Bilim - Teknoloji Yeni Need For Speed ne zaman gelecek?
Paylaş
Yeni Need For Speed ne zaman gelecek?

Need for Speed: Payback’i 2019 yılında piyasaya sürülen Need for Speed: Heat takip etti. Ghost Games stüdyosundan Criterion Games’e yeniden devredilen Need for Speed serisinin yeni oyunu ise 2021 yılında gelebilir. Onur Binay/posta.com.tr

NFS serisinin Ghost Games stüdyosundan alınması ve Criterion Games stüdyosuna devredilmesinin arkasından oyuncular yeni oyunun ne zaman geleceğini merak etmeye başladı.

Haberin Devamı

Criterion Games, Need for Speed: Hot Pursuit 2010, Need for Speed: Rivals ve Need for Speed: Most Wanted 2012’yi geliştiren oyun stüdyo.

Need for Speed: Most Wanted 2012, gerek hikaye gerek araç modifiye etme ve geliştirme konusunda eksiklik barındırdığı için oyuncular tarafından beğenilmemişti. Geliştirdiği Need for Speed oyunları oyuncular arasında tartışmalara yol açsa da, Burnout serisinin arkasında da Criterion Games oyun stüdyosu yer alıyor.

Yeni NFS oyununun ilk görüntüleri ise 2020’nin Haziran ayında düzenlenen EA Play Live etkinliğinde oyuncuların beğenisine sunuldu.

Yeni Need for Speed oyunu 2021’nin eylül-ekim ayları gibi gelebilir. Oyunun tam adının ise Need for Speed: Paradise olacağı söyleniyor.

Haberin Devamı