarı doğru çekerek maskeyi kulaklarınıza takın ve 20 ila 30 dakika boyunca bekleyin.

Haberin Devamı