Alışveriş - Moda Yeni lüksün temsilcisi gümüşle stilini tamamla
Paylaş
Yeni lüksün temsilcisi gümüşle stilini tamamla

Özel anlarını stilinde yansıtmak isteyenlere; kaliteli malzemelerle genç ve dinamik aksesuar seçenekleri sunan MO, yaz trendlerine yeni lüksün temsilcisi gümüşle yepyeni bir boyut kazandırıyor.

Özel anlarını stilinde yansıtmak isteyenlere; kaliteli malzemelerle genç ve dinamik aksesuar seçenekleri sunan MO, yaz trendlerine yeni lüksün temsilcisi gümüşle yepyeni bir boyut kazandırıyor. Kişisel özelliklere, duygulara, hayallere değerli taşlarla ışıltılı formlar kazandıran MO, stilleri gümüşün zamansız şıklığıyla tamamlıyor.

Milano’da biri marka, diğeri mimarlık eğitimi alan hayal gücü yüksek iki kız kardeşin hayat verdiği takı tasarım markası MO, ‘Mo for every moment’ felsefesiyle kullanıcılarının her anına ışıltı katmak için yaratıldı. Gümüş ve yarı değerli taş sektöründe 30 yıllık engin deneyime sahip aile desteğiyle ürün segmentini oluşturan MO, tarzını öne çıkarmak isteyen herkese detaylı işçiliğiyle ilham kaynağı oluyor.

Gümüşün zamansız şıklığını iyi malzemeyle birleştiren MO; Moments of Us, Moments of You, Kadın, Magic Moments kategorilerinde değerli taşlardan üretilen; bileklik, kolye, küpe , halhal ve kendine özgü charmlarıyla mücevher dünyasının yeni gözdesi olma yolunda seferberliğini ilan ediyor.

MO, yeni lüksün arzu nesnesi gümüşü kullanarak burç taşlarından, kendine özgü, sıra dışı anlamlar taşıyan charmlara uzanan aksesuarlarında, her zevke hitap eden estetik görünümler yansıtarak, sevdiklerine kişisel ve sıra dışı bir hediye arayışında olanların da çözüm ortağı oluyor.



MO; Marakeş, Antalya, Dubai, Londra, İzmir ve İstanbul’ daki satış noktalarıyla, onu taşıyan herkesin hayatına zamansız şıklık kazandırıyor.

Satış noktaları

Wepublic, İrem Mecitoğlu, Wonderloft, Utter,21 metrekare, Lookbook Designer Store, Residence ,Lidyanana , Rokia, Bashaques, Rouge Et Blanc Designer Store, 2. Durak Life Store, 42 Maslak Shop

Haberin Devamı